Şimdi Ara

Kadir Has Stadyumu (Kayseri) ::: son durum ::: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
34.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla avrupada görmek mi gerekiyor! Bırak bize özel kalsın.
  • iyi çalışmalar.benim bir sorum olacak sayın başkan daha önce açıkladı fakat yeni stadın ne zaman açılacağını öğrenebilir miyim. iyi çalışmalar kolay gelsin...

Sayın Tuğba Şahin, 8 mart 2009 da fenerbahçe maçıyla stadyum hizmete açılıyor. O gün tüm Türrkiyenin gözü Kayseri Kadir Has Stadyumunda olacak.

Stadyumda geldiğimiz noktada inşaat aşaması ile ilgili olarak bilgi verecek olursak;

* Stadyumun çimleri serildi düzeltme ve çizgi çalışmaları yapılıyor.

* Aydınlatma ve ısıtma armatürleri monte edildi

* Doğalgaz bağlandı ve denemeleri yapıldı

* Tribünler, koltuklar ve merdiven boyalarıyla tamamlandı

* İç tavan kaplamaları ve camları tamamlandı

Dış kaplamalarda ve çevre düzeninde çalışmalar devam ediyor.

Resmi açılış tarihi daha sonra kamuoyuna duyurulacak.

Kaynak aslantepe.biz

• bizim evin dibi zaten giderim ilk maça
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12oz

Tekrardan hayırlı olsun Kayseri'ye
    Stad Fenerbahçe maçı ile açılacak
    İspanya maçı malesef ali samiyen e verildi
    Stad ile ilgili sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım

bu maçı da kadıköyde oynatsalardı demi? aferin.
  • fenerbahçe maçı ile açılışı yapılacak olan Kadir Has Stadı’nda taraftarları büyük bir sürpriz bekliyor. Biletli seyirciler arasında yapılacak çekilişle bir kişiye otomobil hediye edilecek.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayseri’ye dillere destan bir stat yapıldığını ve bu stadın hakkını vermek için Kayserispor’un daha çok başarılara imza atacağını söyledi. FB maçı ile hizmete girecek olan Kadir Has Stadı’nın açılışı ile ilgili bilgiler veren Hurma, taraftarları büyük sürprizler beklediğini söyledi.

Muhteşem bir açılış planladıklarını belirten Hurma, "Artık geri saymaya başladık. Stadımız son halini almak üzere. fenerbahçe maçı ile start vereceğiz. Bu maç öncesi muhteşem bir gösteri planlıyoruz. Ayrıca biletli seyirciler arasında yapacağımız çekiliş ile bir kişiye 2009 model otomobil vereceğiz. Taraftarımızı ve Kayseri halkımızı bu maça bekliyoruz." dedi.

Süleyman Hurma ayrıca Kayserispor – fenerbahçe maçında 10 bin adet forma dağıtacaklarını da sözlerine ekledi.

Faruk Aydemir / Kayseri

Kadir Has Stadyumu (Kayseri) ::: son durum :::

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Stad harika. Darısı bizim stadımıza
  • Çok güzel olmuş gerçekten..Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lincoln10ever

Superrrr

kırmızılar arsenal a benziyor
  • spr oluyor fener maçında ordayım belki araba bana çıkar kim bilir....
  • Turkcell Süper Lig'de 8 Mart'ta oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçının yapımı tamamlanan Kadir Has Stadı'nda oynanıp oynanmamasına Futbol Federasyonu karar verecek.Kayseri'de incelemeler yapan TFF heyeti, önümüzdeki cuma günü kente yeniden gelerek, stadın son durumunu gözden geçirecek. Bu arada stadın büyüyen çimleri ilk kez biçildi. Zeminin, şu anda Süper ligdeki bir çok takımın sahasından daha iyi olduğu belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu adına kente gelen Stadyumlar Denetleme Kurulu Başkanı Cenk Cem , Federasyon Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, Stad Müdürü Osman Kayaalp ile birlikte 33 bin kapasiteli Kadir Has Stadında incemeler yaptı. İncelemeye, Kayserisporlu yöneticiler de katıldı. Tepeden tırnağa yapılan denetleme sonucu belirlenen noksanlar Büyükşehir Belediyesi yetkililerine iletilerek, bunların önümüzdeki cuma gününe kadar tamamlanması istendi. Başkan Cenk Cem " Stadda gördüğümüz noksanları yetkililere ileterek, bunların giderilmesini istedik." dedi. Stadyumda halen gece maçı için ışık ayarı yapılması, elektrik aksamı, çevre düzenlenmesi gibi çalışmalar yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadının zeminde ilk kez çim biçimi yapıldı. Bir hafta önce rulolar halinde serilen çimin alttan ısıtma sistemi sayesinde 4 santim kadar büyümesi üzerine,stad zeminnde çim biçimi gerçekleştirildi. Stad Müdürü Osman Kayaalp" Stadın zemini dört dörtlük oldu. Bir sorun yok. Çimin biçilmesi, zeminin kök saldığı anlamına gelir. 8 Mart'a kadar , stadın en ufak bir sorunu olmaz."dedi

Öte yandan, stadın son durumunu gözden geçirmek için Kayserispor profesyonel takımının hafta içinde PAF takımı ile bir gece maçı yapması da kararlaştırıldı.

•  Kadir Has Stadyumu (Kayseri) ::: son durum :::

• 2 sorum var .

koltuklar neden renk renk ?

k.erciyes bu stadta mı oynıyacak ?
  • Ölen işçiye Allah tan rahmet diliyorum, yakınlarına da sabır :(

Rio aLbérTo;
    koltukların bu çeşitli renkleri doluluk göstereceği için tercih edilmiş. Klasik bir görünüm olmasın diye düşünülmüş. Ama ben beğenmedim. Bordo veya vişne çürüğü ağır bir kırmızı bu stadı muhteşem gösterirdi. İnşallah aslantepemiz öyle olur. Aslında gri düşünülüyormuş ama son röportajda mimar Mete Arat önerimize olabilir, iyi fikir dedi.
    Ayrıca stadyumda K.Erciyes in de oynayacağını düşünüyorum zira bu stadyum sadece Kayserispor için yapılmadı, Kayseri için yapıldı diye biliyorum.

Loca koltuklari

kaynak : aslantepe.biz

• quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Orjinalden alıntı: 12oz

Tekrardan hayırlı olsun Kayseri'ye
    Stad Fenerbahçe maçı ile açılacak
    İspanya maçı malesef ali samiyen e verildi
    Stad ile ilgili sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım

bu maçı da kadıköyde oynatsalardı demi? aferin.

Seninle muhattap olmak istemiyordum ama yinede oldum
    Türkiye maçı buradamı oynancak diye soru gelince malesef alisamiyende burada değil dedim
    ama sen illada ısrar ediyorsan sizin o ufacık tarihi eser diye yıkamayacakları stadda hep büyük maçlar oynanıyor nedenmi acaba Baş harfi fatih
    İspanyadakiler maç başlamadan önce bu stada gülecektir
    bu maçıda derken 5maç alisamiyende 3maç inönüde 1 maç sükrü saracoğlunda malesef maçlar böyle oynanıyor ülkemizde anadolu yokmuş gibi

• koltukları rengarek yaparsın tamam ama bare aralara serpiştirmeseydiniz.bu kadar mı göze kötü gösterebirdiniz normal renk yapın işte ama stat çok güzel stat dolu olursa zaten koltuk renkleride gözükmez
  • Stadyum süper ama koltuklar hiç yakışmıyor.

LPG takmış bir Ferrari nasılsa. Bu stadda aynen öyle.
  • sağdan soldan beleş koltuk bulup takmışlar gibi duruyor.
  • Fenerbahçe maçı ile açılacakmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Ölen işçiye Allah tan rahmet diliyorum, yakınlarına da sabır :(

Rio aLbérTo;
    koltukların bu çeşitli renkleri doluluk göstereceği için tercih edilmiş. Klasik bir görünüm olmasın diye düşünülmüş. Ama ben beğenmedim. Bordo veya vişne çürüğü ağır bir kırmızı bu stadı muhteşem gösterirdi. İnşallah aslantepemiz öyle olur. Aslında gri düşünülüyormuş ama son röportajda mimar Mete Arat önerimize olabilir, iyi fikir dedi.
    Ayrıca stadyumda K.Erciyes in de oynayacağını düşünüyorum zira bu stadyum sadece Kayserispor için yapılmadı, Kayseri için yapıldı diye biliyorum.

Loca koltuklari

kaynak : aslantepe.biz

Sanki kırmızı koluk kalmamış da yokluktan beyaz koltuk kullanmışlar gibi

• Bu koltuk kompozisyonunu henüz çözebilen olmadı. Ama yakın zamanda bir organizasyon alırsak koltukların açılır kapanır ve daha konforlu olanlarla değiştirileceği söyleniyor. Bunlar koltuk filan değil, plastik parçası. Kabul de etmek lazım inanılmaz büçük bir bütçe ile bitirildi bu stadyum ve şu anda Türkiye nin bir numarası.
    Olumlu yönlerini görmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.