Şimdi Ara

kadınların tek önemsediği şey para ve güç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gene terkedildim yine sebep para. 20li yaşların başındaki kardeşlerim 30 yaşına kadar ev araba mesleği hallemediyseniz geçmiş olsun.

işsizim biraz param olsun faizini yerim diye poloyu sattım ve kız bıraktı.

bundan önceki kız manikürünü ödemedim diye ayrılmıştı.

25 yaş üstü kızların %90 ı para ve güce tapıyor. aşk falan hikaye. beyaz tenli yeşil gözlü sarışın 1.84lük adamım tip anca 20 yaşındaysanız karın doyurur.

• Evet 25+ dan sonra kadın artık evleneceği erkekte parasına ve gücüne bakıyor. Aile evinde zaten yoksul. Evlendiğinde de yoksulluk çekmek istemiyor. İnstagram var oradaki hayatı yakalamak istiyor.

Ha kızar mıyım hayır. Zira biz de kadında güzelliğe bakıyoruz. Onlar da paraya bakıyor.

• Para yoksa kadın da yok. Ver parayı al karıyı. Kimsenin beğenmediği acı gerçekler

• paranın hiçbir önemi yok ben karizmamla kız tavlıyom diyen arkadaşım işsiz kaldıktan sonra kızlar paraya bakıyo demeye başlamıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • catcheee beyin bu konudaki yorumlarını bekliyoruz

• 01001101 kullanıcısına yanıt

• Çoğunluk paraya bakiyor evet ama hala huzuru sevgiyi daha cok onemseyen az da olsa var. Ama onlar pek dikkat cekmiyor, erkekler genelde para duskunu kadinlara ilgi duyma egiliminde oluyorlar.

Not: İyi bir isin yoksa asgari ucret aliyorsan pek sansin yok bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 4 Mart 2025; 9:2:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karizmamla kız tavlıyom dediği şu: bu adamda karizma falan yok tamam mı, zaten 155 boyunda, tip de sıradan. adam bi firmada yöneticiydi. 20-25 sene önce almış olduğu Taksim'de evi vardı cadde'ye yakın böyle çok elit bi sokağın içindeydi ev. bu arkadaş iş-vs diye tanıştığı karıları akşam Taksim'e götürüp yediriyodu sonra eve geçip viski içiyolar, kız bakıyo bunun hayatı canti. kıza snowboard'ını falan gösteriyo böyle. bide sürekli kakır kakır gülen birisi. kız bunun hayatına bakıp mest olunca gece bunda yatıyo. ama sıradan hatunları atıyodu eve yani.

sonra bu işsiz kaldı. zamanla artık evi satmaya karar verdi. o noktadan sonra eleman artık gülmeyen birine dönüştü. daha önce sürekli gülen sürekli sağa sola laf atan, aşırı cıvık biriydi, tam kızların bayıldığı tip yani. işsizlikten sonra sürekli ciddi takılan, suskun birine dönüştü. şimdi de kızlar paraya bakar diyo.

bu adam işsiz kalmasaydı, evi satıp annesinin evine taşınmış olmasaydı, eski hayatı devam ediyor olsaydı, gene: "paranın önemi yok ben karizmamla kız tavlıyom" diye kakır kakır gülerek gezmeye devam ediyor olacaktı.

kimse deneyimlemediği hayatı anlayamaz.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam emoji attım neler yazmışsınız bunu okumaya dermanım yok benim.

• haha haklısın dostum kusura bakma. şu uzun yazma hastalığımı bi yenemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.