Şimdi Ara

bu bilgisayar alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD zotac solo RTX3050 8 gb [Oyun Bilgisayarı]

böyle bir bilgisayar alacağım fakat işlemci gpu darboğaz yaparmı alınır mı bana amd gpu önermeyin bu sistem ileriye dönükmü

• ryzen 5500,hiç bi şekilde o e.kartına darboğaz yapmaz.

• Anakrtı nedir.

• Abi bana maksimum 12-15 arası kasa önerebilir misin?

Bu fiyata alınabilecek en iyisi nedir?

God of war
    Last of us gibi oyunlar oynamak istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt
  • biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt

Ryzen 5 5600 işlemci ve Rx 6600 ekran kartı al.

Yüksek ayarda oynamayadığın hiçbir oyun olmaz.

• AMD gpu istemiyorum çünkü yazılımsal olarak sorun çıkarıyor her seferinde nvidia da dlss rtx gibi özellikler var önemli olan o deil önceden rx550 gpum vardı ve ekran kartı bir sorunla karşılaştı diyip kendini resetleyip duruyordu iade ettim malesef AMD alınmaz driver sorunu var donanımsal olarak iyi olablr ama iyi deil driveri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    bu pc sistemi alınırmı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @metin abi 52 Gigabyte A520M H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX sistem nasıl abi 16 GB ram 3200 MHz ryzen 5 5500 rtx3050 tek fanlı solo o sorun çıkarır mı sıcaklık açısından bide

• rR1yzen R kullanıcısına yanıt

125 watt elektrik harcayan bi kartta tek fanın sorun çıkaracağın hiç sanmıyorum. Kasa havalandırmasına biraz dikkat edersin,olur biter. 

• Peki hocam kasa powerboost 500 w sorun çıkarır mı yani herkes çıkarır diyor patlar diyor rtx3050 Nvidia sitesinde ise 450 w yeter yaziyor 500 w geçerse psu evet patlar ama 500e geleceğini pek inanmıyorum 80+ deil ne olabilir bı aydınlat son kez beni sistemi pek değiştirme durumum yok hazır sistem alacagim

• rR1yzen R kullanıcısına yanıt

Bu tip powerleri tavsiye etmem. Ama artık teknoloji gelişti. Bizim 20-25 sene önce kullandığımız teneke tabir edilen powerleri düşündükçe ,günümüzün en kötü poweri bile o powerlerden daha kaliteli.

RTX 3050 nin fazla watt çekmemesi ,senin için bi avantaj tabi ki. Yani eğer bütçen bu makinaya yetecekse,alıp kullanacaksın.Fakat tabi ki daha iyi bi power olması da ,istenen bi durumdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.