Şimdi Ara

Kadınları koruyalım ama bundan erkekleri kim koruyacak ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
32.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: windshair

    Tepkinizi bir yere kadar anlıyorum.çünlü haklı olduğunuz yerler var ama her haklı olduğunuz yerde bu kadar uç mesaj yazmanız biraz terbiyesizce. Sonra annenize babanıza birinin çıkıp bu kadar terbiye sınırını aşan bir evlat yetiştirdikleri için tükürük kısmını kendilerine iade eder ve sizinde şu yazdıklarınızdan sonra itiraz etme hakkınız dahi olmaz.

    Hassasiyetinizin çocuklar için arttığını anlıyorum. Evet bir baba annenin yerini dolduramaz ama ne kadar doldurabilecekse o kadar dolduruyorum. Şu durumda bir baba olarak gram eksik bir halleri olmadığına emin olunuz bu benim sözüm değildir çevremde kim varsa ki anneleri dahil bunu söyler bana. Hal bu iken kendimize güvendik ki yaptık çocukları . Şu gün bir seçim şansı olsa o günlere dönülebilse tüm bu yaşananlara rağmen çocuklarım olmadan bir geleceği düşünemezdim.
    Sonuna kadar iki kez okudum. Allah yardimcin olsun kardesim. Sana kucuk bir olay anlatayim toplumun ne hale geldigini anla. Sabahlari ise ozel halk otobusu ile giderim. Mesai saati tikis tikis olur. Otobuse arka kapidan bindim onnkapi doldugu icin mecbur arka kapidan bindik. Benim on tarafimda bi adam var kafasini yere boyle yere dogru egmis bir eli ile yukardaki demirden tutunuyor diger elide kendi pantolonuna yapisik, cebinin oldugu bolume yapisik. Bildigin adam esas durusta hazir olda gibi bekliyor ve otobus fren yapip hareket ettikce sagandaki solunda yolcular adamin ustune geliyor. Adam büzüstukce buzusuyor temas etmemek icin herseyi yapiyor. Otobus ani bir fren yapti ve adamin yaninda kadin adamin elinin oldugu bolume dogru bi anligina yapisti
    Sonrasi tam facia kadin basti cagligi sen napiyosun elini kaldir o elin orda ne isi var vs. Vs. Ama neler soyluyor. Adam ozur dileyip durumu anlatiyor kadin anlamiyor sonra adam tusa basip hemen indi.
    Toplum kadinlar konusunda boyle rezil olmus. Su nafaka olayi tam bir bela zaten. Ben kadinla evlenmis bosanmisim ona bakmak zorunda degilim. Evlenmeden once ben mi bakiyordum kim bakiyorsa yine o baksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okuyunca sinirlerim gerildi
    Bi de ‘kadın cinayetleri neden artıyor?’ diye sorarlar.
    Mevcut hükümet, öyle saçma ve adaletsiz kanunlar çıkardı ki, ya katil olacaksın ya da boynuzlu..
    Hele ‘kadın beyanı esastır’ kanunu var ki, bir erkeğin elini kolunu bağlıyor.
    İşin acısı, bu konunları artniyetli kadınlar kullanıyor, iyi niyetli erkekler eziliyor.
    Bu kanunları çıkaran vicdan ve akıl yoksunlarının Allah cezasını versin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde cidden evlenilmez. Bunlar nedir ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum
    Bu kadınlar insanı ya deli ya katil eder

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu abimiz buraya konuyu açmasa yaşadıklarına dayanamayıp cinnet geçirip kadına zarar vermiş olsa veya öldürse hepimiz akşam TV den küfürler edecektik böyle bir şey yapılırmı diye kkızacaktık ? kadınlar yine ayaklanacaktı
  • kabus gibi valla

    ama kardeşim sende 2 ayda evlenip 2 yılda 2 çocuk yapmışsın, resmen zar atmışsın oda 1-1 gelmiş...
  • Yazıyı sonuna kadar okudum ve kendimi zor tuttum.Birader senin yerinde olsam çoktan öldürmüştüm bu varlığı.Senin neden bir şey yapamadığını biliyorum aslında.Çocukların için bu kadar sessiz duruyorsun.Çocuklar olmasa çoktan öldürmüştün belki.Yazdıklarına göre çocuğa istismar var ve bu büyük bir suç.Adalet olsaydı zaten bu kadar aldatma, cinayet vs.olmazdı ki.Ben 5.duruşmama gittiğimde hakim "suçlanan kişi kimdi yav?" diye soruyorsa adalet namına bir şey kalmamıştır zaten.Allah kimseyi adalet sistemiyle tanıştırmasın.

    Bunlar nasıl bir varlıktır?Nasıl bu kadar kansız olabiliyorlar?Eşler arası sadakat, güven olayı fln bitmiş aga.Evlenelim diyoruz bunları duydukça vazgeçiyorum.Ne yapacağımızı şaşırdık arkadaş




  • Çare yaralama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVLENMEYİN,hayatınız kararmasın.40 yıl öncesinde değiliz,devir evlenme devri değil.
  • Ülkedeki her şey kokuşmuş. Okurken sinirlerim zıpladı. Tez zamanda bu pislikten kurtulman dileğiyle. Bence hazır mahkemelerşe boüuşuyorken sen de on attıüo tüm asılsız iftiralar için dava aç. Mahkemeyi oyaladığı için de dava aç. Sanmıyorum ama sürünsün şırfıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyeceğini bilemedim büyük ihtim ben evlenirsem karım benimde aldatır tipsiz biriyim çekici bir tarafım da yok

    Tek çare köyde erkek eli değmemiş biriyle evlenmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin.
    Çocuklar için daha çok üzüldüm. Allah onları iyilerle karşılaştırsın, yazılarını güzel etsin inşallah.
    Dibi görmüşsün kardeşim bundan sonra daha güzel olur herşey inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kültürsüz cahil insanlarla bırak aynı masada oturmayı aynı ortamda bulunmayı bile kaldıramam, tek sohbetleri "o bunu yapmış, şunun şuyu varmış, şu şöyle olmuş" tan öteye gidemeyen hiçbir insanla 2dk dan fazla muhabbet edemem. Hayatında hiç kitap okumamış, hiç altyazılı film izlememiş bir insanla (bırak ingilizce bilmeyi hani altyazılı film izlemeye tahammül edemeyen, bir işin orjinaline saygı duyamayacak kadar üşengeç ve tembel bir insan) , bırak aile vasıtası ile tanıştırılmayı birde 2 ay sonra evlenmeyi, yüzüne bile bakmam boş kafa der geçerim.

    Dostum sen büyük bir hata yapmışsın, sende safmışın ve cahilmişin bazı konularda ve cezan baya ağır olmuş, umarım sorunların çözülür ve güzel insanlar - empati yapmasını bilen çocuklar yetiştirebilirsin.

    sizlere tavsiyem bu başlığı okuyacak genç - yaşlı artık herkimsen, kardeşim güzel dostum biraz uykunuzu genişletin, açın 2 kitap okuyun, yabancı dil öğrenin ufkunuzu genişletin, kültürlenin. boş kafa gelip giderseniz böyle büyük hatalar yaparsınız hayatınızda. Bana bişey olmaz demeyin, kendinizi sağlama alın, sanata saygı duyun, gidin bir gitar alın enstruman öğrenin 100-150 lira birşey. Boş vaktinizi kim ne yapmış ne etmişle aptal aptal sosyal medyada geçirmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderyamf -- 28 Eylül 2019; 21:52:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

    Bu mesaj silindi.
    Bu mesajı şikayet eden yüzsüz kim acaba
  • Kadın ırkı şeytandır, aptalı ise tam aptaldır.

    Ortası yok bunun. Az akıllı olsun fakat fazla şeytan olmasın.

    Bir kısmıda markette bulunan cinsi pahalı olan bir gıda ürünü ile eş değer oluyor.

    Yok kalsın istemem. Dertsiz başıma dert alamam.
  • adam aldatıldığını görür , öldürür ve kadına şiddet paylaşımları yapılır ,

    adam aldatıldığını görür , medeni bir şekilde boşanma süreci yaşar , ama kimse öldüreninde medeni olanında kadın tarafından kışkırtıldığını ve iş ayrılmaya geldiğinde tarafın veya tarafların nasıl kışkırtılıp , hayatı mahvolduğunu yaşamadan bilemez kimse.

    kardeşim inş. ileride mutlu olacaksın saygılar.
  • Okumayanlara özet geçiyim.

    Herif ailesinin bulduğu karıyla 2 aylık görüşme sonrasında evlenmiş
    Karıdan 2 çocuk peydahlamış(babalık testi yap hocam)

    Karı gitmiş üst komşuyla sikişmiş, adam es kazara yakalamış telefondan. Karıyı affetmiş

    Sonra kadının yedek telefonunu bulmuş, bütün mahalleye verdiğini anlamış lisedeki hocasından tüpçüden sütçüye kadar, bu sefer boşanma davası açmaya karar vermiş.

    Adalet sistemi kadının yanında, bir sürü iftira atmış kadın buna.

    Ben yandım siz yanmayın diyor üstad.
  • Fikrin nedir?
  • Adam cehennemi bu dünyada yaşamış. En azından farketmekte çok fazla gecikmemis daha kotusude olabilirdi. Herşey zamanla düzelir merak etme büyük geçmiş olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evliyim. Çok şükür iyi bir evliliğim var. Fakat evlenmeden önce haberleri ve internet alemini iyi takip etmemden ötürü kadınlara verilen aşırı ayrıcalıkları bilmemden ötürü düşündüğüm bazı şeyler oldu. Eğer kötü bir evlilik yaşarsam, haksızlığa uğrayıp boşanma aşamasına gelirsem ve karşı taraf boşanma aşamasında kötü niyetli olursa bu durumdan kurtulmanın tek yolu var; karşı taraftan daha kötü niyetli olmak.

    Boşanarak yanlış yolu seçmişsiniz. Aynı evin içinde yaşadığınız şeyleri sadece siz bilirsiniz. Karşı taraf bunu ispat edemez. Karşı taraf boşanmak istese dahi velayetleri size vermeden, nafaka talebinde bulunmayacağına garanti vermeden boşanmayacaktınız. İstediğiniz şartları kabul etmediği sürece dava dahi açsa, mahkemeye dahi çıksanız hakim karşısında "Karımı çok seviyorum hakim bey. Boşanmak istemiyorum. Karım olmadan yapamam." diyecektiniz. Evde cehennemi yaşatacaktınız. Gecenin bir yarısı uykusunda sağlam bir tokat atmak, tek kelime konuşmamak, yaptığı her işi berbat etmek(mesela yemek yapıyorsa kaldırıp bir anda yere dökmek) ve aklınıza ne psikopatlık geliyorsa(ispat edilemeyecek ve iz bırakmayacak) yapmak taktiğiniz olacaktı. Seve seve şartlarınızı kabul edecek ve anlaşmalı boşanacaktı. Bu yaptıklarınızı mahkemede illaki dillendirecekti fakat siz inkar edip onu sevdiğinizi söyleyecektiniz. Boşanmak için iftira attığını söyleyecektiniz. Bunları yapsaydınız kıvranan siz değil o olacaktı.

    Maalesef adalet sistemimiz suçunu inkar eden suçluya kolay kolay dokunamıyor. O halde çözümü biz bulacağız. Dayım yengemi biriyle konuşurken yakalamış. Boşanma aşamasına gelip vazgeçtiler. Kim bilir neler geçti aralarında. Çocukları falan büyük aslında. Kim bilir dayım boşanmaktan neden vazgeçti... Evlerine dahi gitmiyorum öğrendikten sonra. Allah sabır versin bu durumda kalan herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.