Şimdi Ara

Kadınlar hangi tür erkekleri sever açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
3
Favori
4.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dediklerim kesin ve nettir. Degistirilemez. Değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Çömün beyler çayları koyun anlatıyorum.

Yaş 33. Senelerdir hayatım tespit ile geçti. İnsan analizi yapmak, davranışlarını incelemek en büyük hobim. En azı 10-15 senedir tanıdığım, iş ve okuldaki bayan arkadaşlarımı gözlemledim sürekli. Gözlemledim derken sapik mapik gibi çocukça imalarda bulunmadan dinlemeye devam edin. Evlenmeden önce aradığım erkek evde hanımına yardım etmeli, en azından bulaşıkları yıkamalı diyen kadın tipleri nerde hanzo barzo vurdumduymaz diye tabir edeceğiniz tip varsa onla evlendi. Evlenmeyenleri ise o türlerle sevgili oldu. Bizim hanzo barzo ya da vurdumduymaz dediğimiz onlar için asi, dominant, cekici, karizması olan tip olarak lanse edildiler.

Şunu unutmayın kadınlar ne istediğini hiçbir zaman bilmez. Ağızlarından çıkan erkek tarifi ile sevdikleri erkek bambaşkadır. Bu kesin ve nettir. Örnek dediğim tiple mesela bulaşık yikamaya yardım etmesi lazım diyen kadın o tarz bir erkekle evlendi. Kocası on numara adam. İşinde gücünde ekmeğinde. Eve gidip karısına yardım ediyor. Bir dediğini iki etmiyor. Kadın ise işyerinde paso kocasını kötülüyor. Bı şey olduğu zaman kocasını reklam edip malzeme ediyor. Diğer vurdumduymaz, anlayışsız tiplerle evlenenler ise kocası bir iyilik yapsa on kere onu anlatıyor.

Önceden kaçık bir arkadaşım vardı. Kizlarla iletişim kuramayan, utanıp çekinen. Bir gün gitmiş bir kızla konuşmak için neler neler konuşmalı ezberlemiş. Baktım ezberindeki şeyleri her kıza söyleyip duruyor. Bir yandan ezim ezim utanıp bir yandan duvarını kırmaya çalışıyor. Kız buna bişey derse onları not alıp kızın hoşlantisina uygun evde çalışıp ertesi gün o kızın hoşlandığı şeyden muhabbet açıyor. Ama kızlar ise bunu arkadaş olarak görmeye başlayınca şalterleri attı. Sonra erkek erkeğe bize anlattı böyle böyle yaptım diye. Dedim yanlış. Kızın hoşlandığı şeyleri değil, kendi hoşlandığın şeyleri anlat. Hoşlandığın şeyin hayatta ne kadar önemli olup olmadığının bir önemi yok. Sadece kendi hoşlandığın ve hoşlanmadığın şeyleri anlat. Kıza göre değil kendine göre muhabbet kur. Gitmiş ben yemek yemekten, mangal yapmaktan hoşlanıyorum tarzı muhabbet açıp kendi bildiği şeyleri anlatti. 5, 6 gün sonra kızlar bunu çekici erkek olmaya başladı. Çok değişti gibisinden alfa görmeye başladılar.

Kızları etkilemek istiyorsanız onların lafı ile değil. Kendi kafanizda oluşturduğunuz sacmada olsa muhabbetleri anlatın. Alfa olmak zor ama alfa taklidi yapın en azından. Anlayışlı, kızın her söylediğini kafaya takan tip olursanız kızlar sizi ezer. Arkanızdan da gıybet yapıp saf adam yerine korlar. Kızların yüzde 90 ı da saf adamı degil, onları dinlemeyen kendi bildiğini okuyan erkeği beğenir. Haaa her topal satıcının bir kör alıcısı vardır. Geri kalan yüzde 10 luk kısımdaki kızlarda saf ve uysal erkekleri sever.

Ama benim anlatmak istediğim kız arkadaş ve sevgili elde etmek istiyorsanız kuralları siz koyun ve kızın yolundan değil kendi yolunuzdan gidin. Bu kural hiçbir zaman değişmez. istisnalar da kaideyi bozmaz.

Bu yazdıklarım altın değerindedir. Ben öldükten sonra çok ararsınız beni. demedi demeyin.

Ve şunu asla unutmayın bir kıza alfa bir erkeğin söylediği yalan, pasif bir erkeğin söylediği doğrudan on kat daha doğrudur. Siz gerçeği söylesenizde size inanmaz, inanmak istemez gider alfanin söylediği yalana inanır. Onu gerçek kabul eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 20 Aralık 2018; 1:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 33 yaşında adamsın, alfa nedir hocam. Yakışıyor mu ?
  • Bulaşıktan sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

33 yaşında adamsın, alfa nedir hocam. Yakışıyor mu ?
    33 yaşındayım diye ehonomi çoh iyi. Köprü yapılacakmış. Hızlı tren yapılacakmış muhabbetleri mı yapayım hocam ? Forum kültürüyle büyüyen, 33 yaşımda, forumdaki kelimeleri sizler için kullanmam da ne sakınca var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 20 Aralık 2018; 1:48:34 >
  • Sadece başlığı okudum.Çok boş yapmışsın.
    Ben sana formülü yazayım.
    Para+Özgüven+İletişim+İmaj=Hatun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah yazdığın için bu insanlara bakma sen.Gerçekten de öyle kendi kurallarını koyacaksın ki senin farkına varacaklar.
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Ya yok öyle bir şey. Görüyoruz kimlerle çıktıklarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi bu sefer ikna edici olmadi cok hizli yazmissin gibime geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibinin yaşına, kullandığı terimlere değil anlattıklarına odaklanın.Tespitleri doğru.
    Nerde duyarlı görünmeye çalışan erkek kibar olacak şöyle olacak diyen tip varsa hanzolarla beraber oluyor.
    Böyle demeyenlerde genellikle hanzolarla oluyor gerçi.
  • Konu sahibi haklı. kelimelerde ne var o alfa demiş sen kendine göre anlıyosun zaten neyse bence çok haklı acayip derece doğru bir tespit yarın hemen mangal muhabbeti açıcam teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

Bu mesaj silindi.
    Adamlar nefes alsın yeter modunda takıldığından ne doğru ne yanlış pek iplemiyor

• ben 18 yaşındayım ama bir şeylerin farkında olduğumu düşünüyorum şahsen.
    çocukluktan beri kadınlar bize melekler gibi yansıtılıyor. haliyle belli bir yaşa geldiğinde kızların tabiri caizse pembe sıçmadığını anlıyoruz.tabi ki istisnalar var ama bir kızın güzel olması onu iyi, ahlaklı ve zeki bir insan yapmaz. biz erkeklerin yapması gereken kızlara gereğinden fazla değer vermemektir. demiyorum ki kekolar gibi kızlara küfür et,tersle. ama bizim her şeyden önce hayatımızın merkezine kendimizi koymamız gerekli. kadınlar doğaları gereği bir erkeğin hayatının merkezinde olmak istemezler, bu onların midelerini bulandırır. ezik, utangaç, özsaygısı olmayan, kendini sevmeyen bir erkeği elin kızı neden sevsin?
    erkeğin önceliği cinsellik olmalıdır salya sümük 'o' çok özel kız zırvaları değil. çünkü yıllardır medya ve toplum bizi aşk saçmalığıyla uyuttu. televizyonda bizlere gösterilen kadınlarla real life kadınların alakası olmadığını anladığımızda da kadınlardan tiksiniyoruz.
    kusura bakma abi biraz içimi döktüm açıkcası bu konuyu görünce. daha önce yukarıda yazdıklarımın tam tersini yaptığım için canım yandı. keşke bu yazdıklarımı daha önceden bilseydim de geceler boyu aptal gibi salya sümük ağlamasaydım. ama zararın neresinden dönersen kar işte. daha yaşım genç o olayları ergenliğime verip yola devam edıyorum :).

• bizim gibi ölüm coğrafyalarında yaş cok önemli : ) ben de 28 yaşındayım so what yani. 28 yaşına göre mi davranmam gerekiyor? o da 33 e göre falan? hiç böyle şeyleri bir avustralyalıdan, hollandalıdan duydunuz mu? duymadınız. kız konusunda da tamamen haklısın hocam
  • Sapık mısın be adam.
  • kesinlikle haklı. bu zamana kadar 9-10 kızla ilişki yaşamışımdır. hep kafamın dikine giden, takmayan hatta yeri geldiğinde kötü davranan bi tip olmuşumdur. köpek gibi koşturuyorlar. ama bu kötü davranma durumunu çok uzatmıcaksın uzattığın zaman kız soğumaya başlıyor. 1 kötü tavır 2 de iyi tavır sergiliceksiniz dengesi budur. daha peşimden koşturmayan, buluşup da mesaj atmayan bi kız tanımadım. çoğu da güzellik ve hal hareket olarak ortalamanın üstünde kızlardı. ama bıraktım bu kafaları artık. 7 aydır düzenli bi ilişkim var. karşılıklı seviyoruz birbirimizi sürekli pozitif ve bana karşı iyi davranan biri o daha çok seviyor gibi orası ayrı konu

not:izmirde yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraxes -- 20 Aralık 2018; 11:0:47 >
  • dedikleri doğru dmden yazdım bro
  • Konuda doğru diyebileceğim nokta, kendi düşüncelerinizi ve tarzınızı ön plana çıkarmanız gerektiğidir. Bir kız için bambaşka biri gibi davranırsanız ve sürekli kızın düşüncelerine göre şekil alırsanız arkadaş olarak görülmekten kurtulamazsınız. Kendinize ait fikirleriniz, davranışlarınız olsun ve bunların arkasında durmaya çalışın ancak abartmamak şartıyla tabi ki. Kızın hiç sevmediği, nefret ettiği şeylerin arkasında fazla durmayın. Sizden soğumasına neden olabilirsiniz.

Özetle kendi benliğinizi kaybetmeyin, sahte olmayın ve karşı tarafın tepkilerine göre nerede ne zaman kendinizi kısacağınızı bilin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

Bu mesaj silindi.
    Belli ki hayata atilmamissinız kardeşim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.