Şimdi Ara

KADINLAR SENİ TACİZ ETSİN İSTİYORSAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hayati başka bir şey daha var
    BICEPS ÇALIŞIN.

KADINLAR SENİ TACİZ ETSİN İSTİYORSAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 29 Eylül 2019; 22:11:3 >

• Giriş #1

Naz yapan şahıs hakkında şüphelerim olsa da artık takıma katıldı geri çevirmek çok zor.

Bir süre oyalanıp gidecek diye düşünüyordum ama pek de boş biri çıkmadı sandığımın aksine.

Bunu o düğünde anlatmalıydı. Oysa havalandırmakla meşgül oldu yoksa bunlar gerçek dışı mıydı?

Birkaç zırvalık anlattı, pek dinleyememiştim çünkü göğüsler dikkatimi dağıtmaktaydı.

Eve gelip asansöre bindiğimde yanağımda morumsu kırmızı ruj izi olduğunu farkettim, düğünde biri beni mi öpmüştü?

İçkinin içilmediği bir düğündü, sarhoş değildim ama böyle bir şeyi gerçekten hatırlamıyorum.

Garip.

Giriş #2

Ah anıları anlatmanın beni rahatlattığını farkettim ama Naz yapan kişi hala aklımdan çıkmış değil.

Sokakta silah ve patlama sesleri geliyor galiba tecavüze uğrayan birkaç kadının da yardım çığırışını işitiyorum.

Ama bu gece kimse dışarda olmamalıydı değil mi? Belki de dışarıda olmayı planlamamışlardı, kötü tesadüfler...

Her neyse evimde pek hatırlayamadığım bir kadının olduğunu farkettim hey tek yaşayan biriyim ben bu da kim?

Beyaz bornozunu aniden attı, beyaz ve genç vücudu karşıma çıktı. Göğüsleri ortalama boydaydı ama gayet çekiciydi.

Cüretkar bakışlarla üzerime yattı, sosyal fobisi olan bir eziğim ben bu kadın da nereden çıktı ve neden hatırlamıyorum?

Dudağında mora çalan kırmızı bir ruj var ve boynumu kemirmeye başladı, adamım daha bir kızla el ele bile tutuşmamıştım donup kaldım.

Giriş #3

Bana neden bu kadar donuksun, dışarıda yaşananlardan mı etkilendin? diye sordu. Sonra aletin bile kalkmamış bu sefer diyip seksi şekilde gülümsedi.

Bu onunla önceden ilişkiye girdiğim anlamına mı geliyor? Son derece garip.

Bugün keyfin yerinde değil diyip üzerimden kalktı ve bornozunu giyip yanıma uzandı. Gerçekten çekiciydi, benim gibi dişi sineğe hallenen bir sapık nasıl donup kaldı anlayamadım.

Telefonuyla uğraşıyordu, Twitter'dan birkaç siyasi hesap okuduğunu farkettim. Bana Çin'e karşı ABD'nin aldığı ambargolardan bahsediyordu. Daha önce duyduğum şeyler galiba haberleri aynı kaynaklardan takip ediyoruz.

Camdan dışarı bakacaktım ki camların tamamen zırhlarla örüldüğünü gördüm, yanımdaki kız hey bu gece arınma gecesi unuttun mu dedi. WTF?

Ah bornozunun örtemediği beyaz ve ince bacakları beni kendine çekiyor. Galiba kendime hakim olamayacağım.

• Asla bir kadın beni taçiz etmez çünkü bulgur kazanı gibi kafam komado ejderi gibi boynum var. Bir kadın kasık bölgemi tutup canımı acıtmasını isterdin poppuma şaplak atmasını isterdim . Önden çeketimi tutup beni kendine doğru çekmesini isterdim. Ayakbısının sivri topuğu ile kafama vurmasını isterdim. Enseme üflemesini isterdim. Ama bunların hiç biri gerçekleşmez. Çünkü ben tipsizim , tip yok bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalktı.

• Ya he hee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Asla bir kadın beni taçiz etmez çünkü bulgur kazanı gibi kafam komado ejderi gibi boynum var. Bir kadın kasık bölgemi tutup canımı acıtmasını isterdin poppuma şaplak atmasını isterdim . Önden çeketimi tutup beni kendine doğru çekmesini isterdim. Ayakbısının sivri topuğu ile kafama vurmasını isterdim. Enseme üflemesini isterdim. Ama bunların hiç biri gerçekleşmez. Çünkü ben tipsizim , tip yok bende
    Ayakkabısının sivri topuğu ile kafanıza vurma şansı var hocam. O konuda o kadar umutsuz olmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kol var ama yine yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karşı cinsi etkilemek için yapılan her şey saçmalık yok kol kasımdan etkilensin yok karın kasımdan etkilensin bırakın olum bu kadar köleligi kendiniz olun kendiniz.
  • Aglicam yeter kari kiz konusu görmekten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anca geyler taciz eder.
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Bunları bir çok canlıdan isteyebilir, hatta elde edebilirsin.

İlla kadın mı olsun bunları yapan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herasis

Bunları bir çok canlıdan isteyebilir, hatta elde edebilirsin.

İlla kadın mı olsun bunları yapan?
    Mümkünse kadın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: microsoft1998

karşı cinsi etkilemek için yapılan her şey saçmalık yok kol kasımdan etkilensin yok karın kasımdan etkilensin bırakın olum bu kadar köleligi kendiniz olun kendiniz.
    Eeveettt 175 boyundan kisalar ve cirkinler kendileri olmadiklari icin yalnizlar bir kendileri olsalar butun kizlar deep throat challenge yapcaklar

• Hocam kas yapsam yoldan geçen kızlar laf atar mı

• Konu başlığı ; Ergenlikten çıkamadıysanız, biceps çalışın ve kızları düşürün ! olsa daha uyumlu olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Hocam kas yapsam yoldan geçen kızlar laf atar mı
    Fiziksel temasa odaklanmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonamenouser

Fiziksel temasa odaklanmalısın

Alıntıları Göster
    Nasıl hocam biraz daha açar mısın
  • Vücut geliştirme yapın.Göğüs,kol,omuz ve kalça çalışın.Ben tipsiz biri olmama rağmen kısa saçlarım,geniş omuzlarım ve çıkık kalçamdan dolayı olgun kadınlar bile böm böm bakardı.2 Sene önce iş hayatına girince sporu bıraktım.Keşke bırakmasaydım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.