Şimdi Ara

Kadın bulamadığı için sokakta kağıt dağıtan adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekşi sözlükte gördüm fotoğraflar ekşi sözlükten alındı kadıköyde bir adam umudunu kaybettiğini söyleyip nedenini soranlara bu kağıdı veriyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatını bir kız ile ilişki yaşamak üzerine kurmuş. Aslında hepinizin benzer idealleri var mesela sevdiğin bir iş bulup mutlu olmak işte bu da bir beklentidir beklentiye girince olmayacağını anladığın an dibe düşüyorsun motivasyon falan kalmıyor hele son zamanlarda bu tükenmiş insan sayısı hızla artıyor mutlu değiliz olamıyoruz onu arıyor ama bulamıyoruz sarf edilen çabaların sonu hep hüsran olunca birşey yapmakta gelmiyor içimizden. Sessizce acısız bir şekilde ölüp yok olup gitmek istiyoruz kendimize kızıyoruz hayata herşeye derinden kızıyoruz herşey suni olduğunu o kadar belli ediyor ki bünyemiz kabul etmiyor yaşadığımız boktan hayatı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • Vay arkadaş, adamın yerine ben utandım. Bence bu manifestoyla da kız düşürmeye çalışıyor bu eleman. Bazen olmuyorsa olmuyordur, bırakmak gerek;bu kız olur, iş olur, okul olur... Sen bir tek kız peşinde koş, sonra sonuçsuz kalınca dramatik bir metni milletin gözüne sokmaya çalış. Gerçekten yenilmiş olanlar böyle değildir dostum;onlar yenilginin acısını benliklerinde, ruhlarında, şuur altlarında hisseder ve bir kenara çekilir olup biteni izlerler sadece. Bir de "MANİFESTO" diye yazmış, sanırsın Ted Kaczynski manifestosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 18 Kasım 2022; 0:43:46 >

Bence farkındalık yaratmak istemiş ve zamanı gelmişti aslında.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.