Kadir Has hakkında bilgisi olan var mı? Çok fazla iyi hocası var gibi görünüyor yani akademik kadro baya yüksek seviye. Vakıf olduğu için imkanlarının da yüksek olduğunu düşünüyorum kampüsü konumu da hoş duruyor ama bu üniversite neden çok göz önünde değil? Bu aralar duymaya başladım bilgisayarı 10.000'e çekmiş ama underrated mi sanki ne diyorsunuz? |
Kadir Has Üniversitesi nasıl?
-
-
Baya iyi bana kalırsa. Boun İtü Ytü den sonra istanbuldaki mühendislik için en iyi üniversitelerden diyebilirim
-
Hocam okulun rektörü ve mühendislik ve doğa bilimleri rektörü Nihat Berker vizyoner insanlar cvleri güçlü ayrıca mbg bölümü hakkında merak ettikleriniz varsa zamanında çok araştırmıştım ve yaz okulu dersleri almıştı. Yardımcı olmaya çalışırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla bana da iyi görünüyor hocam son yıllarda koç gibi sağlam üniversitelerden buraya kayan hocalar olmuş, öğrenci sayısı az falan enteresan bir yer tam çözemedim :D isimden mi kaybediyor acaba
-
mbg değil de endüstri ve bilgisayar mühendislikleri hakkında görüşe ihtiyacım var hocam. kardeşim girecek bu sene şimdiden araştırıyorum bir iki yer. koç, sabancı bilkent gibi yerleri kazanabileceğini sanmıyorum ama buraları zorlayabilir sanki
-
Hocam kayseride olması gerekmiyor mu bu üninin kadir has stadından insanın aklına öyle geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
stattan dolayı öyle sananlar var evet ama istanbul'da
-
hala bilgisi olan varsa konuşabiliriz arkadaşlar
-
okulun kampüsünün olmaması büyük eksik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet açık alanı sınırlıymış galiba. istanbul'un tam göbeğine koymuşlar okulu cidden. ama onu çok dert etmeyiz sanırım her yere yakın olduğu için çok kampüste takılmak yerine gezer en kötü çevreyi. bir de silivri kampüsü varmış orası kullanılmıyor sanırım
-
gayet güzel, orda öğrenciyim. eğitim sistemi biraz farklı diğer okullardan. sabancı'daki gibi bir sistem kurmuşlar. yalnız okulda genel bir pahalılık hakim. yemek fiyatları olsun, okul ücretleri olsun zam üstüne zam yiyor. bunun dışında akademik anlamda memnunum.
-
Leş
hocam nedenlerini de yazabilir misiniz? öğrenci misiniz
-
İyi okul ama ücretleri çok pahalı tam burslu olacaksa değerlendirin hocam
teşekkürler hocam umarız
-
boun balonundan iyidir
-
Tam burslu yeni medya ve reklamcılık tutuyordu, 3 tercih yaptım son ikisine bunları yazdım ilkine türk alman iletişim yazdım, ilk tercih geldi taüye gittim.
Tercih dönemi baya bir araştırmıştım okulu, okula da gittim hocalar ile filan da konuştum, sözel bölümleri kesinlikle boş değil, hocalar kaliteli isteyen açıp özgeçmişlerine bakabilir. Ayrıca sözel bölümleri anlatan hoca değişik bir eğitim sisteminden bahsediyordu türkiye'de bunu yapan sayılı üniversitelerden birisiymiş buna yakın bir sistem sabancı'da da varmış.
Genel olarak okuldan aldığım ilk izlenim kampüs yok, ayrıca özel olmasından dolayı da %100 burslu olarak girdiğinde sosyal olarak sorunlar yaşayabileceğimi düşünüyordum. Çünkü %100 burslu girecek öğrenci sayısı bölümlerin toplam öğrenci sayısına göre çok az kalıyordu.
Özet olarak, çıksa gidebileceğim bir okuldu ama ilk tercihim tuttuğu için gidemedim. Gitseydim sosyal ortam açısından büyük ihtimalle pişman olacaktım ama sosyallik bana göre olmadığı için büyük bir sorun olarak görmezdim büyük ihtimalle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ea ilk 500 netleri
- acil matematik zor mu
- cerrah mehmet paşa kyk yurdu
- doktorlar haftada kaç gün çalışır
- müdek hangi ülkelerde geçerli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X