Şimdi Ara

Kadınların memesi neden mahrem sayılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden erkeklerin memeleri mahrem sayılmıyorken kadınların ki mahrem sayılıyor ? Veya neden atıyorum kadının kolu bacağı o kadar tahrik edici gelmezken erkekler memeden bu derece tahrik edici geliyor.Mesela doğduğumuzdan itibaren kadınların memeleri açık olsaydı ve kadınların göbeği mahrem sayılsaydı kadınlar göbeği kapalı gezseydi memeleri açık gezseydi erkekler göbekten mi tahrik olacaktı ?

• Kaç milyar dolarlık südyen pazarı olduğundan haberin var mı senin südyen lobisi yüzünden hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen memeleri görünce neden azıyor isen ondan.
  • Ben büyük severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Rebel -- 9 Temmuz 2017; 0:33:23 >
  • Büyük olan her şey mahremdir

• Bana 2-3 sene öncesine kadar kadınların göğüsleri hiç çekici gelmiyordu hatta bi nebze iğrendirici geliyordu diyebilirim.Sadece yüzlerine bakardım.Fakat öyle bir durumdayız ki herkes off kadının göğüsüne bak falan yazıyor,diyor.Kadınların göğüs frikikleri paylaşılıyor abazalar büyük göğüs görünce çıldırıyor her yerde sosyal medyalarda,arkadaş ortamlarında çeşitli ünlülerin göğüslerinden övgüyle,aşkla bahsediliyor.Bunlardan etkilene etkilene beni zorla göğüsten tahrik olur hale getirdiler eminim benim gibi insanlar da vardır.Toplum neredeyse hayatamızın %99 unu şekillendiriyor
  • Cunku gorursen tahrik olursun ondan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabını googleda bile zor bulacağın soruları bu ergen konu dışında neden soruyosun? Filozof yok aramızda.
  • kalkar
  • Burada çok takılmıyorum bu sene sınava girdim ygs/lys bölümünde takılıyordum faydasını gördüm belki burada da fayda görebilirim diye düşünmüştüm
  • aslında bi ilizyondan ibaret. bazı afrika kabilelerinde kadınlar memeleri açık geziyorlar. belgesellerde denk geliyorum öyle normalde ettiği gibi tahrik etmiyor.

eğer bizim yaşadığımız bölgelerdede bu gelenek olsaydı. sanırım bu kadar tahrik etmezdi. zamanla alışırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nahrime94 -- 9 Temmuz 2017; 0:45:21 >
  • Bebekken besin ihtiyacını karşıladığı ve çocuklarını yeterli besleyebilmesi için içgüdüsel olarak erkeklerin dikkatini çekiyormuş diye okumuştum.
  • Zamanla alışılırdı ama o zaman da cinsellik ihtiyacını gidermek için farklı yollara başvururduk. Malum biraz doyumsuz bir istek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    Çok acayip

• İnsan görmediği şeyi merak eden bi varlıktır. Biseyi bikackez gordikten sonra o artık sıradanlaşır.

Mesela: Uffff oone broooo.. dediğiniz bi kadını çıplak olarak gördüğünüzde, kacccccc broooo derdiniz.. Çünkü hiçbirşey göründüğü gibi değildir (selülit kıl yamukluk sivilce vsvs)

• Kardeşim meme ve kalçalar erkekte doğurganlık belirtisidir. Yaratılış gereği canlılar ileri döllerini olabilecek en verimli şekilse üretmek ister. Güzel kızı gördüğünde beğenip hoşlanman ondandır onun özelliklerini çocuğuna aktarmaj istersin ki çocuğun daha melez daha sağlıklı olsun. Bu içgüdüseldir sen bunu düşünmezsin. Erkek içgüdüsünde de büyük göğüs geniş ya da kaslı toplu düzgün kalça doğurganlıkla eşleştirilmiştir. Tabiki bir de çevresel iletilerle beyninde suni olarak kurulan algılar vardır onlar doğuştan olmaz sonradan oluşturulur.

• Bu ne bicim soru olm

• Cunku çocuğu emziren kadın memesi erkeğinki degil

• Meme dedin de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslinda kadinlar kadinlar arasinda islama göre göbek ve diz arasi arasi mahrem.

erkeklerede yuz elayak haric full yani meme ozel değil.

Krallarin yolu diye bir kitap var . Kitap ta bayanlarin sag elleri kapali oluyor bir ulkede bu ulkede erkekler sag el gordumu tahrik oluyor.

Bayan kendini güzel,açık göstermek ister erkekte görmek ister.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.