Şimdi Ara

Kadınlar Hiçbir zaman Erkekleri Anlamaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kadınlar Hiçbir zaman Erkekleri Anlamaz.

• güzel hikaye
  • ama başlık boş,aklınız fikriniz bayanları dışlamak aşagılamak,ama hiç bir zaman bir erkek bir bayan kadar akıllı olamaz ve gerçekte dünyayı bayanlar yönetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezzo -- 23 Mayıs 2007; 11:07:32 >
  • belli belli
    quote:

Orjinalden alıntı: mezzo

ama başlık boş,aklınız fikriniz bayanları dışlamak aşagılamak,ama hiç bir zaman bir erkek bir bayan kadar akıllı olamaz ve gerçekte dünyayı bayanlar yönetiyor
  • quote:

ama başlık boş,aklınız fikriniz bayanları dışlamak aşagılamak,ama hiç bir zaman bir erkek bir bayan kadar akıllı olamaz ve gerçekte dünyayı bayanlar yönetiyor

nedemezsin
  • quote:

bayan mıyız?

bayanları niye dışlayalım niye aşağılayalım ki?Biz sizsiz bir hiçiz ve aslında siz herşeyi aşağılamak olarak gördüğünüz için egolarınızdan kurtulamıyorsunuz. Yukardaki örnek size tam uyuyor. At diyince hakaret anlarsınız, ceylanım diye sevsek sensin hayvan dersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayanların aptaldır demiyorum ama zekalarını kullanmadıkları bir gerçek , akıllarında 3 şey vardır başka bir şey düşünmezler 1- Aşk 2- Alışveriş 3- Bebek
    Bunların düşünmeyen kadınlar bir yerlere gelmişlerdir zaten düşünmemeleri için de sebepleri vardır tabii. o kadar gudubettir ki aradığı aşkı bulamaz doğal olarak ne aşkı ne de bebeği düşünür , bu yüzden kendini deli gibi işe verir çalışmaktan da alışverişe fırsat bulamaz.
  • yarım akıllı yok yok 0.25
    quote:

• 1-o at oraya nasıl girmiş yav
    2-tarafsız olmak gerekirse hikaye çok doğru,zaten aklımız hep yanlış şeylere çalışır
    3-bu kadın-erkek tartışması asla bitmez,hep böyle olmuştur adem bile havvayı dinlememiştr,ikiside birbirlerini anlamaz
  • at manyak girmiş ama onu oraya sokmakda bi başarıdır
  • Yuh ya hiç mi fren yapmamış, atın neredeyse tamamını almış içeri.
  • HOŞUMA GİTTİ

YORUMSUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 23 Mayıs 2007; 12:46:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Bayanların aptaldır demiyorum ama zekalarını kullanmadıkları bir gerçek , akıllarında 3 şey vardır başka bir şey düşünmezler 1- Aşk 2- Alışveriş 3- Bebek
    Bunların düşünmeyen kadınlar bir yerlere gelmişlerdir zaten düşünmemeleri için de sebepleri vardır tabii. o kadar gudubettir ki aradığı aşkı bulamaz doğal olarak ne aşkı ne de bebeği düşünür , bu yüzden kendini deli gibi işe verir çalışmaktan da alışverişe fırsat bulamaz.

erkeklerin aklıda şunlardan başka hiç bir şeye çalışmaz

at yarışı

futbol

karı kız
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

HOŞUMA GİTTİ

YORUMSUZ

ikisinede yuh yani

• Modifiyede son noktaaa +1 Hp
  • hiçtee bilee anlamak isterse anlar
    benim bütün arkadaşlarım erkek hepsinide anlıyorum... anlamayada devam edicem..
    yani kızlarda erkekleri anlayabilir....
    gerçi ben kızlarla anlaşamıyorum onları savunmam ne kadar doğru bilemicem ama...
  • quote:

quote:

Bayanların aptaldır demiyorum ama zekalarını kullanmadıkları bir gerçek , akıllarında 3 şey vardır başka bir şey düşünmezler 1- Aşk 2- Alışveriş 3- Bebek

at yarışı

futbol

karı kız

bütün erkekler o dediklerini yapıcak diye bişey yok mesela ben futbol dan hoşlanmam bağzı erkekler dersen dağa gerçekçi olur!!
    Buna rağmen çoğu kadınlarında aklı
    makyaj
    aşk meşk ve
    alışveriş den başka bişey e çalışmaz!

quote:

kimin kimden daha akıllı olduğu anlaşılıyor(kendi açımdan)ben hiç değilse kızların yaptığı gibi ay o onla çıkıomuş bu bunla çıkıyomuş ay makyajım akdı gibi saçmalıklar yapmıyorum!!!!
    (edit:imla hatası ve ekleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_polat -- 23 Mayıs 2007; 18:30:57 >

• quote:

quote:

at yarışı

futbol

karı kız

Genelleme yapmazsak daha iyi olur..Hayatımda at yarışı oynamadım..NBA izlerim futbola pek ilgim yoktur ama saygı duyarım..Karı kız meselesine gelince abazalar kendini her zaman belli eder zaten..

GENELLEME YAPMASAK DAHA İYİ OLUR SANIRIM..

Saygılar..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.