Şimdi Ara

Kadınla Erkek Eşit midir ? Denk midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
1
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış anlaşılma olmasın , her zaman kadınla erkeği eşit tutarım Ben sadece sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Beyin fırtınası yapalım ki beyinde yeni bağlantılar kurulsun...

Neden kadınlar iyi espiri yapamaz ?
    Neden bilimkadını sayısı azdır ?
    Neden erkeklerin fiziksel gücü fazladır vs.... ?

• Neden kadınlar erkekleri rahatlıkla kandırır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Kadınlar iyi espri yapamıyor mu?

-Cam tavan ve kadına yüklenen ailesel roller

-Yapı meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki cinsin de birbirine göre üstünlükleri vardır, iki cinsin de birbirinden üstün olduğunu söyleyemem

• eşitlikle adelet arasındaki fark nedir

• Elma armut gibi bunlarda mukayese edilemezler

• Aslında olay sanıldığı gibi değildir.

Kadının fiziksel avantajları erkeğin ise beyinsel avantajları daha fazladır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi espiri yapan kadınlara örnek verir misin ? ( Rol yapmak farklı ; Yasemin Yalçın ,Demet Akbağ... Bu kişiler espiri yapmıyor ,erkeklerin yaptığı espirileri tekrar ediyor. )
  • Bana göre kadın ve erkek eşit değildir. Demiyorum ki kadının fikri önemsenmesin ya da kadınlar zayıftır ama eşit olmadığı ortada. Zorla aynı kefeye koymaya gerek yok. Hatta bence bunun konu haline gelmesi de yanlış. Ben erkeğim o kadın yani nolmuş?

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Eşitlik herkese aynı şey

Adalet herkese doğru şeyi verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukans13524 -- 31 Mart 2017; 19:23:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime göre neye göre eşitlik? Önce eşitlik kavramını açmak lazım.
  • İşin parasal yüküne,negatif ayrımcılığına,yasalar karşısında ezildiğine,erkek adam şöyle olacak;böyle olacak vs saçmalıklarına erkekler katlanıyor ama hiç bundan bahsetmezsiniz.

Yapı meseselesi tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukans13524

Eşitlik herkese aynı şey

Adalet herkese doğru şeyi verir

bu soru bu kavramlar altında değerlendirilmeli bence

• O zaman soruyu şöyle sorayım. Kadının üstün yönleri neler ? Erkeğin üstün yönleri neler ?

Erkeklerin zayıf tarafları neler ? Kadınların zayıf tarafları neler ?
  • bilimkadını sayısı az mı? dünyayı türkiyeden ibaret mi görüyosun? bilime önderlik eden tüm kuruluşlar nasa cern falan kadın dolu
  • metroda, otobüslerde falan sırf kadın oldukları için onlara yer vermem. Yaşlılara veririm çünkü farklılığımız yok. Kaldı ki kadınlar, kızlarımız yaşlılara yer vermezler. 50sinde adam 70lik teyzemize yer verir de 20lik kızlar kalkmaz.
  • Ben çok olmasını ümit istiyorum zaten. Sence yüzdeye vurduğumuzda oran kaça kaç olur dünyada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

İyi espiri yapan kadınlara örnek verir misin ? ( Rol yapmak farklı ; Yasemin Yalçın ,Demet Akbağ... Bu kişiler espiri yapmıyor ,erkeklerin yaptığı espirileri tekrar ediyor. )

Doğa rutkay, ezgi mola gibi ünlüler var gördüğüm kadarıyla. Ama bunu bu şekilde değerlendirmek ne kadar doğru olur

• quote:

Orijinalden alıntı: noktalı virgülün noktası

İşin parasal yüküne,negatif ayrımcılığına,yasalar karşısında ezildiğine,erkek adam şöyle olacak;böyle olacak vs saçmalıklarına erkekler katlanıyor ama hiç bundan bahsetmezsiniz.

Yapı meseselesi tabii...

Konusu geldikçe bunlardan da bahsediyorum ben. Konu sahibinin bahsettiği fiziksel güç ya hani, bu da yapı meselesi diyorum.

Ayrıca sıraladığın durumlar da çok objektif ve doğru değil bence

• Doğa Rutkay iyi espiri mi yapıyor. Güldür Güldür'ün en kötü oyuncusu. Defalarca provasını yaptığı esprilere seyirci önünde tekrar gülecek kadar amatör ruhlu biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 31 Mart 2017; 19:44:34 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.