Şimdi Ara

Kadir Mısıroğlu : Karl Marx Bir Cinnidir Benden Duyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: Levandoski

quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

cinni dediği adamın yazdığı kitapları okuyup anlayabilmiş mi acaba?

Siz okuyup anladıniz da ne oldu acaba?

Üstadın çoğu kitabı mevcut bende ve gerçekleri yazmış. Gerçek tarihi öğrenmek isteyenler okuyabilirsiniz kitapları

Gerçek tarih

Gerçek tarih isteyen uzaktan yakından bulaşmasın bu adama.

Ne okuyalım Nutuk'u felan mi gerçek tarihi nerden öğrenebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Üstadın çoğu kitabı mevcut bende ve gerçekleri yazmış. Gerçek tarihi öğrenmek isteyenler okuyabilirsiniz kitapları

Gerçek tarih

Bu Kadir Mısıroğlunu sürekli bir göğe çıkarmalar falan var.Birkaç konuşmasını dinledim,Atatürk'e laf atmaktan başka bir şey yapmadı.Çok yanlı geldi bana.Belge falan gösteriyor mu bari bu adam da?

• Başka ülkede olsa bu adamı tımarhaneye tıkarlar. Bizde üstad diye el etek öpülüyor.

Yukarıda birisi de gerçek tarih okumak isteyen kitaplarını okusun demiş.

Orijinalden alıntı: AbiyuGu

quote:

quote:

quote:

Gerçek tarih

Bu Kadir Mısıroğlunu sürekli bir göğe çıkarmalar falan var.Birkaç konuşmasını dinledim,Atatürk'e laf atmaktan başka bir şey yapmadı.Çok yanlı geldi bana.Belge falan gösteriyor mu bari bu adam da?

Ya yok ne belgesi adam zaten gerçek anlamda tarihçi değil ki böyle üstat falan dediklerine bakma, daha bir tane kaynak kitabı yok. Anca şurada şöyleymiş bunu şunun için yapmışlar şurada şu varmış vs. Ben bu adamın gerçekten eski Türkçe okuyup yazabildiğinden dahi şüpheliyim, varsa yoksa Atatürk'e sallamak kurtuluş savaşı yoktur demek onun icraatı.

Nice tarihçiler var bu adam yerine okunması gereken, olayları çarpıtıp yalan yanlış tarih anlatıyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçek tarih

Ya yok ne belgesi adam zaten gerçek anlamda tarihçi değil ki böyle üstat falan dediklerine bakma, daha bir tane kaynak kitabı yok. Anca şurada şöyleymiş bunu şunun için yapmışlar şurada şu varmış vs. Ben bu adamın gerçekten eski Türkçe okuyup yazabildiğinden dahi şüpheliyim, varsa yoksa Atatürk'e sallamak kurtuluş savaşı yoktur demek onun icraatı.

Nice tarihçiler var bu adam yerine okunması gereken, olayları çarpıtıp yalan yanlış tarih anlatıyor..

Herhalde bu adamın tek kaynağı Rıza Nur

• _____________________________
  • Videoyu izlemedim kendisi ile ilgili söyleyeceklerim, hukukçudur, tarih mezunu değildir. Tarihçilikten ve prensiplerinden bihaberdir. Kendisinin yaptığı sünnetçinin, kalp ameliyatına girmesi gibidir. Tarih çıkışlı olmayanlara fazla itibar etmeyiniz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 7 Kasım 2013; 21:14:17 >

• Prank kullanıcısına yanıt
    Bu adamın Atatürk hakkındaki konuşmalarınıda dinleyin o zaman

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçek tarih

Ne okuyalım Nutuk'u felan mi gerçek tarihi nerden öğrenebiliriz.

bak basitçe anlatayım. tarih bilimi ile uraşıyorsanız, metodunuz kanıta-belgelere dayalı olmak durumundadır. bunu yapanlar mevcut. örnek edinebilirsiniz. kraven yol gösterir size kaynak istiyorsanız.
    kişisel hezeyanları ön planda tutarak bir yere varılamaz. benim kapital'i okuduğum da yazmıyor orada. demagojik bomboş bir soru yöneltiyorsunuz üstüne bir de.
    dünya tarihine yön veren eserlerden birisi bu kitap. yazarı, dil ve bilgi açısından kabul görmüş birisi. ben katılmıyorum marx'a mesela, ama hezeyanlarımdan veya kanıtı imkansız uydurma hikayelerimden kaynaklı değil bu. o anlatılanların gerçek olması değil, doğru olması gerekli. madem inanıyorsunuz ve kabul ediyorsunuz, kanıtı alalım ve biz de inanalım marx'ın cinni olduğuna.

üstat olmak için ne gerekli bilemem ama, osmanlı aşkı ve fes bunların içinde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navigasyonel

Şaşırdım tabi, diğer arkadaşın verdiği isim yıllar önce bana 1 gün öncesiyle ilgili neler yaptığımı tek tek anlatan kişiydi. Meğer o işlerle uraşmayı bırakmamış, sürekli olarak insanların dertlerini çözmeye çalışmış. Aradan 15-16 yıl geçmiş ve ben bunu aradım, kendimi tanıttım, çok zor tanıdı ama beraber bulunduğumuz yerleri anlatınca hatırladı.

Hikaye çökmüş aga. Cinler neden hatırlatmamış.

Kadir Mısırlıoğlu tipik dincidir. Tarih ile ilgisi tevatürdür. Deli raporu vardır. Sabah akşam büyük şeytana küfreder ama onun kucağından da inmezler. Bu hikayenin temelinde antikapitalist Müslümanlığın hızla yükselmesi yatar. Büyük şeytan ABD bundan rahatsız oldu ve sözde Müslümanları kullanarak etkisizleştirmeye çalışıyor. Marx'a çamur atması bundandır.

Konu dışı olarak: Asıl dikkat edilmesi gereken cinler bunlardır. Donumuza kadar herşeyimizi biliyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçek tarih

Ben Varım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Misirlioglu, tarih ogrenmek isteyenlerin uzak durmasi gereken kisilerin basinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 7 Kasım 2013; 23:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya birader sen beni bırakta hele şu bahsettiğin kişileri bi profesorlerle,bilim adamlarıyla bi tanıştır hele.Parapsikoloji,metafizik gibi önemli alanlar var bu konuya ilgi duyacak.Madem bu kadar inanıyorsun hatta ispatta ederim diyorsun buyur bilim adamlarına ispat et.Kanıtla Cinlerin varlığınıda rahatlayalım hepimiz.Ama dikkat et sakın sizin cinlerde evinde sürekli yangın çıkan ailenin cinleri gibi kamera konulunca,bilimsel inceleme yapılınca kaçmasınlar.O zamanlarda kesin cinnilerin işi demiştiniz birçoğunuz aha ispat diye bağırmıştınız.Valiler,yetkililer eve imamlar götürmüştü okuyup üflesinler diye.Sonra aile bireylerinin cebinden çakmaklar çıktı hiç sigara içmedikleri halde.Kamera gören yerlerde tek bi yangın çıkarmadı sizin cinler nedense...

Sene 2013 diyorum güzel kardeşim bugün Türkiyede psikolojik rahatsızlık yaşayan ve bundan haberi bile olmayan,farketmeyen insanlar yaşadıklarını cine periye vuruyorlar.Ama nedense Amerikadaki psikolojik rahatsızlığı olan insanlardan biride çıkıp cin gördüm peri gördüm demiyor.Onlarda ufo gördüm ufo beni kaçırdı diyor.Bu amerikada bi tane cin yokmu?Oralar ufoların elinde mi?Aynı şekilde Türkiyede hiç ufo yokmu?Hepsi Amerikaya mı gidiyor?Yoksa Cinler ve Ufolar bölge bölge paylaştılar mı dünyayı?Yada yoksa bunları görenlerde bi problem olabilirmi?

• FamePesindekiCocuk F kullanıcısına yanıt
    O kişileri hocalarla tanıştırmayane gerek var? Zaten günümüzde bilimadamlarının yarısına yakını cinlere inanıyor. Siz sanıyormusunuz ki "akademisyenler cinlere inanmaz", öyle değil işte...

Müslüman, hristiyan ve museviler inançları gereği zaten cinlere inanırlar. Vatikan'ın cinleri kullandığı biliniyor. Bunun dışında belirli istihbarat örgütlerinin (özellikle Rus istihbaratı) cinleri kullandığı bilinir. Bunu konu alan bir TRT programı, 21:23'ten sonrasını izleyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tgb67ouvgMU

Sonuç olarak bu varlıkları bugüne kadar 2 defa işimize yaradı. Bu sayede çözüme ulaştık, teknolojinin-savcılığın yetersiz kaldığı noktada bunlarla işi çözdük. Yani uzun lafın kısası ben inanırım siz inanmazsınız. İnanmakta zorlanmanızı veya inanmamanızı çok doğal karşılıyorum çünkü doğma büyüme müslüman bir aileden geldiğim halde lise sonuna kadar benim de aklımda cinlerle ilgili ciddi tereddütler vardı, inanması zor geliyordu, benim gibi her anlatılana inanmayan kişilerin gözle göremediği varlıklara inanması gerçekten de çok zor. Ve yaşadığım bir olay sonunda o tereddütler silindi çok şükür. Eğer o deneyimi yaşamasaydım "cinler" kavramı hep aklımın bir kenarında bir şüphe olarak kalacaktı, ben o şüpheyi bir arayış içerisindeyken çözebildim. Denemek isterseniz teklifimi ilettim gider bakarsınız (bu tür bir deneyim insanın hayatında çok değişiklikler yapar ben yaşadım). Şimdi tutup buradan sizi inandıracağım diye uğraşamam dostum. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigasyonel -- 8 Kasım 2013; 1:50:27 >

• Nürnberger N kullanıcısına yanıt
    Hikaye sizce çökmüş, öyle düşünebilirsiniz. Benim için öyle değil işte yaşayan bilir.

Öte yandan Kadir Mısıroğlu referans vermeden konuyu anlattığı sürece benim için yeterli değildir. Ben ilk olarak onu 1995 yılında tanıdım, o güne kadar hiç adını bile duymamışken Kocatepe kitap fuarında açtığı stantta tanıdım. O gün bende bıraktığı olumsuz imajdan dolayı çok ciddiye aldığım biri değildir. Belirli konularda bilgisi olabilir eyvallah, ancak tarih konusunda bir akademisyen gibi ayakları yere basan kaynaklara dayanarak bilgi vermez.

O kişileri hocalarla tanıştırmayane gerek var? Zaten günümüzde bilimadamlarının yarısına yakını cinlere inanıyor. Siz sanıyormusunuz ki "akademisyenler cinlere inanmaz", öyle değil işte...

Müslüman, hristiyan ve museviler inançları gereği zaten cinlere inanırlar. Vatikan'ın cinleri kullandığı biliniyor. Bunun dışında belirli istihbarat örgütlerinin (özellikle Rus istihbaratı) cinleri kullandığı bilinir. Bunu konu alan bir TRT programı, 21:23'ten sonrasını izleyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tgb67ouvgMU

Sonuç olarak bu varlıkları bugüne kadar 2 defa işimize yaradı. Bu sayede çözüme ulaştık, teknolojinin-savcılığın yetersiz kaldığı noktada bunlarla işi çözdük. Yani uzun lafın kısası ben inanırım siz inanmazsınız. İnanmakta zorlanmanızı veya inanmamanızı çok doğal karşılıyorum çünkü doğma büyüme müslüman bir aileden geldiğim halde lise sonuna kadar benim de aklımda cinlerle ilgili ciddi tereddütler vardı, inanması zor geliyordu, benim gibi her anlatılana inanmayan kişilerin gözle göremediği varlıklara inanması gerçekten de çok zor. Ve yaşadığım bir olay sonunda o tereddütler silindi çok şükür. Eğer o deneyimi yaşamasaydım "cinler" kavramı hep aklımın bir kenarında bir şüphe olarak kalacaktı, ben o şüpheyi bir arayış içerisindeyken çözebildim. Denemek isterseniz teklifimi ilettim gider bakarsınız (bu tür bir deneyim insanın hayatında çok değişiklikler yapar ben yaşadım). Şimdi tutup buradan sizi inandıracağım diye uğraşamam dostum. İyi geceler.

ciddiye bile almadan sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Eğer cinlere inanmakla ilgili bunları söylediyseniz kolay olan budur. Ama zamanında ben kolay yolu seçmedim, şüphelerimin peşinden gittim. Yalanlamak, inanmamak en kolay yol dostum. Ama şüphelerinin peşinden gidip araştırmak ve sonunda gerçekle yüzleşmek en zorudur. Cesaret ve emek ister...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Eğer cinlere inanmakla ilgili bunları söylediyseniz kolay olan budur. Ama zamanında ben kolay yolu seçmedim, şüphelerimin peşinden gittim. Yalanlamak, inanmamak en kolay yol dostum. Ama şüphelerinin peşinden gidip araştırmak ve sonunda gerçekle yüzleşmek en zorudur. Cesaret ve emek ister...

tandığın kafir özellikle atayiz cin varsa tanışabilirim.ama Hristiyan Yahudi Müslüman cinlerle hiç uğraşamam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.