Bildirim
Kadın bulamadığı için sokakta kağıt dağıtan adam

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hayatını bir kız ile ilişki yaşamak üzerine kurmuş. Aslında hepinizin benzer idealleri var mesela sevdiğin bir iş bulup mutlu olmak işte bu da bir beklentidir beklentiye girince olmayacağını anladığın an dibe düşüyorsun motivasyon falan kalmıyor hele son zamanlarda bu tükenmiş insan sayısı hızla artıyor mutlu değiliz olamıyoruz onu arıyor ama bulamıyoruz sarf edilen çabaların sonu hep hüsran olunca birşey yapmakta gelmiyor içimizden. Sessizce acısız bir şekilde ölüp yok olup gitmek istiyoruz kendimize kızıyoruz hayata herşeye derinden kızıyoruz herşey suni olduğunu o kadar belli ediyor ki bünyemiz kabul etmiyor yaşadığımız boktan hayatı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vay arkadaş, adamın yerine ben utandım. Bence bu manifestoyla da kız düşürmeye çalışıyor bu eleman. Bazen olmuyorsa olmuyordur, bırakmak gerek;bu kız olur, iş olur, okul olur... Sen bir tek kız peşinde koş, sonra sonuçsuz kalınca dramatik bir metni milletin gözüne sokmaya çalış. Gerçekten yenilmiş olanlar böyle değildir dostum;onlar yenilginin acısını benliklerinde, ruhlarında, şuur altlarında hisseder ve bir kenara çekilir olup biteni izlerler sadece. Bir de "MANİFESTO" diye yazmış, sanırsın Ted Kaczynski manifestosu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 18 Kasım 2022; 0:43:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "No one can construct for you the bridge upon which precisely you must cross the stream of life." ~Nietzsche -
Adam haklı aq.
_____________________________ -
Bence farkındalık yaratmak istemiş ve zamanı gelmişti aslında.
_____________________________ -
Adam son kurşunu sıkıyor gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X