Şimdi Ara

Kadına şiddeti teşvik, gerekli yerlere şikayet. CEVAP GELDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: bazı ergen irileri gülünüp geçileceğini söylemişti şikayetin yetkili makamlarca. her konuda trollük yapılmaması gerektiğini anlarsınız umarım gençler. cimer'den gelen mesajı aynen yazıyorum;

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.

İletilen ihbarda, İnternet ortamında halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunun işlendiği belirtilmektedir. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu 5237 Sayılı Türk Ceza Kanununun 216. maddesinde düzenlenmiştir. Bu nedenle, söz konusu ihbarın ve suça konu olayın adli makamlara intikal ettirilerek soruşturulmasına imkân sağlanabileceği mütalaa edilmektedir. Bu kapsamda, ihbarın doğrudan adli mercilere intikal ettirilebileceği hususu takdirinizdedir.

Diğer yandan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu işlendiği belirtilen ihbarda bahsi geçen internet içeriğinin yayından çıkartılması ve/veya erişiminin engellenmesi hususunda ise 5651 sayılı Kanun 8/A maddesi uyarınca işlem yapılabileceği değerlendirilmektedir. Bu kapsamda, söz konusu ihbarın, 8/A maddesinin uygulanması konusunda koordinasyonu sağlayan Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne iletilmesi hususu takdirinizdedir.

kolay kolay konudışına girmem, konu da açmam.https://forum.donanimhaber.com/kiz-arkadasimi-bazen-dovuyorum--136203300#136204289

bu konuyu https://www.ihbarweb.org.tr/
    https://www.cimer.gov.tr/

adlı sitelere, kadına şiddet, kadını şiddeti meşrulaştırma, kadını metalaştırma ve şiddeti teşvik etmek suçlarından şikayet edebilirsiniz. konu silinirse diye, ergen irisi yazarların screenshotları;

Kadına şiddeti teşvik, gerekli yerlere şikayet. CEVAP GELDİ.Kadına şiddeti teşvik, gerekli yerlere şikayet. CEVAP GELDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 19 Aralık 2018; 21:4:5 >

• helal şikayet edince halk kahramanı oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 8 Aralık 2018; 18:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

helal şikayet edince halk kahramanı oldun.
    ister csb olsun, ister olmasın. kimsenin kahramanı olmaya niyetim yok. düşünceyi eyleme dökmeden sözlere dökmek bile hastalıklı kişiliğin belirtisidir. ileride daha fazla kadın cinayeti, kadın şiddeti görmek istiyorsanız görmezden gelin.
  • oooo duyar kasma.hemde kadın duyarı kasma süper.ekşide olsa 2-3 kız düşerdi ama burda tombalak ergen oğlanlar var genelde.şansına küs
  • Boş yapıyorsun terket burayı meriç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

oooo duyar kasma.hemde kadın duyarı kasma süper.ekşide olsa 2-3 kız düşerdi ama burda tombalak ergen oğlanlar var genelde.şansına küs
    konu dışı'nın bu kadar ergen irisi, hastalıklı insan dolu olduğunu biliyordum ama şu saatten cidden burayı karantina altına alınıp yurtdışından sosyologlar ve psikiyatriler gönderip incelemeri lazım. yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

konu dışı'nın bu kadar ergen irisi, hastalıklı insan dolu olduğunu biliyordum ama şu saatten cidden burayı karantina altına alınıp yurtdışından sosyologlar ve psikiyatriler gönderip incelemeri lazım. yazık.

Alıntıları Göster
    hemşerim duyarını tivitırda ekşide filan kas.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay anasını artık rahat rahat trollükte yapamayacağız osursak cimere şikayet edecekler

ha bu arada bu şikayetin çıktısını alan bilgi işlemci gülüp diğerlerine okutcak :d
  • anında sikayet ettim hocam maalesef bu plaftormda böyle seyler cok normalmis gibi karsılanıyor doğruymus gibi yapılanları onaylamları da cabası
  • ister önemsensin, ister önemsenmesin. konunun gerçek olup olmaması da mühim değil. sosyopatlar böyle ürüyor işte, sonra neden böyle bir toplum olduk diye söyleniyoruz. ben gördüm, elimden geleni yaptım, daha sonra içimde kalmasından iyidir.
  • Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    bu troll yapılmayacak derecede hassas konu uyarayım farklı yaslarda insanlarda giriyor bu siteye troll oldugunu anlamayabilirler dogruymus gibi destekleyenlerde varya hani...
  • aklı başına gelir, gördüğünüzde acımayın yapıştırın. emin olun bu konuda devlet bu sıralar çok hassas ve gerekeni de yapacaktır.
    özellikle şiddet ve şiddete teşvik etmek çok büyük suç sayılıyor. ortada işlenmemiş bir suç olmasa bile teşvik etmek bile özendirici unsurdur haberiniz olsun gençler. ayağınızı da ona göre denk alın, bu işin trollüğü falan olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 8 Aralık 2018; 19:7:3 >
  • Bi taraflarıyla gülerler sana bu şikayeti okuyan memurlar

Bu arada anlamadım kız arkadaşıyla aynı evdemi yaşıyorlarmıymış karı koca gibi?

• Ne yazdıklarını merak etmiştim. Ssleri almışsın iyi ki. Boş yapmışlar işte, klasik dh konu dışı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu açan büyük ihtimal 14-15 yaşında bir velet çıkacak eğer savcılık soruşturma başlatılırsa. Ailesi öğrenirse bir güzel fırçayı yer oturur. İyi yapmışsın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valentino

Bu konuyu açan büyük ihtimal 14-15 yaşında bir velet çıkacak eğer savcılık soruşturma başlatılırsa. Ailesi öğrenirse bir güzel fırçayı yer oturur. İyi yapmışsın hocam.
    öyle zaten tahminimce, bunların yüzünü kızartmadan, rezil etmeden islah edemezsin. ailesi öğrensin, biraz çeki düzen versin böyle tiplere. sonra ülke neden tecavüzcülerle, sapıklarla, sosyopatlarla doluyor. işte bu tiplerin geleceği onlar oluyor önüne geçilmezse.
  • Vayy knk popüler oldun şimdi helal sana!

• valla dostum popüler olmak gibi niyetim falan yok benim. 12 senelik üyeyim, biz de zamanında konudışı'nda ergen olduk, trollük yaptık. yaptığımız trollük kasayı yan yatır, no ss no güven'den öte değildi. yeni nesile bu yüzden acıyorum açıkçası. ayrıca tek suçlu siz değilsiniz, aileniz de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.