Şimdi Ara

KADER KEITA !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RENKTAŞLAR DEMİN BİR SİTEDE GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİNDEKİ OYUNCULARA DAİR BİR HABER VARDI. ORADA KADER KEITA YI GORDUM VE AKLIMA DİREK BU BAŞLIĞI AÇMAK GELDİ.

DÜŞÜNSENİZE HÜCÜM HATTINI

BAROS FORLAN

REYES ARDA S.İNAN KEITA

KEŞKE OLSA KEŞKE

• Yazdigin hucum hatti ile dagiliriz ve Reyes varken gerekmez bence.
  • Ah popito ah. İsterdim takimda olsun.
  • dostum yedek kalsa bile razıyım ben. ayrıca neden dağılalım dağıtırız ortalığı
  • Dizilim şöyle olsa belki
    Selçuk

Keita.............Reyes

Arda

Forlan Elmander
  • 5 tane geriye dönmeyen oyuncuyla oynarız 5 tane gol yeriz. Tebrikler müthiş taktik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

5 tane geriye dönmeyen oyuncuyla oynarız 5 tane gol yeriz. Tebrikler müthiş taktik

katılıyorum bu kadro için kanatlarda alves falan olmadı sonra ortasahaya selçuk inanın yanına gerçekten kaliteli biri alınmalı koşan basan pas atan yoksa ileriye topu kim atacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gökhan Yasar sergi
    10 yıl önce açıldı
    Yasin > Ronaldo
    10 yıl önce açıldı
    Arda Kural, Hamza benzerligi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi anlamıyorum keitayı istemiyorsunuz zaten gelmicekte keita'nın neler yaptıgını görmedinizmi geçen sene zaten size aydın gibi 20 maç yatıp 1 maç oynayan adam müstehak.
  • Abi sizlerin kadro mantalistesiyle her maç dağılırız Hep hücumcu hücumcu sadece savunma oyuncuları savunma yaparsa ...
  • REYES > KEİTA keita harikaydı ama artık gitti unutun onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thatsright

REYES > KEİTA keita harikaydı ama artık gitti unutun onu

Yes, thats right...
  • Keita yı kim istemez..Keita ve Diego alabilseydik super olurdu...
  • reyes gelmiş adamlar keita der
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

reyes gelmiş adamlar keita der

Reyes gelmesin Keita gelsin isterim. Keita gibi bir adam dünyada çok az. Oynadığı süre içinde onu kimse durduramamıştı.
  • Deselerki U, Forlan, Reyes ama bir yardan Keita , ben Keita'yı tercih ederim. Neden mi?

• Reyes Keita'dan daha mı iyi? İspanya'da falan belki öyle gözükebilir ama Reyes hala yüksek fizik gerektiren Türkiye'de oynamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Reyes Keita'dan daha mı iyi? İspanya'da falan belki öyle gözükebilir ama Reyes hala yüksek fizik gerektiren Türkiye'de oynamadı.

Ben de aklımdan geçiriyordum ispanya liginden gelenler burda zorluk çekiyor Fransa ve italya liginden oyuncu alınması lazım inşallah reyes konusunda yanılırım
  • yemişim reyesi ketia gibi adamı göndermek büyük bi ahmaklıtı zaten
  • keita kalsaydı bu sene takımı ateşleyen güç olurdu. tek başına sağ kanattan yardırırdı. ahh keita ahh
  • Reyeste kötü futbolcu değil elbet fakat keitaya her top gelişinde stadta "hadi koçum" diyip kalktığımı bilirim. Adam bi başkaydı ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.