Şimdi Ara

KadınlarKlübünü takip eden varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada bakıyorumda konulara cidden manyak kızlar hemde ağır manyak.işleri güçleri erkekleri nasıl köpeğimiz ederiz, nası her dediğimizi yaptırırız hep bu.valla pislik bunlar erkekler çok daha masum bunlardan

• Yer imlerine ekli. Sürekli takip ediyorum.
  • var mı ilginç bir şeyler
  • Burada o tarz konular açılmıyor mu?
  • Takip etmiyorum aslında ama zamanım olsa bakarım yani.

Bu arada kızlarda %90 o psikoloji zaten, sürekli bi dominantlık peşindeler. Aynı zamanda egolarının nasıl tavan yaptığını da gösteriyor bu.
  • KadınlarKlübünü Takip etmiyorum ama kaybedenler klübünü takip ediyorum Gülsenize ! Gülsenize ! Gülsenize !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfect Dream -- 3 Mart 2012; 20:07:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Dream

KadınlarKlübünü Takip etmiyorum ama kaybedenler klübünü takip ediyorum Gülsenize ! Gülsenize ! Gülsenize !

Sırf senin için gülüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Dream

KadınlarKlübünü Takip etmiyorum ama kaybedenler klübünü takip ediyorum Gülsenize ! Gülsenize ! Gülsenize !

Biri su kendini mesih sanan adam var ya fikra anlatiyo onun resmini koysun lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

http://www.kadinlarkulubu.com/genital-estetik/371121-ic-dudaklarindan-utanan-varmi-4.html

orda bir yorum var.erkekler cinsel organlarina cok takintili diye,yoooo ben hiç takıntılı değilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.