Şimdi Ara

Kadınla Erkek Eşit midir ? Denk midir ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
1
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hak hukuk vs esit geri konu da esit degiliz. 9 ay karnimda cocuk tasiyorum regl oluyorum temizlik yapiyorum aaayyhhh....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peygamberler hep erkek, filozoflar hep erkek, en iyi aşçıbaşıları bile hep erkek. Hatırları kalmasın diye, bilim adamı yerine, bilim insanı denmeye başlandı.

Askere gidip ölmezler, babalarından evli olmadıkları sürece ömür boyu maaş alırlar. Bir afet falan olsa, öncelik çocuklarda ve kadınlardadır. Erkeklere psikolojik şiddet ve her türlü kurnazlığı yaparlar. Mağduru çok iyi oynayabilirler. Erkek cinayeti olsa, haber bile olmaz, ama kadına bir şey olsa dünya ayağa kalkar.

Bütün üstün haklara sahip oldukları gibi daha da hala feminizm adı altında hak üzerine hak talep ederler.

Doğru olan insan haklarını savunmaktır. Kadın hakkı diye bir şey savunmak zaten kendiliğinden kendilerini ayırıyor olmalarından kaynaklıdır. Tabii ki her insan eşit olmalı ama bu feminizm denen şey temelde çürük. Evi geçindirmek dahi erkekten beklenir tek başına. Hele bir çalışıyor olsun, hak üstüne hak isterler. Çok abartılı bir egoları var maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante Majestic

Peygamberler hep erkek, filozoflar hep erkek, en iyi aşçıbaşıları bile hep erkek. Hatırları kalmasın diye, bilim adamı yerine, bilim insanı denmeye başlandı.

Askere gidip ölmezler, babalarından evli olmadıkları sürece ömür boyu maaş alırlar. Bir afet falan olsa, öncelik çocuklarda ve kadınlardadır. Erkeklere psikolojik şiddet ve her türlü kurnazlığı yaparlar. Mağduru çok iyi oynayabilirler. Erkek cinayeti olsa, haber bile olmaz, ama kadına bir şey olsa dünya ayağa kalkar.

Bütün üstün haklara sahip oldukları gibi daha da hala feminizm adı altında hak üzerine hak talep ederler.

Doğru olan insan haklarını savunmaktır. Kadın hakkı diye bir şey savunmak zaten kendiliğinden kendilerini ayırıyor olmalarından kaynaklıdır. Tabii ki her insan eşit olmalı ama bu feminizm denen şey temelde çürük. Evi geçindirmek dahi erkekten beklenir tek başına. Hele bir çalışıyor olsun, hak üstüne hak isterler. Çok abartılı bir egoları var maalesef.

bu dediklerin Türkiye açısından mesela bazı ülkelerde kadınlarda askere gidiyor örneğin israil ama bizim ülkemizde ne kadar taciz tecavüz olayı cinayet olayı çok olsa da kadınları ciddi anlamda hukuk bazında koruyan yasalar var erkeği de zor durumda bırakıyor her kadın bir değil iyi niyetli olanlar gibi kötü niyetli olanlar var ama 5 kadından 4 ü kötü niyetli bu şüphesiz zora düştüğünde çıkış yolu bulamadığında hep bu noktalara başvuruyor olay neticesi bilinmediğinde suçlu hep erkek oluyor bence Türkiyede kadın cinayetlerinin çoğunun başında kadın var asıl nedenler kadından kaynaklı haklı olanlarda v/ardır ama suistimal edende çok kadınların eş seçimindeki hal ve tavırlarından ve günümüzdeki kişiliklerinden bunu anlayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Hak hukuk vs esit geri konu da esit degiliz. 9 ay karnimda cocuk tasiyorum regl oluyorum temizlik yapiyorum aaayyhhh....

her 9 ay karnında çocuk taşıyan anne değildir biz ne çocuklar görüyoruz böyle istenmeyip sokağa atılan felan cami kapılarına bırakılan devlet esirgeme yurtlarına giden milyon kayıp hayat hayata çok zor başlayan ufacık varlıklar anne olmak baba olmak bir çocuğu büyüyüp yetiştirmek ona kişilik kazandırmaktır öncelikle her çocuk doğuran anne değildir o cocuğu alıp çöpe atıp cinayet işleyen anne değildir
  • Ya yaptiginiz yorumlari 2 3 sayfa falan okudumda siz ne anlatiyosunuz ne sacmaliosunuz ya :D ERKEK KADINDAN ÜSTÜNDÜR. konu kilit !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEYE GÖRE EŞİT? NEYE GÖRE DENK? ERKEK VE KADIN AYNI DEĞİLDİR "FARKLIDIRLAR" . Bu farklılık eşit olup olmamak ile karşılaştırılmamalı. Temelde kadın ve erkek eşittir. İkisi de konuşabilir, düşünebilir, bağımsız hareket edebilir. Fiziksel özellikler FARKLILIKTIR. Hak ve Hukuk karşısında eşittirler. Çok iyi espri yapabilen kadın da vardır. Fiziksel gücü erkeklerden daha iyi olan kadında vardır. Bunlar eşit veya denk olup olmamak ile alakadar değildir. Bunlar yaratıcı tarafından verilen özellikler, farklılıktır. Ama temel düzeyde bakınca kadın ve erkek eşittir. Kadın bilim adamı olabilir. Kadın dükkan açabilir. Kadın Ünlü olabilir. Kadın futbolcu olabilir. [..ki alex morgan gibi hasan ali'den iyi oynayanı da vardır.]

Yani kadın hamile kalabiliyor ama erkek kalamıyor. O zaman kadın daha üstündür, diyebilir miyiz? HAYIR. Yani istek dışı oluşan farlılıklar haricinde "BENCE" erkek ve kadın eşittir.

Not: Erkek ailenin reisi gibi olaylar gelenektir. Onunda bence eşitlik veya denklik ile alakası yoktur. Aile için erkeğe değer verilen bir gelenektir.

• quote:

Hak hukuk vs esit geri konu da esit degiliz. 9 ay karnimda cocuk tasiyorum regl oluyorum temizlik yapiyorum aaayyhhh....

O çocuğu yaparken hiç zevk almıyorsunuz zaten değil mi sizin tek amacınız çocuk yoksa sevişmezsiniz bile dildo sanayisi bana çalışıyor sanki

• Ne diyosunuz læ ben erkegim bayanlarin yorumlarini yaptim sadece

• quote:

Ne diyosunuz læ ben erkegim bayanlarin yorumlarini yaptim sadece

Lan öyle söylesene kaşla göz arasında götürecektim seni verilmiş sadakan varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Nisan 2017; 15:8:3 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Seni hinzir kaza kursununa gidecektim demek

• Trollük yapanları bir kenara bırakıyorum, o dar vizyonu ve yobazlığıyla uzun uzun yazıp bir şeyler açıkladığını sananlar var, yazık ki ne yazık.
  • Küfür etmeden hakaret etmeden iftira atmadan tartışabilmek medeni insanlara özgüdür.
    Dolu beyinden küfür hakaret çıkmaz düşünce çıkar.
  • erkek fiziksel güç olarak kadından daha güçlüdür ,bu sebeple insanlık tarihi boyunca savaşlarda ,av hayatında her zaman erkekleri görürsün.Ancak erkeği doğuran ,9 ay karnında acılar çekerek taşıyan,onu sevgi şefkat veren kadındır .Bu yüzden erkeği erkek yapan kadındır .Kadın ve erkek birbirinden ayrılamaz bir bütündün,birbirleri için yaratılmışlardır .
    " İnsana da, anne babasına iyi davranmasını emrettik. Annesi, onu her gün biraz daha güçsüz düşerek karnında taşımıştır. Onun sütten kesilmesi de iki yıl içinde olur.[430] (İşte onun için) insana şöyle emrettik: “Bana ve anne babana şükret. Dönüş banadır.”
    Kadınların iyi espiri yapamaması meselesine gelince ,kadının çünkü iyi espri yapmaya ihtiyacı yoktur ,çünkü o hep ilgi beklenen , erkeğe göre daha pasif bir varlıktır .Erkek kadının gözüne girmek için espri yeteneği geliştirme çabası içindedir ve bunu da başarır ama kadının böyle bir ihtiyacı yoktur çünkü zaten kendi fiziksel güzelliğiyle bir erkeği etkileyebilir.,
    Bilimkadını sayısının az olması meselesi tarihsel,çevresel,kültürel koşullarla biraz ilgilidir .Mesela bir annenin kendi evladını büyütmesi ,ev işleriyle meşgul olması onu bilimden ve iş hayatından çok doğal olarak soyutlar .Benim yorumum bunlar

• Kadın ve erkek soyut olarak eşittir elbette. Ama spmut anlamda değildir. Kadın ve erkek insan olduğu için elbette eşittir. Soyut eşitlik, somut anlamda eşitliği getirmiyor. Bütün insanlar insanlık dünyasında, bütün hayvanlar hayvanlar dünyasında eşittir. Ama bir kuş ile bir balık aynı şartta eşit değildir. Feminizm saçmalığı burda başlığı işte. Balık ile kuş eşittir, dolayısıyla balık uçabilir, kuş da suda yüzebilir iddiası gibi bi şeydir femimiz. Kadın erkek eşittir, kadın da erkek gibi her şeyi yapabilir, dolayısıyla bu anlamda eşittir durumuna indirgenmiştir kadın erkek eşitliği.

Oysa reel yaşamda, hem erkek hem de kadın çoğu kez eşitlk konusunda hep takiyye yapar. İnsanoğlu ortamlarda kadın erkek eşitliği nutku atar. Ama evde sokakta, ortamlarda kadın erkekten erkeklik bekler, erkek kadından kadınlık.

Bu ülkede kadın erkek eşitliğinden ne anlaşıldığı hep resmi durumlar ile ilgilidir. Oysa reel yaşamda eşitliğe kimse inanmaz. Ne kadın ne erkek. Eşit şartlarda memur olma, oy verme, eşit işe eşit maaş gibi şeylere indirgenmiştir eşitlik. Oysa eşitlik resmi yaşamın dışına çıkıldığında herkes yani kadın kadın rolüne, erkek erkek rolune bürünür. Ben sokakta, evde eşitlik görmüyorum. Ne kadının ne erkeğin buna inandığına, her ikisinin de eşitlik istediğine inanmıyorum. Hem kadın, hem erkek kendileri aleyhine olan şeylerde eşitlik, kendi leyhine olan şeylerde eşitlik istemezler. Örneğin günümüz tvlerinde furya olan evlilik programları buna en güzel aynadır. Onu geçtim en üst kesimdeki kadın erkekler için bile durum böyledir.

Bi kaç basit örnek

Kadın eşitlik ister ama sadece erkeğin nafaka ödemesini ister

Erkek eşitlik ister ama sadece kadının yemek yapmasını ister

Kadın eşitlik ister, ama ona otobüste, ortamlarda vs. ayrıcalık tanınmasını ister

Kadın eşitlik ister, zengin bile olsa erkeğin ona malvarlığı tapusu vermesini ister.

Erkek eşitlik ister, ama kadının tıpkı onun gibi akşamları kapıyı çarpıp gece özgürce eğlenmeye çıkmasını istemez.

Erkek eşitlik ister, evdeki dişil bireylerin giyimine kuşamına karışmasını istemez. Ama evdeki dişil bireylerin giyim kuşamına karar vermek ister.

Kadın eşitlik ister, ama erkeğin kadına para vermesini, ama kadının erkeğe hiç para vermesini istemez.

Örnekler sayfalar dolusu uzar gider.

Kadın erkek eşitmiş, NAH eşittir! El işaretimi anlayan anladı!!!

• Eğer eşit isek kendi kavanozlarını kendileri açsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Kadın ve erkek soyut olarak eşittir elbette. Ama spmut anlamda değildir. Kadın ve erkek insan olduğu için elbette eşittir. Soyut eşitlik, somut anlamda eşitliği getirmiyor. Bütün insanlar insanlık dünyasında, bütün hayvanlar hayvanlar dünyasında eşittir. Ama bir kuş ile bir balık aynı şartta eşit değildir. Feminizm saçmalığı burda başlığı işte. Balık ile kuş eşittir, dolayısıyla balık uçabilir, kuş da suda yüzebilir iddiası gibi bi şeydir femimiz. Kadın erkek eşittir, kadın da erkek gibi her şeyi yapabilir, dolayısıyla bu anlamda eşittir durumuna indirgenmiştir kadın erkek eşitliği.

Oysa reel yaşamda, hem erkek hem de kadın çoğu kez eşitlk konusunda hep takiyye yapar. İnsanoğlu ortamlarda kadın erkek eşitliği nutku atar. Ama evde sokakta, ortamlarda kadın erkekten erkeklik bekler, erkek kadından kadınlık.

Bu ülkede kadın erkek eşitliğinden ne anlaşıldığı hep resmi durumlar ile ilgilidir. Oysa reel yaşamda eşitliğe kimse inanmaz. Ne kadın ne erkek. Eşit şartlarda memur olma, oy verme, eşit işe eşit maaş gibi şeylere indirgenmiştir eşitlik. Oysa eşitlik resmi yaşamın dışına çıkıldığında herkes yani kadın kadın rolüne, erkek erkek rolune bürünür. Ben sokakta, evde eşitlik görmüyorum. Ne kadının ne erkeğin buna inandığına, her ikisinin de eşitlik istediğine inanmıyorum. Hem kadın, hem erkek kendileri aleyhine olan şeylerde eşitlik, kendi leyhine olan şeylerde eşitlik istemezler. Örneğin günümüz tvlerinde furya olan evlilik programları buna en güzel aynadır. Onu geçtim en üst kesimdeki kadın erkekler için bile durum böyledir.

Bi kaç basit örnek

Kadın eşitlik ister ama sadece erkeğin nafaka ödemesini ister

Erkek eşitlik ister ama sadece kadının yemek yapmasını ister

Kadın eşitlik ister, ama ona otobüste, ortamlarda vs. ayrıcalık tanınmasını ister

Kadın eşitlik ister, zengin bile olsa erkeğin ona malvarlığı tapusu vermesini ister.

Erkek eşitlik ister, ama kadının tıpkı onun gibi akşamları kapıyı çarpıp gece özgürce eğlenmeye çıkmasını istemez.

Erkek eşitlik ister, evdeki dişil bireylerin giyimine kuşamına karışmasını istemez. Ama evdeki dişil bireylerin giyim kuşamına karar vermek ister.

Kadın eşitlik ister, ama erkeğin kadına para vermesini, ama kadının erkeğe hiç para vermesini istemez.

Örnekler sayfalar dolusu uzar gider.

Kadın erkek eşitmiş, NAH eşittir! El işaretimi anlayan anladı!!!

you are right men

• Eşit mi Hayatın bir çok alanında, günlük yaşamda öncelik kadınların Eşit değiliz onlar 1-0 önde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark-Child kullanıcısına yanıt
    espiri için neden sesin kötü demek gibi birşey varsa vardır yoksa yoktur kadını erkeği olurmu hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukans13524

Neden kadınlar erkekleri rahatlıkla kandırır

Eyşşann
  • Yaradılış gereği farklar hariç herhangi bir fark yok bence
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.