Şimdi Ara

Kadıköy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hoşlanmıyorum, bebe kaynıyor. taksim de çirkin ama en azından bi entellik iddası yok. biz bizeyiz.

• Taksim olmuş batakhane..mutlu mesut yaşayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksimde kendimi garip hissediyorum. Her yer suriyeli ve yurt dışından gelen insanlar ile dolu. Doğru düzgün Türkçe konuşan yok. Ara sokakları desen çingene ve malum diğerleri dolu. Yan kesicilik, gaspa herşey var. Kadıköy temiz, her yaştan insan eğleniyor, dolanıyor.

• Kadikoyde 7/24 herhangi bir sokaginda, kiyafetin, sacin, cinsiyetin ne olursa olsun, ayikken veya alkol/diger etkisi altinda iken, sokakta aglasan veya gulsen ne olursa olsun can guvenligin tehlike altinda degildir.

Not. Bunu insan oldugun varsayimi altinda sabitken soyluyorum (etrafa zarar vermiyorsan)

Not2. Taksim'de gece hayati var amacilar gelmeden, taksimdeki banal club'lara gidecegime evde arka sokaklar izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: United States

Kadikoyde 7/24 herhangi bir sokaginda, kiyafetin, sacin, cinsiyetin ne olursa olsun, ayikken veya alkol/diger etkisi altinda iken, sokakta aglasan veya gulsen ne olursa olsun can guvenligin tehlike altinda degildir.

Not. Bunu insan oldugun varsayimi altinda sabitken soyluyorum (etrafa zarar vermiyorsan)

Not2. Taksim'de gece hayati var amacilar gelmeden, taksimdeki banal club'lara gidecegime evde arka sokaklar izlerim

Aynen katılıyorum.

Kadıköy candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Kadikoyde 7/24 herhangi bir sokaginda, kiyafetin, sacin, cinsiyetin ne olursa olsun, ayikken veya alkol/diger etkisi altinda iken, sokakta aglasan veya gulsen ne olursa olsun can guvenligin tehlike altinda degildir.

Aynen katılıyorum.

Kadıköy candır.

Kadıköyün denizini pislik götürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Aynen katılıyorum.

Kadıköy candır.

Kadıköyün denizini pislik götürüyor.

Taksimin havası da çok karbonmonoksit var. Bulutlar birbirinden ayrı ve yere yakın, hoş değil. Deniz pişmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.