Şimdi Ara

Kadıköyde Gördüğüm Pankart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış anlaşılmasın buraya kürtleri kötülemeye yada siyaset yapmaya gelmedim sadece sunu sormak istiyorum. Kadıköyde BDP bi pankart asmıştı, Ya Barış Ya Tam Direniş-Bıjı Nawroz yazıyordu.
    Deli oldum açıkçası, böyle şeyleri ülkenin orta yerinde resmen tehdit olarak nasıl yazarlar ya. Ordan o pankartı indirmek istedim ama bişey yapamadım tabi.
    Yasak değilmi böyle şeyler.

• Ne yazık ki geçen sene ben de görmüştüm.Yazıcıoğlu İş Hanı (İş Bank)'ın karşısında diyorsun sanırım. :S

Lanet olsun.

Yazıklar olsun.
  • gözümüzün önünde kaç asker öldürüyolar bi pankartmı kaldı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Eeeeeee... Demokrasi, barış, kardeşlik, özgürlük, adalet, açılım, bıla bıla bıla...

Bunlar daha iyi günlerimiz. Alıştık bu görüntülere.

Ben şu Nevruz'u (Kürtçesiyle Newroz) kullanmalarına da ayrıca deli oluyorum. Resmen Nevruz'u bir Kürt bayramı yaptılar. Bunda bizim de suçumuz var biraz, sahip çıkamadık. Sahip çıkamadığımız için Nevruz'u PKK'lılar, lokumu ve baklavayı Yunanlar alıyor.

aynen ya....50 bin defa dendi bu bayramın Kürtlerle direkmen ilgisi yok diye....
  • yaptıklarına yazık söylenecek çok şey var ama burası yeri değil ne yazıkki.ey türk titre ve uyan yazılırdı biz küçükken duvarlarda.bunun zamanı şimdi geldi belkide.eğer yurdumuza devletimize sahip çıkmak istiyorsak bu kötü tabloları değiştirelim.
  • Allah hepsinin belasini versin demek isterdim ama lafla olsaydı su anda vay hallerine derdim.
    Yazık ya Türkiye gidiyor, sadece Kürtler olsa neyse, neler var neler.
  • quote:

Eeeeeee... Demokrasi, barış, kardeşlik, özgürlük, adalet, açılım, bıla bıla bıla...

Ben şu Nevruz'u (Kürtçesiyle Newroz) kullanmalarına da ayrıca deli oluyorum. Resmen Nevruz'u bir Kürt bayramı yaptılar. Bunda bizim de suçumuz var biraz, sahip çıkamadık. Sahip çıkamadığımız için Nevruz'u PKK'lılar, lokumu ve baklavayı Yunanlar alıyor.

kangal köpeği de çeşitli intenet sitelerinde "kurdish shephard dog" diye geçiyor. kangal köpeği bile sahipleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

quote:

kangal köpeği de çeşitli intenet sitelerinde "kurdish shephard dog" diye geçiyor. kangal köpeği bile sahipleniyor.

Aynen bende gördüm YouTube da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

quote:

Zavallıların(!) kendilerine ait doğru dürüst değerleri yok tabii. O oralarda buralarda dolaşan sözde Kürdistan haritasının en kuzeybatı ucu Sivas'ta. Kuzeydoğu ucu da bir ara "Artvin"deydi. Sivas'ı araklarken kangalı da almışlardır.

MAdem konu sivas ve Pankart
    daha 2-3 sene önce bu barzani bir kedi bile vermem deyince BBP kocaman pankart asmıştı bizim oraya (sivas)
    Kedilerini değil KÖPEKLERİNİ almaya geleceğiz.
    Birgece ansızın gelebiliriz.
    diye.
    anadolunun milliyetçilik yuvası sivas.Bunuda untmamak gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.