Şimdi Ara

Kadınlar GERÇEK AŞK ACISI çeken bir erkeği neden anlayamaz ve neden hep erkekler mağdur ? GERÇEKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
12
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu aşk bir hastalıktır yakaladı mı bırakmıyor senelerce. Onu unutmak için 1 kız ve 2 farklı kadınla yatmak zorunda kaldım. Tabi biraz faydasını gördüm diyebilirim. Yapmasaydım muhtemelen o hala aklımda olurdu. Benim şu anki derdim acı, sevgi değil. Bunun artık aşkla hiç bir ilgisi kalmadı. Son bir kaç yıldan beri uykusuzluk sorunlarım da var.

Ayın 15'şine psikoloğa görünecem.

Ayrıca bendeki sadece aşk değil, eskiden aile sorunlarımız da oldu. Şimdi her şeyi anlatamam size ama geçmişteki 11 yıllık aşk acımı da inkar edemem tabi. Neler yaşadım çok iyi farkındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 10 Ekim 2020; 21:31:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Farklı düşünüyoruz muhtemelen bazı açılardan. Ben bu yüzden düzelebileceğimi düşünüyorum. İnanan bir insanım zaten ve ayrıldıktan sonraki saçma düşüncelerim geçmeye başladı. Ben de o kadar düşmüştüm ki onu unutmak için başka biriyle sevgili olayım geçer zamanla diye düşünüyordum. Ama onu unutmak için yapacağım bir şeyin tam tersine onu hep hatırlamak, hep yanımdaki kişiyle kıyaslamak olduğunu fark ettim. O yüzden artık doğru insanı bekleyeceğim ve Allah da karşıma çıkaracak o insanı inşallah. O yüzden o insana haksızlık etmek istemiyorum dediğim gibi, artık tek beklentim bu gelecekle ilgili. Sizin de üzüntüleriniz geçer de normal hayatınıza devam edersiniz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-696D1DBE4 -- 10 Ekim 2020; 21:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ ol. Umarım her şey gönlünce olur. Fazla gönül vermessen iyi edersin : )

• darkolan kullanıcısına yanıt
    "ayrılık mesajı" derken ? Sosyal medyadan mı yazıştınız ?

• 3-4 yıl önceydi üniversitedeydim o evdeydi ondan dolayı WhatsApp tan falan konuşuyorduk görüntülü aynı şehirde oturuyorduk normalde ben üniversiteye gidince ayrıldı şehirler uzak mesafe ilişkisine dönmüştü ama yanına uğruyordum sık sık

• darkolan kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı

• Quantum Limit kullanıcısına yanıt
    Ya açıldıgımız halde red edilmişsek ve onu unutamıyorsak ne yapacagız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Hocam dedim ya artık zaten sevmiyorum onu ama geriye buyük bir acı kaldı. Aşk acısı değil bu eskiden 11 yıl sürdü ve üzerinden 9 yıl geçti. Sebepsiz bir acı bu. Nasıl tarif edim...

... bazen düz duvara bile bakarken birden yoğun duygusallığa kapılırım, ağlamak gelir ama bunun başlıca sebebi artık o kız değil, ondan geriye kalan acıdır. Sevgiden değil acıdan kurtulamadım. Hani bir şeye canın yanar ya içim içim üzülürsün işte öyle bir şey ama aşırı derecede yoğun bir duygu. İnsanı fena yıpratıyor ama en azından eskisi kadar sık olmuyor.

“Acılar geçiyor,

Acılar elbette geçiyor,

Acı çekmiş olmak geçmiyor.”

Kemal Varol

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Umudumu kaybetmedim hocam, bu sorundan ebediyen kurtulacağımdan eminim. Moralim şu anda iyi sayılır ve mutlu hissediyorum.

Ayın 15'şine psikologa randevum var, bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-696D1DBE4

Geçmiş olsun hocam. Farklı düşünüyoruz muhtemelen bazı açılardan. Ben bu yüzden düzelebileceğimi düşünüyorum. İnanan bir insanım zaten ve ayrıldıktan sonraki saçma düşüncelerim geçmeye başladı. Ben de o kadar düşmüştüm ki onu unutmak için başka biriyle sevgili olayım geçer zamanla diye düşünüyordum. Ama onu unutmak için yapacağım bir şeyin tam tersine onu hep hatırlamak, hep yanımdaki kişiyle kıyaslamak olduğunu fark ettim. O yüzden artık doğru insanı bekleyeceğim ve Allah da karşıma çıkaracak o insanı inşallah. O yüzden o insana haksızlık etmek istemiyorum dediğim gibi, artık tek beklentim bu gelecekle ilgili. Sizin de üzüntüleriniz geçer de normal hayatınıza devam edersiniz umarım

beklediğin doğru insan da o kişiye en çok benzeyen insanı bekliyorsun değil mi

• Trident682 kullanıcısına yanıt

En kötüsü bu gerçekten. Böyle olmasaydı çok kolay unutacaktım. Ama o insan o kadar çok benziyor ki aradığım insana, vazgeçmek çok zor. Sürekli kendimi ikna etmek zorundayım onun yanlış insan olduğuna. Ve beklediğim insandan tek farkı o insanın en küçük tartışmada beni bırakıp gitmeyecek olduğunu bilmem veya öyle umuyorum. Ve onun hala dönecebilecek olma ihtimali de var, o yüzden o insan hala aradığım insan gibi geliyor, çok saçma bir haldeyim. Bana çok kötü davranan, hatta beni öldüren, yine de hiç umrunda olmayan bir insanı sevmekten vazgeçemiyorum ve bu halimi de kabullenemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-696D1DBE4 -- 11 Ekim 2020; 14:34:39 >
  • Yazdım ve sildim,

şu başlığa yazmak istediğim o kadar şey var ki ama dökemiyorum içimi, içimi dökünce canım yanıyor.

2yıllık ilişkinin biteli 4 ay oldu. Bu ilişki hakkında konuşunca kederleniyorum konuşmaktan olabildiğince kaçıyorum kaçmak zorundayım...

Ya arkadaş benim bu başlıkta ne işim var ? Ben gidiyorum yazılım bölümüne

• Gerçekten zor bir durum hocam malesef sizi çok iyi anlıyorum

• Dök içini hocam. Bak emin ol ilk başlarda canın yanacak ama sonrasında çok daha iyi hissedeceksin.

Ben geçen ay anneme bunca yıl aradan sonra her şeyimi tüm geçmişteki derdimi anlattım. Çok üzüldüm tabi, tüm gün boyunca kafam hep ağırdı ama şu an eskisine göre biraz daha rahatım. Ne kadar çok kişiyle paylaşırsan o kadar iyi hissedersin. Tecrübeye sabit

Anlat hocam, rica ederim. Destek olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 11 Ekim 2020; 17:12:55 >
  • Dostum aynı durumdayız çok iyi anlıyorum seni. Unutamamanın önündeki en büyük engel çok küçükte olsa hala bir ihtimal olması. O ihtimal sıfıra inince çok daha kolay olacak merak etme.

• Trident682 kullanıcısına yanıt

Başka biriyle olursa inanacağım gelmeyeceğine. Başka türlü hiçbir şekilde inanmıyorum. Sevmiyorum, istemiyorum, kesinlikle olmayacak böyle bir şey artık dedi. Aylarca hiçbir şey yazmadı yalvarmama rağmen, tek bir kelime bile. Hala inanamıyorum dönmeyeceğine. O ne halde bilmiyorum, muhtemelen çoktan unuttu ama ben inanmıyorum unuttuğuna. Binde bir ihtimal de olsa hala sevme ihtimali vazgeçemiyorum. Çok kötü bir şey birine böyle takılı kalmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Umudumu kaybetmedim hocam, bu sorundan ebediyen kurtulacağımdan eminim. Moralim şu anda iyi sayılır ve mutlu hissediyorum.

Ayın 15'şine psikologa randevum var, bakalım ne olacak

Geçmiş olsun.

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Sağ ol

Bir sorum olacak bakar mısın ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 11 Ekim 2020; 17:11:34 >
  • Dostum senin durum benden daha kötüymüş. Bence senin umut sıfıra inmiş olması gerekiyomuş artık sen indirmek istememişsin. Şunu unutma ki hayatta her şey şans ve tesadüften ibaret. Sırf aynı ortamda o kızla denk geldiğin için bağlanmışsın elde edemeyince de ilahlaştırmışsın. Başka şehirde olsaydında başka bir kızı ilahlaştıracaktın ve emin ol şimdi aşık olduğun kızı sokakta görseysin hıh buda kız mı benim sevdiğimin yanında der geçerdin hiç umrunda olmazdı. Yani çokta mükemmel bulunmaz birisi değil emin olabilirsin kimse değil. Sen sadece umudun olduğu için çok hayal kurmuşsun onunla ve o hayalleri başkasıyla yaşamak istemiyorsun. Hani matrix filminden kaanu reevesi çıkarıp başkasını koymak gibi geliyodur biliyorum. Eğer izlemediysen 500 days of summer diye bir film var izlemeni tavsiye ederim.

• Keşke dediğiniz gibi tanımıyor olsaydım o insanı da bu kim diye deyip geçebilseydim. Ve muhtemelen tanımıyorum da, sandığım gibi bir insan değil. Sadece deli gibi hissediyorum artık böyle olduğum için, tanımadığım bir insanı sevdiğimi düşündüğüm için. O kişi de beni sapık gibi görüyor artık muhtemelen. Bıraktım yazmayı da ama yine de kendim düzelemedim. Sağolun hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.