Şimdi Ara

Kadir Gümüşle çalışanlar gelebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dil bilgim zayıf. hem önder hocayı sevmemem hem de silmesiyle beraber tamamen o defteri kapattım. Kadir hoca çok övüldü, kitabını alamayacağım not tutarak ilerlemeyi düşünüyorum.
    Kendisi bir video çekmiş yaklaşık olarak 18 haftada bitirin diyor. Bu süre bana çok uzun geldi, siz kaç haftada bitirmiştiniz? Hoca hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin açık ara en iyi Türkçe-Edebiyat hocasıdır.
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi mi hocam
  • Yok mu yorumu olan?
  • 18 haftada Türkçe mi biter hocam max 2 hafta yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsLee

18 haftada Türkçe mi biter hocam max 2 hafta yeter
    hangi kaynaktan calistiniz siz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözüm 3D soru bankası ve Bilgi Sarmal Dil Bilgisi kitabını bitirdim.İkisi de çok sağlam kitaplar tavsiye ederim.
  • quote:

Çözüm 3D soru bankası ve Bilgi Sarmal Dil Bilgisi kitabını bitirdim.İkisi de çok sağlam kitaplar tavsiye ederim.
    konu anlatım kısmını nereden tamamladın hocam?
  • Konu olarak çok sıkıntım yoktu 9-10 da sağlam öğrenmiştim.Tekrar üzerinden geçmek için Kadir Gümüşten eksiklik duyduğum konuları izleyip tamamladım.Dil bilgisini iyi yapabilmek için çok soru çözmek ve çok örnek görmek lazım.Söylediğim kitaplar dışında sınava kadar sürekli Türkçe denemesi çözdüm.2-3 güne bir ders molalarında falan yazımı çok karıştırılan kelimelere baktım. 12.sınıfsan veya dershaneye gidiyorsan ordaki hocanın peşini bırakma.Ben Çözümün nerdeyse tamamını okuldaki hocama çözdürdüm diyebilirim.Her soruda sana farklı bir yöntem verebiliyor ve soruyu anlatırken ister istemez konuya da değiniyor bunun çok faydasını gördüm.
  • quote:

Konu olarak çok sıkıntım yoktu 9-10 da sağlam öğrenmiştim.Tekrar üzerinden geçmek için Kadir Gümüşten eksiklik duyduğum konuları izleyip tamamladım.Dil bilgisini iyi yapabilmek için çok soru çözmek ve çok örnek görmek lazım.Söylediğim kitaplar dışında sınava kadar sürekli Türkçe denemesi çözdüm.2-3 güne bir ders molalarında falan yazımı çok karıştırılan kelimelere baktım. 12.sınıfsan veya dershaneye gidiyorsan ordaki hocanın peşini bırakma.Ben Çözümün nerdeyse tamamını okuldaki hocama çözdürdüm diyebilirim.Her soruda sana farklı bir yöntem verebiliyor ve soruyu anlatırken ister istemez konuya da değiniyor bunun çok faydasını gördüm.
    kac net yptın hocam.
    Mezunum

• Sınavda pek iyi yapamadım hocam 36d 4y yaptım sınav heyecanına yenik düştüm maalesef.
  • dil bilgisi için 18 hafta ne ben sınava 1 hafta kala 2-3 konu dinleyip girmiştim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.