çok üzülüyorum halimize gerçekten daha geçen gün kilolu bakımsız kıza bile nasıl yazdıklarını görünce şok oldum düşünün en bakımsız kıza bile "nbr çok güzelsin bu akşam yemeğe çıkalım mı? ögrencisin galiba burs verebilirim istersen vs.." en bakımsız kızın bile yoluna para harcamaya hazır yüzlerce erkek varken ortalama ve aşırı güzel kızların egosunu kibirini siz düşünün hiç bir kız kolay kolay ilk adımı atmaz hepsi aşırı yakışıklı erkeklerin peşinde öyle ilgi görüyorlar ki bir kaza bela olsa tipiniz iyi değilse 1 bardak su bile vermezler |
KADINLARIN İLAH SEVİYESİNDE OLMASI

-
-
Geçen bir kızla konuşuyorum. Bana kasma muhabbeti yaptı ki hayatta kasmayan bir insanım canımın istediği insanla konuşan biriyim. Rahat konuşurum hoşuma giden insana hoşuma gittin derim. Yani bence sen kasma bu kadar dedim hayata bir kere geliyorsun kapalı kutudan farksız değilsin gerek yok böyle şeylere dedim. Ayrıca ben senle arkadaş olmak için konuşuyorum dedim normal bir durum yani sen farklı bir şey sanıyorsan bilemem dedim. Baktım bozuldu.
Neyse bir süre konuştum baktım şimardı. İyi mimine oturtayım* (sansür) uğraşamayacağım senle dedim kıza yol verdim. Hayır maksadım başta zaten benim hayatta şu kızı ayarlayayım kafası değildir. Ula ondan da güzel kızlarla flört etmişliğim var aslında ama işte memlekette kızların feleği şaşmış. O yüzden çok takmayacaksın. Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider mıçmaya misali bunların ki
Sizde bir sorun yok aldırmayın bu kadar. Gülün geçin. En bombastik kızlar daha eğlenceli oluyor. Sıfatına bakılmayacaklar züğürt ağa gibi geziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 17 Ekim 2020; 13:9:0 >
-
hırsızlığın değer gördüğü yerde kalp hırsızlığı meziyettir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X