Şimdi Ara

Kadir İnanır Akciğer Kanserine Yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Akciğer kanseri teşhisi konan 63 yaşındaki efsane isim tedavi altına alındı.

Kadir İnanır Akciğer Kanserine Yakalandı

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Kadir İnanır'a akciğer kanseri teşhisi kondu.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, geçen hafta rahatsızlanan İnanır’a biyopsi yapıldı.

Akciğer kanserine yakalandığı saptanan usta oyuncu, Üsküdar’da özel bir hastaneye yatırıldı.

Rahatsızlığı nedeniyle yakın dostu Saffet Ulusoy’un geçtiğimiz haftaki cenazesine katılamayan İnanır’ın hastalığı yakın çevresini şoke ederken, İnanır'ın moralinin yerinde olduğu ve hastalığı yeneceğini söylediği ifade edildi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25325879/

Geçmiş olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 28 Şubat 2012; 12:16:30 >

• İnşallah iyileşir yakın zamanda
  • Yazık oldu Allah şifa versin.
  • geçmiş olsun.emekçi bir kişilik herhalde 72. koğuş adlı filmi çok şey anlatıyor.
  • adam belfıtığından ameliyata girdi kanser olduğu flan yok medyanın ****liği desek daha doğru olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

adam belfıtığından ameliyata girdi kanser olduğu flan yok medyanın ****liği desek daha doğru olur .

Hep de akciğer kanseri diye yayınlamışlar ama ...

http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&source=hp&q=kadir+inan%C4%B1r+akci%C4%9Fer+kanseri&pbx=1&oq=kadir+inan%C4%B1r+akci%C4%9Fer+kanseri&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=947l5083l0l5223l32l26l0l3l3l2l668l6302l0.2.10.6.2.1l26l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=66e0a76eff4b14e7&biw=1440&bih=744

• dizisi gerçek oldu izmir çetesi anlayana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Annem ve şizofreni
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

adam belfıtığından ameliyata girdi kanser olduğu flan yok medyanın ****liği desek daha doğru olur .

Hep de akciğer kanseri diye yayınlamışlar ama ...

http://www.google.com.tr/#sclient=psy-ab&hl=tr&source=hp&q=kadir+inan%C4%B1r+akci%C4%9Fer+kanseri&pbx=1&oq=kadir+inan%C4%B1r+akci%C4%9Fer+kanseri&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=947l5083l0l5223l32l26l0l3l3l2l668l6302l0.2.10.6.2.1l26l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=66e0a76eff4b14e7&biw=1440&bih=744

sen bana güven ciğerleri biraz soğuktan su toplamış olay bu büyültülcek bir şey yok

• Yeğeni açıklama yaptı fıtık ameliyatına girmiş ve zatüre tedavisi görüyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

geçmiş olsun.emekçi bir kişilik herhalde 72. koğuş adlı filmi çok şey anlatıyor.

çok iyi bi oyuncu ama çok değerli insan diyemem bizzat yanında bulundum konuşma hareket şeklini görünce ben utandım yaptıklarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

quote:

geçmiş olsun.emekçi bir kişilik herhalde 72. koğuş adlı filmi çok şey anlatıyor.

çok iyi bi oyuncu ama çok değerli insan diyemem bizzat yanında bulundum konuşma hareket şeklini görünce ben utandım yaptıklarından

neden ne yapmış?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

quote:

neden ne yapmış?

yılını tam hatırlamıyorum kanal d'nin bütün çocuklarım dizisinde çalışıyorum kamera asistanı olarak şilede çekiliyodu dizi neyse mekanlar arasında dolaşıyoruz bende kamera asistanı olduğum için kamerayı yanımda taşıyorum genelde bi ara bunun yanına bindim jip kullanıyodu bi aile geldi yanımıza kadir bey bi imza verirmisiniz dedi bu direk lan s.ktirin gidin a.k felan bi küfür etmeye başladı ben şok oldum yanında lan ne oluyo dedim onlarda şaşırıp gitti sonra bi araba yolumuzu kesti biraz daha ilerleyince kadir bey bizle resim çektirirmisiniz felan onlarada aynı küfürler
    anlıcağınız o sette 1 hafta felan çalıştım hep böyle herkezi aşağılayan hareketler konuşmalar ağza alınmıcak küfürler felan adam tam bi küfür manyağı ağzı bozuk birisi
    bu yeter bana nası biri olduğunu anlamak için
    ama allahı var işi konusunda çok iyi hiç uyarmaya şunu şöyle yap demeden 1 kerede nerdeyse her rolü çok iyi derecede yapıyodu hatta yönetmen bi kere şunu söyle yapıcaksınız diye söyledi diye yönetmene sen kimsin lan bana işimi nası yapacağımı söylüyosun s.ktir git diyip yönetmedi setten kovdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 28 Şubat 2012; 19:02:33 >

• buket saygı olayı kadir inanır hakkında yeterince fikir vermişti bana. anlamadığım nokta sadece bana fikir vermesi. bu denli yüksek egoya sahip olup kendisini namus ile ilgili konularda da sınırsız yetkiye sahip görmesinin bir önemi yok herhalde birçokları için. oyunculuğuna gelince karizmatik ve kendini izlettiriyor ki oyunculukta bu önemli ama iyi karakter kompoziyonları çıkardığı söylenemez herhalde birbirine yakın benzer hatta aynı karakterleri oynayabiliyor. bu da aktör olmadığını gösteriyor zaten. aktör değil ama star. sevdiği bir filmin başrol oyuncusunu iyi oyuncu zanneden, tip - karakter ayrımını yapamayan geniş bir türk izleyicisi var. ama yaşı bilmem nereye gelmiş karizmatik ve izleyicisi var diye bir dolu başrol oynamış da olsa iyi oyuncu olmadığını bu iş ile ilgili biraz kitap karıştırmış gerçekçi herkes bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 25 Mart 2012; 15:29:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.