Şimdi Ara

Kadınlar hangi tür erkekleri sever açıklıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
4.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşin özü adam kimse için özellikle de kadınlar için nazik veya iyi olmayın diyor.Nedeni ise aslında erkeklerin özünde bu davranışların olmaması ve kadınların yapmacık olduğunuzu anlayıp gözlerinde a.cı olmanız.Nazik ve iyi olmayından kastım normal davranışlarınızı daha da kibarlaştırarak kadınların gözünden iyi adam iyi eş etiketini kasarak kendinize yapıştırma çabanız.Ayrıca yukardaki bir üye kendi yolundan giden erkeğe ben ve bencil olacağını ilişkiye zarar vereceğini söylemiş,kadınların ve yalan dolan film,dizilerin pazarladığı yanlış bir düşünce.Kadınlar bunu hayalinde düşünür ve beyan ederler ama maskülen ve yeterince ilgi alamadığı erkeklerin üzerinde.O erkeği hafif törpülemek çok hoşlarına gider.Kadınlar her zaman ilgi çekici ve sıkıcı olmayan bir erkeğin hayatına dahil olmayı onun arkadaşı olmayı ister bunu unutmayın.Konuyu açan abimiz de bunu vurgulamış zaten.Bir gün her şeyin farkına varmanız ve anasının kuzusu olmamanız dileğiyle.Hadi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 21 Aralık 2018; 1:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Sacma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saflık filan muğlak ifadeler 24 yaş sonrası için yaşanılan ilişkilerde neyin saflığı olur ki allahını seveyim
    kadın da her insan gibi yalana itibar etmez, yerel çevresinde tabii kızlarca pop-star üne sahip olmuş şimdiki adıyla alfa erkeği zat-ı şahaneleri ortama gider hareketler içinde zaten bulunmaz bu tür saha oyunculukları cem yılmaz özentisi olanlara hasdır hem bu tip insanoğlu kızları eğlendirmede daha mahirdir .kızlar şeytani ruhlarının tatmini için
    gönül eğlencesine de çevirip kullanırlar . gerçek yakışıklı alfalarla eğlence olmucağını bilirler aşkın elektrik misalı çarpcağını tecrübe etmişlerdir yada duymuşlardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

İşin özü adam kimse için özellikle de kadınlar için nazik veya iyi olmayın diyor.Nedeni ise aslında erkeklerin özünde bu davranışların olmaması ve kadınların yapmacık olduğunuzu anlayıp gözlerinde a.cı olmanız.Nazik ve iyi olmayından kastım normal davranışlarınızı daha da kibarlaştırarak kadınların gözünden iyi adam iyi eş etiketini kasarak kendinize yapıştırma çabanız.Ayrıca yukardaki bir üye kendi yolundan giden erkeğe ben ve bencil olacağını ilişkiye zarar vereceğini söylemiş,kadınların ve yalan dolan film,dizilerin pazarladığı yanlış bir düşünce.Kadınlar bunu hayalinde düşünür ve beyan ederler ama maskülen ve yeterince ilgi alamadığı erkeklerin üzerinde.O erkeği hafif törpülemek çok hoşlarına gider.Kadınlar her zaman ilgi çekici ve sıkıcı olmayan bir erkeğin hayatına dahil olmayı onun arkadaşı olmayı ister bunu unutmayın.Konuyu açan abimiz de bunu vurgulamış zaten.Bir gün her şeyin farkına varmanız ve anasının kuzusu olmamanız dileğiyle.Hadi eyvallah
    Eline sağlık hocam. Yazdıklarim tamamen buydu işte. Açık açık anlattım amma velakin insanımız konudan ziyade başlığın içeriğine takılı kaldığı için anlamamakta ısrarcı.

• Doğru söylüyor adam. Ama ne yazık ki forumun geneli ergen ve asosyal olduğu için bu tarz yazılar, tavsiyeler arada kaynıyor.

Doğal insan yok zaten. Doğal, yalansız bir ilişki de yok. Centilmen olacaksın, eğlenceli olacaksın, özgüvenli, ağzı laf yapan, rahat ve dengesiz bir erkek olacaksın ki kadınların ilgisini çekebilesin. Kadınlar arafı sever. Cenneti de cehennemi de göstereceksin ama arafta bırakacaksın. Aklında hep soru işareti olacak. Seni cepte görmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Doğru söylüyor adam. Ama ne yazık ki forumun geneli ergen ve asosyal olduğu için bu tarz yazılar, tavsiyeler arada kaynıyor.

Doğal insan yok zaten. Doğal, yalansız bir ilişki de yok. Centilmen olacaksın, eğlenceli olacaksın, özgüvenli, ağzı laf yapan, rahat ve dengesiz bir erkek olacaksın ki kadınların ilgisini çekebilesin. Kadınlar arafı sever. Cenneti de cehennemi de göstereceksin ama arafta bırakacaksın. Aklında hep soru işareti olacak. Seni cepte görmeyecek.
    Hocam ağzına sağlık. Diyorum bu dediklerimi anlasalar zaten degisecekler ama anlamak istemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

ben 18 yaşındayım ama bir şeylerin farkında olduğumu düşünüyorum şahsen.
    çocukluktan beri kadınlar bize melekler gibi yansıtılıyor. haliyle belli bir yaşa geldiğinde kızların tabiri caizse pembe sıçmadığını anlıyoruz.tabi ki istisnalar var ama bir kızın güzel olması onu iyi, ahlaklı ve zeki bir insan yapmaz. biz erkeklerin yapması gereken kızlara gereğinden fazla değer vermemektir. demiyorum ki kekolar gibi kızlara küfür et,tersle. ama bizim her şeyden önce hayatımızın merkezine kendimizi koymamız gerekli. kadınlar doğaları gereği bir erkeğin hayatının merkezinde olmak istemezler, bu onların midelerini bulandırır. ezik, utangaç, özsaygısı olmayan, kendini sevmeyen bir erkeği elin kızı neden sevsin?
    erkeğin önceliği cinsellik olmalıdır salya sümük 'o' çok özel kız zırvaları değil. çünkü yıllardır medya ve toplum bizi aşk saçmalığıyla uyuttu. televizyonda bizlere gösterilen kadınlarla real life kadınların alakası olmadığını anladığımızda da kadınlardan tiksiniyoruz.
    kusura bakma abi biraz içimi döktüm açıkcası bu konuyu görünce. daha önce yukarıda yazdıklarımın tam tersini yaptığım için canım yandı. keşke bu yazdıklarımı daha önceden bilseydim de geceler boyu aptal gibi salya sümük ağlamasaydım. ama zararın neresinden dönersen kar işte. daha yaşım genç o olayları ergenliğime verip yola devam edıyorum :).
    konuyu açan arkadaşa katılıyorum ayrıca bu yorumada katılıyorum. Ne mutlu sana ki 18 yaşında birey olarak 33 yaşındaki hayat tecrübesi olan kişi kadar bu konuda bilgilisin. Neden ben yapamıyorum neden red yiyorum diyen arkadaşlar hem konuyu açan arkadaşın yazdıklarını hem de bu arkadaşın yorumunu dikkatlice okusun ve kendi hatalarını bulsun.

Neyse bir parça yardımda da ben bulunayım. Kızlar karmaşıklık,merak,gizemlilik,zıtlık ve fikri olan, fikri için mücadelesini gösteren onu savunan erkeklere kendilerini açarlar onu tanımak isterler.Bu böyledir arkadaşlar. Biz erkekler hemen endeksimizi kıza göre yaparız ama onlar öyle değillerdir. Meraklı varlıklardır. Herkesi tanımak isterler. Karşı tarafa karşı ne kadar baskın olursanız size bir o kadar yakın olurlar.Onlara göre ortak noktalar sıkılgan şeylerdir yeni şeyler keşfetmeye bayılırlar, yeni birilerinden birşeyler öğrenmek isterler, fikirlerinizi beğenmeselerde hatta ıyyy ne saçma deseler bile artık dikkatini çekmişsinizdir ve size odaklanmışlardır. Radarlar çalışır duruma geçmiştir. Onların sevdiği şeyleri kötülemeyin fakat kendi hobilerinizi veya sevdiklerinizi iyi bir biçimde nedeniyle anlatın ki gözleri açılsın. Ben bu yaz ilk defa arkadaş ortamında tanıştığım ve başlarda zıtlaştığım ama sohbetin ilerleyen saatlerine kadar ( yaklaşık 3-4 saat ) sohbet ettiğim bir kızla gecenin sonunda neredeyse yıllardır tanışıyormuşuz gibi kahkaha sarmaş dolaş bir vaziyette ayrıldığımda kız bana ayrılmadan önce "Kendini çok iyi pazarlıyorsun senden korkulur" diyip ertesi gün numaramı bulup "Vaktin varsa bişeyler yapalım" tarzında mesaj almıştım. Sırf kendim olduğum ve onu uyuz ettiğim için bu mesajı aldım. Eğer ona ayak uydurup he he diyip geçseydim hiçbir zaman ilgisini çekemezdim. Sonuç olarak 1. hafta sonunda flörtleşme aşamasına gelmiştik ve birlikte de olduk.

Siz siz olun kendinizi onların kucaklarına bırakmayın. Fikir edinin. Tipiniz ve paranız her ne kadar kısıtlı olsa bile en önemli şey halk dilinde -çene- gerçek anlamda ise fikir ve fikrinizi karşınızdakine aktarmaktır. Para evet önemlidir ama o bir sonraki seviyede işe yarıyor.

• hay alfasına daaa, betasına daaa, gamasına daaa...
  • Bu genel olarak herkes için ve her ilişkide geçerli bence.Her insan kim kendisini takmıyor ve sallamıyorsa onu sever.Sadece sevgili olarak bakmayı bu olaya.Ünide hocalar bile nerede kendisini atıp tutan,laubali tipler varsa onu seviyor.Bunu her ortamda görebilirsiniz.

• Yani özeti şu ki kızlar agizlarina sican erkeklerden hoşlanırlar onlara gerçekten değer veren erkeklerle birlikte olmazlar bu yuzden hep kaybeden kendileri olurlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumaya üşenenler için özet: seversen s.ler s.sen severler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manalaus -- 22 Aralık 2018; 18:21:39 >
  • Alfa deyince aklıma gelen sizce...

Kadınlar hangi tür erkekleri sever açıklıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.