Şimdi Ara

Kadir Has Üniversitesi (Sorularınızı Cevaplayabilirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kendi internet sayfasında bilgisayar mühendisliği 45 bin lira gözüküyor ama en altta türkçe bölümler 29 bin, ingilizce bölümler 45 bin lira gözüküyor.İşletmeye özel mi yoksa tüm bölümler için mi?
    "Bölümler" diye çoğul yazdığı için kafama takıldı.
    www.khas.edu.tr
    Redirecting to http://aday.khas.edu.tr/1106/ogrenim-ucretleri
    http://www.khas.edu.tr/1106/ogrenim-ucretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKYHeadShot -- 12 Temmuz 2017; 13:48:27 >

• Sadece işletme fakültesi için o. Diğer fakültelerin hepsi ingilizce sadece.
  • Hukuk fakültesinden genel olarak bahsedebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği iş imkanları nasıldır, bilginiz var mı?

• Selamlar, hocam radyo tv sinema bölümünü yazacağım %100 burslu olarak. Ve yazarsam gelir, sıralamasının baya üstünde bir derece yaptım.

Tek endişem üninin biraz butik üni gibi olması. Gerçekten kampüs açısından butik üniler gibi mi?

Spor salonu, basketbol sahası benim için çok önemli üninin bir spor salonu varmış küçük de olsa biraz. Bu salonun konumu neresi acaba biliyor musunuz? Kadir Has erkek öğrenci konukevine veya fakülteye yakın mı salon?

Erkek öğrenci yurdunda işleyiş hakkında bilginiz var mı? Ben öyle çok kuralcı yurtlarda yapabileceğimi düşünmüyorum. Mesela somut bir örnek soru soracak olursam, akşam son giriş saati vs gibi şeyler var mı? Varsa saat kaç biliyor musunuz?

İngilizcem ortanın üstünde, hazırlık sınavına girmeyip 1 yıl hazırlık okumayı düşünüyorum. Hazırlıkta ingilizce eğitimi kaliteli mi? Sizce okumalı mıyım? Eğer hazırlığı atlarsam bölümde dil yüzünden problem yaşayabilir miyim? Hazırlık kampüsü Bahçelievlerdeymiş sanırım, yurttan hazırlık kampüsüne ulaşım zor mu? Yani yakınlığı nasıl istanbula çok hakim değilim ama ulaşım araçlarında geçen bir yıl geçirmek istemiyorum. Çok kötüyse bu açıdan, hazırlığı atlamaya çalışacağım.

Şimdilik bunlar sorularım, yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 12 Temmuz 2017; 14:25:28 >

• Circassian- kullanıcısına yanıt
    Hocam hukuk fakültesini pek önermiyorum. Kadro dağılmış ve bizde büt yok. Yaz okulu ücretleri de tuzlu. %50 gelecekseniz siz bilirsiniz fakat tam burslu ise yaklaşmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun üniversite ile ilgisini anlamadım.
  • fth05fth kullanıcısına yanıt
    Öncelikle pek kampüs hayatı bekleme. Herkes dersine girer sonra dağılır. Okulda pek fazla bir şey yapma şansın yok.
    Okulun spor salonu okulun hemen arkasında fakat öğrenci konuk evine yakın değil.
    Yurt hakkında gerçekten bir fikrim yok ama katı kurallar olacağını sanmıyorum. Üniversite sonuçta.
    Sınava kesinlikle gir hatta geçmek için ingilizce çalış. Bahçelievler kampüsü okulun en büyük eksisi. *Çok fazla eksisi var ^^ Maalesef İstanbul'da okuyorsan mecburen ömrün yollarda geçiyor ona yapacak bir şey yok. Ama kesinlikle hazırlığı atla. Bölümde zorlanmazsın.
  • Everest fromtheWest kullanıcısına yanıt
    Kadir Has Üni. Bilgisayar Mühendisliği'ni yazarsam iş hayatım nasıl şekillenir? İş bulmam, maaşım vs.

• Merhablar, şuan üniversitemde Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum fakat okulumu ve bölüm hocalarımı sevmedim. Bölümümüzde düzgün hoca yok öğrenci kalitesi yerlerde vs. Bu sebeplerden ötürü okulumu değiştirip yatay geçişle Kadir Has`a geçmek istiyorum aynı bölümden (YBS). Bu üniversitede, yönetim bilişim sistemleri okuyan veya kadir has`ta okumakta olan öğrenciler fikirlerini aktarabilirlerse sevinirim.
  • NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 12:51:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EF8F31CE3

.....
    Ben çok memnumum açıkçası. Ama bu bölümde

ilgisiz, çalışmayan, proje üretmeyen insana iş yok.(Sözüm sana değil tabii, görüşümü söyledim) Java,html,css,javascript gibi diller ögreniyoruz yazılıma ve işletmeye yönelik derslere ilgin varsa geç. Fakat niye mühendislikten ybsye geçmek istiyorsun anlayamadım ?

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 12:51:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.