Şimdi Ara

KADIKÖY’DEKi YAVRU BOĞA ÇALINDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadıköy Altıyol’un simgesi olan Boğa Heykeli’nin yanına yerleştirilen ve çevre sakinlerinin sevgisini kazanan yavru boğa heykeli esrarengiz bir şekilde çalınmis.
    Yapımı dört ayda tamamlanan yavru boğa heykeli, bir süre önce Kadıköy halkının da katılımıyla yerine yerleştirilmiş.
    Kadıköy halkı tarafından çok sevilip benimsenen yavru boğa heykeli kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınmis. Herkes heykelin bir an önce bulunup yerine yerleştirilmesini istiyormus.

• her hafta sonu boganın onunden gecıyorum yavru bogayı daha yeni duyuyorum
  • Kolpa haber...
  • Bu bir Nokia E71 reklamı ama reklam verenler nasıl bir bağlantı kurdular arada henüz anlayamadım.

http://www.ntvmsnbc.com/news/470818.asp
  • aslan yemiştir..
  • Yerine yerleştirildikten kısa süre sonra halkın sevgisini kazanan yavru boğa heykelinin yapımı geçtiğimiz aylarda sonuçlanmış ve Kadıköy halkının da katılımıyla Altıyol’daki boğanın yanına yerleştirilmişti. Sabah saatlerinde yavru boğanın yerinden sökülerek götürülmüş olduğunu gören vatandaşların uyarısıyla harekete geçildi. Yavru heykelciği bulabilmek için olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Civardan geçenler ve çevre esnafı da olay karşısında şaşkın. Heykelin ortadan kaybolmasına hiçbir anlam veremeyen bölge sakinleri yavru boğaya tekrar kavuşmak için yardım bekliyor.
    İstanbul-Kadıköy

Bu bir ilandır, bahsi geçen isim ve olaylar hayal ürünüdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

aslan yemiştir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç sorma kaç gündür bende buna cevap arıyordum...
  • quote:

aslan yemiştir..

• Hurdacı çalmıştır.
  • quote:

aslan yemiştir..

• bi an once yavru boganin ortaya cikmasi dilegiyle... buyrun bu da fotografi

bu da calinirkenki goruntuler

bu da ilgili haber
    yavru boga calinirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarletsage -- 11 Ocak 2009; 20:13:37 >

• bu arada yavru boga calinirken kameralara yakalanmislar ustte fotografini eklemistim.. onun videosu varmis... bulan olursa buraya eklese... merak ettim..
  • emolar çalmıştır
  • garanti " resim Günahtır, heykel haramdır " diyen yobazlar çalmıştır.

• yahu artık şu yukarıyı okumama alışkanlığından vazgeçin. bunun bir reklam olduğunu yazmışlar hala yorum yazıyorsunuz. özellikle horus_aha zekasını ortaya koymuş yaptığı bu yorumla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.