Şimdi Ara

Kaddafi Diktatör müydü - melek miydi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
8.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BOP planı dahililnde ülkelerin emperyalistlerce ele geçirilişlerini izliyoruz.

Kaddafi bunlardan biriydi.Libya halkı bundan sonra diktatörlüğün ne demek oldugunu görecek.Hem de o biçim.

Sırada bizim de tehditler yağdırdıgımız suriye var.

(BOP planı içinde Türkiye de yer alıyor , bağımsız bir kürt devleti kurulması..dikkat ederseniz adım adım oraya götürülüyoruz)
  • Bazen düşünüyorumda bizide bu hale getirebilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: gael

onu bilmemde bu resim nereye doğru gidildiğini gösteriyor

Kaddafi Diktatör müydü  - melek miydi?

tam olarak buna benzer bişey söyliycektim :/

• Öl(dürül)en liderler iktidardayken hep eleştirilir, üzerine atılmadık iftira kalmaz bazılarının. Öl(dürül)dükten sonra yok şunu yapmıştı, böyle iyi adamdı vs. konuşulur hep. Kaddafi de önce diktatördü simdi melek oldu. Ayrıca bkz. Adnan Menderes, Turgut Ozal, Bülent Ecevit, Elçibey, Saddam Hüseyin......... Yakında Beşşar Esas da iyi adamdı diye konu açılırsa şaşırmam.
  • Diktatorluk nedir? Bunu anlamalisiniz oncelikle. Diktatorluk daima ocu, seytan bir sey degildir, belki rahatsiz olacaksiniz ancak Ataturk'un basta oldugu donemde bir diktatorluktur, Ataturk'te bir diktatordur.
    Hosunuza gitmedi degil mi? Tahmin etmistim. Cunku beyninizde diktatorlugun kotulugu var. Ancak Ataturk'un yaptigi diktatorluk veya Kaddafi'nin yaptigi diktatorluk musfik diktatorluk olarak adlandirilan bir cesittir.

Wikiden alintiyla;
    Otoriter bir liderin sadece kendi kişisel çıkarına veya nüfusun sadece küçük bir bölümünün yararına değil de toplumun bütününün faydasına bir politika izlediği hükümet şeklidir. müşfik ve hayırsever bir diktatör referandumlar yoluyla bazı demokratik kararların alınmasına izin verebilir.

Bu nedenle melek kavrami ve diktatorluk kavraminin birbirine zit seyler gibi sunulmasi tamamen sacmadir.
  • Kaddafi abd yalakası değildi, koyu milliyetçiydi, ayrıca bizleride çok severdi (Yaptığı yardımlar biliniyor)

Herkes gibi hatası vardı ama ülkesi ve halkı için onların refahı için hiçbir kısıntıya gitmiyordu..

Konuşulacak çok şey var ama hülasa bu olaylardan çıkar sağlayanlar kafirler, kaybedenler gün geçtikçe eskiyi arayacak müslümanlar..Üzülmemek elde değil..

Nato denen lanet kuruma üyeliğimizden ve başımızdaki basiretsizlerden ötürü bizde malesef libya ya yardım edemedik bırakın yardım etmeyi nato denen pisliğe destek olduk bir nevi..

Allah (c.c.) hakkımızda hayırlısını versin, tüm insanlığa izan, istikamet nasip etsin..Amin..
  • Kendi sonlarını getirdiler.
  • Arapların nasıl bir millet olduğunu bir kez daha görmüş olduk
  • abi bu adamı tartışmamız için onun doğduğu zamanda bu zamana kadar kronolojik bilgilerini toplamalıyız yoksa ne oldugunu anlayamayız.

boş konuşuruz.

ama ben yapamam dersen ozman libya'nın gelecegini beklemelisin. eğer daha fazla yükselip hüküm veren bi ülke olup boyun eğmeyen bi hükümet olursa tamam diycem adamların darbesi haklıymış iyi ki indirmişler yok tersi çıkarsa

Gaddafi Kahramandır !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

He is was a anqel :)

is ve was
     Kaddafi Diktatör müydü  - melek miydi?

Elim ayağım titriyor

Evlat olsa sevilmez

• 1978 kıbrıs kuşatmasında türkiyeye masa altından yardım eden .Abdullah Öcalanın sığınma talebini rededip Libyada bulunur ise Türkiyeye teslim edileceğini söyleyen şahıs.

Kişisel olarak ben seviyordum Libyada 2 ay kaldım güzel yer zulüm felan yok yalan haber doğalgazın pesindeler allahtan bizim vatanımzda dogal gaz benzin yok
  • Öldü o öldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KADDAFİYE KENDİ HALKI İHANET ETTİ.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.