Şimdi Ara

kadınlar sedan araba kullanabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
7
Favori
18.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

quote:

Orijinalden alıntı: caracaszibidih

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Kullanır neden kullanmasın biraz yetenek işi ama denemeden bilemezsiniz.

o yeteneğin olup olmadığını anlamak için araba kiralasam diyorum aslında, arabayı almadan önce,
    mantıklı olur mu sizce?

çünkü arabayı görmeye gittiğim zaman bunu anlamam imkansız olur sanırım yanlış mı düşünüyorum ki?

Ne kadar süre kiralayacağınıza bağlı 1 gün kiralayarak kullanıp kullanamayacağınızı anlayamayabilirsiniz.

evet en azından bütçemi aşmayacak şekilde belli segmentlerdeki, düşündüğüm modelleri 3er gün yahut 2şer gün kiralasam belki en azından bir fikrim olur dediğiniz gibi

çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Sene olmus 2014, artik araclarda arka park sensoru ön park sensoru vs zibille sensor var. Yoksa da 100 tl se satiliyor. Birsuru kadin var 6 metrelik jipleri canavar gibi kullaniyor.

aahhhhahaha eveeet işte kendine güvenimin tavan yaptığı anlardan biri .)

o kadınların hepsine hayranım ben inanın .)

çok teşekkür ederim cevap için, sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: captaingurkan

Eşim de kullanamayacağını düşünüyordu ancak kullanıyor, geri geri park bile edebiliyor :) sedan ihtiyacınız varsa kullanabilir miyim sorusu / endişesi gereksiz bence.

allah kazadan korusun, ne güzel
    ben bırakın şu an park edebilir miyim diye düşünmeyi, kullanabilir miyim diye ikilem yaşıyorum düşünün :)

sağolun cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Bulunduğum şehirde(Adana) belediye otobüslerini kadınlar kullaniyor. Çokta iyi benim gördüklerim. Sizde sedan arabayı çok rahat kullanırsiniz. Ön-arka park sensörleri ve birde geri görüş kamerasi taktirin tamamdır.

ah evet izmirde de öyle :)
    ne güzel değil mi, gurur kaynağı resmen :)

evet bir kaç içten modifiye ile biraz da kendine güven ve sağlam bir yol tutuşla sanırım becerebilirim gibime geliyor .)

iyi ki açmışım konuyu burda,

sağolun teşekkür ederim nazik cevabınız için .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kalabalık bir ailoe değilseniz sedana grek yok. bence hb arabaya bakmalısınız. park olayınız nasıl bilemem ama bayanlar geneşlde park yaparken zorlanır o yüzden ş.içi kullanacaksanız sedana gerek yok.

evet şehir içi fakat tamamen güvenlik ve biraz da sedan aracın seyahatlerimde sağlayacağı rahatlığı için istiyorum.

park sorunu yaşar mıyım sorunu zaten beni bitiren diğer nokta :)

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Kullanılabilir tabii ki. Fakat park ederken HB'nin arka kısmı daha tahmin edilebilir oluyor. Ayrıca hb aracın bagajı bence daha kullanışlı. Park ve kullanım sorunum olmamasına rağmen, tüm araçlarım hb oldu.

anladım,
    hb araçlar sahiden de bazıları tahmin edilemez oluyor genişlik hacim konusunda,

teşekkür ederim cevap için

sevgiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

trafikte sedan kullanan binlerce bayan görüyorum, tek farkları biraz yavaş kullanmaları.

evet ben kendilerine ağzım açık hayran hayran bakarken buluyorum kendimi :)
    peki birşey daha sorsam, hatchback araba ile sedan araba arasında ciddi bir fark var mıdır?
    yani kullanırken arabaya hakimiyet konusunda?

hb ile sedan araba arasındaki fark şudur kardeş:

hb daha küçük olduğu için ve arkadaı cam daha dik indiği için park ederken veyahut aracın yönünü değiştirirken daha fazla hakim olabilirsin, ama otobüs ve tır kullananlar ne yapsın? tamamen alışkanlık işi bu.

ben eşime öğrettim araba sürmeyi , ilk başta süremem edemem vs . diyordu , bu söylemlerden sonra ben de çok korkmuştum ama öğrendi. Çoğu noktada benden daha güvenli ve mantıklı kullanıyor. Tabi bazen aşırı saçmaladığı da oluyor. bizim araba HB bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Minibüs kullanan bayanlar görüyorum. Siz kendinize güvenebiliyorsanız alışınca rahatça sürersiniz bence. Ama sedanı park etmekte falan zorlanılıyor genelde.

tataa ! işte bütün mesele kendine güvenmek yahut güvenmemek :)

sanırım normal bu sancılar değil mi ilk araba seçiminde .)

çok teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Minibüs kullanan bayanlar görüyorum. Siz kendinize güvenebiliyorsanız alışınca rahatça sürersiniz bence. Ama sedanı park etmekte falan zorlanılıyor genelde.

çok teşekkür ederim

Hocam bana kalırsa Sedan ve HB sahibi tanıdıklarınız varsa rica edin ikisinide deneyin hangisinde kendinizi rahat hissediyorsanız tercihinizi o yönde yapın
  • quote:

quote:

quote:

trafikte sedan kullanan binlerce bayan görüyorum, tek farkları biraz yavaş kullanmaları.

evet ben kendilerine ağzım açık hayran hayran bakarken buluyorum kendimi :)
    peki birşey daha sorsam, hatchback araba ile sedan araba arasında ciddi bir fark var mıdır?
    yani kullanırken arabaya hakimiyet konusunda?

hb ile sedan araba arasındaki fark şudur kardeş:

hb daha küçük olduğu için ve arkadaı cam daha dik indiği için park ederken veyahut aracın yönünü değiştirirken daha fazla hakim olabilirsin, ama otobüs ve tır kullananlar ne yapsın? tamamen alışkanlık işi bu.

ben eşime öğrettim araba sürmeyi , ilk başta süremem edemem vs . diyordu , bu söylemlerden sonra ben de çok korkmuştum ama öğrendi. Çoğu noktada benden daha güvenli ve mantıklı kullanıyor. Tabi bazen aşırı saçmaladığı da oluyor. bizim araba HB bu arada.

çok teşekkür ederim,

evet dediğiniz gibi sanırım alışkanlık ve biraz da mantıklı hareket etmek.
    satranç oynar gibi bir kaç adım sonrasını tahmin edebilmek galiba trafik.

olmadı biraz yukarda bahsettiğim gibi araç kiralamalarla hb ve sedan modellerden en fazla 2 farklı araç denemem en mantıklısı olacak.

tekrar teşekkür ederim ilginize

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Bulunduğum şehirde(Adana) belediye otobüslerini kadınlar kullaniyor. Çokta iyi benim gördüklerim. Sizde sedan arabayı çok rahat kullanırsiniz. Ön-arka park sensörleri ve birde geri görüş kamerasi taktirin tamamdır.

ah evet izmirde de öyle :)
    ne güzel değil mi, gurur kaynağı resmen :)

evet bir kaç içten modifiye ile biraz da kendine güven ve sağlam bir yol tutuşla sanırım becerebilirim gibime geliyor .)

iyi ki açmışım konuyu burda,

sağolun teşekkür ederim nazik cevabınız için .)

Alıntıları Göster
    Eskişehir'de bayanlar tramway kullanıyor :)

Şaka biyana, Parketmek konusunda;

Sedan arabanın uzunluğu ortalama 4,4-4,5 metredir, hatchback araçların ise 4,2-4,3 metredir. Yani arada 20-30 cm bir fark var, çok ta fazla değil.

Park sensöründen zaten kalan mesafe konusunda destek alacaksınız, gerisi kolay ;)

Aşağıda iki video var, paralel ve dik park metodunu anlatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yavuz -- 12 Ağustos 2014; 9:34:27 >

• Transporter kullanan bayan var bütün iş sizde bitiyor aslında
  • quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim

Hocam bana kalırsa Sedan ve HB sahibi tanıdıklarınız varsa rica edin ikisinide deneyin hangisinde kendinizi rahat hissediyorsanız tercihinizi o yönde yapın

evet gerçekten de en mantıklısı farklı araçları deneyerek, trafikte anlaşıp anlaşamayacağımız, yol tutuş, yola hakimiyet yeteneğimi falan görmek dediğiniz gibi.

teşekkür ederim nazik ilginize

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim

evet gerçekten de en mantıklısı farklı araçları deneyerek, trafikte anlaşıp anlaşamayacağımız, yol tutuş, yola hakimiyet yeteneğimi falan görmek dediğiniz gibi.

teşekkür ederim nazik ilginize

Rica ederim. Umarım uzun yıllar keyifle süreceğiniz bir otomobil seçimi yaparsınız. İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Eskişehir'de bayanlar tramway kullanıyor :)

Şaka biyana,

Sedan arabanın uzunluğu ortalama 4,4-4,5 metredir, hatchback araçların ise 4,2-4,3 metredir. Yani arada 20-30 cm bir fark var, çok ta fazla değil.

Park sensöründen zaten kalan mesafe konusunda destek alacaksınız, gerisi kolay ;)

Aşağıda iki video var, paralel ve dik park metodunu anlatıyor...

:))

o da bişey mi londrada koca metroyu kullanıyorlar :)))

inanın şu ölçüler bile kafamda netleştirdi gibi .)

ah bir karar verebilsek park konusunda da buralarda sinsi sinsi dolaşıcam ama gelin görün ki henüz ortada araba yok korkutmayın beni park falan deyu :)

çok teşekkür ederim ilginize cevabınıza

• Tabiki kullanır,bizim burda mercedes E serisi kullanan hanımlar var,bilen bilir çok uzun bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 12 Ağustos 2014; 9:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihktk

Transporter kullanan bayan var bütün iş sizde bitiyor aslında

hohoyt transporter zaten işin içine girerse ben sanırım tabanway bu kendine güvensizlikle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Tabiki kullanır,bizim burda mercedes E serisi kullanan hanımlar var,bilen bilir çok uzun bir araçtır.

yapmayın iyice ezildim şimdi sedandan korkan ilk kadın gibi hissettim kendimi :))
  • sedan kadınlara yakışmıyor benim gözümde

yeni mazda 2'yi bekleyin derim

kadınlar sedan araba kullanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

sedan kadınlara yakışmıyor benim gözümde

yeni mazda 2'yi bekleyin derim

kadınlar sedan araba kullanabilir mi?

.)
    bir kadın dediğin hb kullanacak arkadaş daha :))

şaka bir yana doğrudur, ama inanın hiç mazdaya falan bulaşmayı düşünmedim.

sağolun cevap için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.