Şimdi Ara

Kadikoy den bilgisayar toplamak uygunmu garantilimi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi gunler 2 hafta sonra istanbul kadikoye gidicem bilgisayar toplamak istiyorum tavsiye ediceginiz bir yer varmi (adres olarak verirseniz sevinirim ) fiyat ve

garanti destegi dusunulerek

ayrica kadikoy disinda bir yerde olabilir. Istanbul piyasasini pek tanimiyorum,bilgi vericek arkadaslara simdiden tsk ler

• exa bilgisayar

fokus bilgisayar

exa yazıcıoğlu iş hanının yanında , fokusbilgisayarda uranium un yanındaki sokakda sol tarafta
  • exa bilgisayar

fokus bilgisayar

goldpc Vb. bilgisayar firmalarının hemen hemen hepsi yazıcıoğlu iş hanı ve çevresindedir. Adresler için web sitelerine bakabilirisin.
  • bunların dışında, yazıcı oğlunda bir sürü bilgisayarcı var, aklıma gelenler gold ve karizma bilgisayar,
    çevresinden aklıma gelen eksen bilgisayar var mesela ben ordan toplamıştım.
  • cvp msg lar icin tsk ler

ayrica laptop da yazici is hani ve cevresinde varmi fuiyatlari uygunmu
  • Gold ve Exa yı oneririm
  • exe bilgisayar veya exa bilgisayardı sanırım. orada mert diye bir arkadaş var. bu forumda takılıyo. gray_fox nickinde. onunla bir temasa geç istersen. kadıköyde bu olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bilgisayar alınırmı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

bunların dışında, yazıcı oğlunda bir sürü bilgisayarcı var, aklıma gelenler gold ve karizma bilgisayar,

karizma kapattı.
    ben inventus ve exe'yi öneriyorum. eksen'in de websitesindeki fiyatlarına kanmayın, iyi indirim yapabiliyorlar. stokları da sağlam.
  • Exa, gold, eksen & transdata mağzalarını önerebilirim.
  • ilk once exa yı onerırım inventus tan alışverıs yapmadım ama oranında ıyı bır fırma oldugunu duydum
  • gold'u salla çok başa bela bir firma...

ama exa çok çok iyi bence, exa bilgisayardan almanı tavsiye ederim
  • Transdata,Gold,Exa,Eksen.. Yazıcıoğlu İş Hanı içinde ve civarındalar.
    Bu firmalardan alışveriş yapabilirsin. Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım..
  • bence golddan alışveriş yapmayın, eksen ve exa iidir birde inventus da ne kadr yazıcıoğlunun oralarda olmasada orasıda güzeldir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 26 Aralık 2006; 16:50:34 >
  • exa,eksen derim goldu sallayın ne fiyatları fiyat ne de teknik servisi adam gibi iş yapıyor
  • arkdaşım önere bilceğim kesinlikle eksen bilgisayar bende ordan topladım salam ve garantili ayrıca biraz daha uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahraman

quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

bunların dışında, yazıcı oğlunda bir sürü bilgisayarcı var, aklıma gelenler gold ve karizma bilgisayar,

karizma kapattı.
    ben inventus ve exe'yi öneriyorum. eksen'in de websitesindeki fiyatlarına kanmayın, iyi indirim yapabiliyorlar. stokları da sağlam.

belkide kananlar oluyordur

• goldu bende arkadaslar gibi onermiyorum, satış elemanları müşterileri sallamıyor ve yanlış bilgi veriyor..Ben Inventus ve Eksen'i öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Punisher -- 27 Aralık 2006; 22:26:53 >
  • exa ve eksen hemen hemen aynı yerde birde inventus var
  • quote:

Orjinalden alıntı: player75

exa ve eksen hemen hemen aynı yerde birde inventus var

Exa da Eksen de iyidir ama aradığın parça hangisinde ucuz ise ona yönel. Fiyat olarak Exa biraz daha cazip, pazarlıkta sünnettir ona göre. Liste fiyatından bir parça aşağıya alabilirsin.
  • harbibilgisayar.com uda deneyebilirsin
    once internetten fiyatlarına bakıp aklına yatan bişeyler olursa geldiğin zaman aklında bi fikir olmus olur fiyatlarla ilgili
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.