Şimdi Ara

KADINLARDAKİ BOY TAKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
8.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela kız 175 erkek 170 olursa anlarım da

175 olan kız en az 185 istiyor

Bir de bunun 150 olup 185 isteyen versiyonu var o tam komedi

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    inonu88 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Valla kiz asiri dis gorunuslu hem voleybol oynuyor hem modellik yapiyor. Bana 3 gomlek buyuktu. Ne bileyim niye ilgi duydu bende afeti cihan degilim ama hayatim boyunca hep kizlarin baktigini hissettim hem TR de hem yurtdisinda idare eder bir tipim. 2011 yili 5 eylul dogum gunumdu 23 yasima girdigim gece onada girdim. Amerikadayken olmustu o zaman feci mutlu olmustum. Ama simdi Romanyadayim bu tarz seyler siradan eski heyecanimi ozluyorum.

Alıntıları Göster
    Birader sen böyle çok iddialı konuşuyorsun yok onu götürdüm yok bunu götürdüm sorunca nasıl oldu diye valla ben de anlamadım diyorsun

Yurtdışında yaşıyorsan at fotoğrafını görelim Türkiye'de olmadığın için sorun da olmayacaktır zaten

Hele şu Sırp kızı mevzusunda çok yakışıklısın ki böyle olmuş (olduysa tabii) At görelim fotoğrafını özelden ya da konu aç

Ya da böyle uçuk kaçık mesajlarına son ver
  • Komedi değil içgüdüsel bir istek o erkeği isterken ben 150 yim diye bakmıyor olaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170 erkek de ne biliyim
  • Açıkçası ben boy olarak ortalardayim. Tavladigim kız kendi cinsinin ortalamasından yüksekse bu benim için başarıdır. Ha benden uzun olsun da istemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180'im kendimden uzun karıları istiyorum ama gel gör ki 160'lıklardan bile ret yiyorum.
  • Mesela şöyle bir şey var boyunuz 170 kızın ise 165. Topuklu giyindiği zaman laf eden erkekler var ee dolayısıyla kadınlar uzun boylu erkek istiyorlar.

En önemlisi de boyun tipin seçilemeyen bir şey olmadığı bilmeyen kızlarla yüz göz olmamak
  • Boylar eşit olmayınca erkeğin boyu uzun olunca acaba nasıl sevişirler, erkek 14cm geriye gidip tekrar 14 cm gelir.
    Ama göz teması kurması zorlaşır kızın kafası erkeğin kıllı gösüne denk gelir kafamda canlandıramıyorum. Tecrübe edinen var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy meselesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D7110DAC

180'im kendimden uzun karıları istiyorum ama gel gör ki 160'lıklardan bile ret yiyorum.
    180 cm boyun var ama 150 kilosun reis.

• 1.50 fln degilseniz boy fln hikaye beyler. Bi insanin karizmasi varsa vardir yoksa boy yan etkenlerdir.

1.73 um uzun boylu degilim 150- 1.90 arasi her tip renk kadinla birlikte oldum. 1.90 lik sirp bir kizdi o zaten rekordu. Kendi partide geldi kucagima oturdu ben 1.90 kiza yazmazdim bile normalde.

Kadinlar hmm bu adam herseyiyle mukemmel cok istiyorum ama 2 santim yuzunden malesef birlikte olamam demiyor.

Isteyip konusabilirler bu konuda ama bir erkekten etkilenirse boya degil kiloya bile bakmiyor. Bizim gibi asiri dis gorunuscu degiller, lafta o olay.
  • quote:

1.50 fln degilseniz boy fln hikaye beyler. Bi insanin karizmasi varsa vardir yoksa boy yan etkenlerdir.

1.73 um uzun boylu degilim 150- 1.90 arasi her tip renk kadinla birlikte oldum. 1.90 lik sirp bir kizdi o zaten rekordu. Kendi partide geldi kucagima oturdu ben 1.90 kiza yazmazdim bile normalde.

Kadinlar hmm bu adam herseyiyle mukemmel cok istiyorum ama 2 santim yuzunden malesef birlikte olamam demiyor.

Isteyip konusabilirler bu konuda ama bir erkekten etkilenirse boya degil kiloya bile bakmiyor. Bizim gibi asiri dis gorunuscu degiller, lafta o olay.
    Aşırı dış görünüşlü değilse o 1.90'lık kız olayı nasıl oldu senin içini mi okudu bu adam zeki bu adamın ağzı iyi laf yapıyor mu dedi hisleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Aşırı dış görünüşlü değilse o 1.90'lık kız olayı nasıl oldu senin içini mi okudu bu adam zeki bu adamın ağzı iyi laf yapıyor mu dedi hisleri ?

Alıntıları Göster
    Valla kiz asiri dis gorunuslu hem voleybol oynuyor hem modellik yapiyor. Bana 3 gomlek buyuktu. Ne bileyim niye ilgi duydu bende afeti cihan degilim ama hayatim boyunca hep kizlarin baktigini hissettim hem TR de hem yurtdisinda idare eder bir tipim. 2011 yili 5 eylul dogum gunumdu 23 yasima girdigim gece onada girdim. Amerikadayken olmustu o zaman feci mutlu olmustum. Ama simdi Romanyadayim bu tarz seyler siradan eski heyecanimi ozluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

180 cm boyun var ama 150 kilosun reis.

Alıntıları Göster
    68

• éRQeğİn ßoYu kıZDan uZn oLmaLı... NédéN ßiLiy0rMusuN ? çnQü qıZ éRqEğE sARıLdıĞındA qaLp aTIşıNı duYaßiLmELiii...... <3
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Her şeye inanma reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Birader sen böyle çok iddialı konuşuyorsun yok onu götürdüm yok bunu götürdüm sorunca nasıl oldu diye valla ben de anlamadım diyorsun

Yurtdışında yaşıyorsan at fotoğrafını görelim Türkiye'de olmadığın için sorun da olmayacaktır zaten

Hele şu Sırp kızı mevzusunda çok yakışıklısın ki böyle olmuş (olduysa tabii) At görelim fotoğrafını özelden ya da konu aç

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

Her şeye inanma reis
    Zibidi kardeşim bu inönü88 denilen kullanıcı bayadır böyle uçuk kaçık mesajlar yazıyor aklı çalışan biri inanmaz zaten

Tipini at dedim atmazsa zaten sallıyordur
  • Açıkçası kız topuklu giyindiğinde yanında ondan daha uzun baskın tabiri uygun olacaktr ki öyle gözükmesini ister yanındakinin. Erkekler sizi de ben anlamıyorum bazı konularda baskınlığı kendizine yakıştırıyorsunuz ama bu konuda niye böyle düşünüyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Valla kardesim inan hic umrumda degil inanip inanmaman ben bu forumdan kac tane insani bukreste agirladim buraya yerlesip evlenenler oldu vs.

O kiz kucagimda resmim var hala eski albumlerde kizla arkadas kaldik tutup bitane forumda tanimadigim adamin istegi uzerine kendimi ve arkadasimi ifsa edecek degilim.

Aratirsan Amerika maceralarim konumuda bulursun kac yil once acmistim konuyu.

Ben cok yakisikliyim fln demedim degilimde zaten. Olmaya da gerek yok anlatmak istedigim konu oydu.

Kendi hayatinizda biseyler olmuyor diye dunyada kimseye olmuyor diye dusunmeyin ne hayatlar yasayanlar var ne yapayim bende onlari yok mu sayayim ?

• quote:

Zibidi kardeşim bu inönü88 denilen kullanıcı bayadır böyle uçuk kaçık mesajlar yazıyor aklı çalışan biri inanmaz zaten

Tipini at dedim atmazsa zaten sallıyordur

Alıntıları Göster
    Seni insan yerine koyup konuna yazdim sunu gordukten sonra bidaha muhattap olmayacagim sende olma iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.