RENKTAŞLAR DEMİN BİR SİTEDE GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİNDEKİ OYUNCULARA DAİR BİR HABER VARDI. ORADA KADER KEITA YI GORDUM VE AKLIMA DİREK BU BAŞLIĞI AÇMAK GELDİ.
DÜŞÜNSENİZE HÜCÜM HATTINI
BAROS FORLAN
REYES ARDA S.İNAN KEITA
KEŞKE OLSA KEŞKE
Yazdigin hucum hatti ile dagiliriz ve Reyes varken gerekmez bence.
Ah popito ah. İsterdim takimda olsun.
dostum yedek kalsa bile razıyım ben. ayrıca neden dağılalım dağıtırız ortalığı
Dizilim şöyle olsa belki
Selçuk
Keita.............Reyes
Arda
Forlan Elmander
5 tane geriye dönmeyen oyuncuyla oynarız 5 tane gol yeriz. Tebrikler müthiş taktik
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
5 tane geriye dönmeyen oyuncuyla oynarız 5 tane gol yeriz. Tebrikler müthiş taktik
katılıyorum bu kadro için kanatlarda alves falan olmadı sonra ortasahaya selçuk inanın yanına gerçekten kaliteli biri alınmalı koşan basan pas atan yoksa ileriye topu kim atacak
abi anlamıyorum keitayı istemiyorsunuz zaten gelmicekte keita'nın neler yaptıgını görmedinizmi geçen sene zaten size aydın gibi 20 maç yatıp 1 maç oynayan adam müstehak.
Abi sizlerin kadro mantalistesiyle her maç dağılırız Hep hücumcu hücumcu sadece savunma oyuncuları savunma yaparsa ...
REYES > KEİTA keita harikaydı ama artık gitti unutun onu
quote:
Orijinalden alıntı: thatsright
REYES > KEİTA keita harikaydı ama artık gitti unutun onu
Yes, thats right...
Keita yı kim istemez..Keita ve Diego alabilseydik super olurdu...
reyes gelmiş adamlar keita der
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
reyes gelmiş adamlar keita der
Reyes gelmesin Keita gelsin isterim. Keita gibi bir adam dünyada çok az. Oynadığı süre içinde onu kimse durduramamıştı.
Deselerki U, Forlan, Reyes ama bir yardan Keita , ben Keita'yı tercih ederim. Neden mi?
Reyes Keita'dan daha mı iyi? İspanya'da falan belki öyle gözükebilir ama Reyes hala yüksek fizik gerektiren Türkiye'de oynamadı.
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
Reyes Keita'dan daha mı iyi? İspanya'da falan belki öyle gözükebilir ama Reyes hala yüksek fizik gerektiren Türkiye'de oynamadı.
Ben de aklımdan geçiriyordum ispanya liginden gelenler burda zorluk çekiyor Fransa ve italya liginden oyuncu alınması lazım inşallah reyes konusunda yanılırım
yemişim reyesi ketia gibi adamı göndermek büyük bi ahmaklıtı zaten
keita kalsaydı bu sene takımı ateşleyen güç olurdu. tek başına sağ kanattan yardırırdı. ahh keita ahh
Reyeste kötü futbolcu değil elbet fakat keitaya her top gelişinde stadta "hadi koçum" diyip kalktığımı bilirim. Adam bi başkaydı ya