Şimdi Ara

Kaçkere kullanıcı ismi değiştirebiliyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mesela değiştirmek istedim ama bir kere değiştirdim değiştirebiliyormuyuz yoksa öyle kalıyormu öyle kalıyorsa bu ne oluyor ?

• Peki bu ne oluyor ?
    Kullanıcı adı değişim işleminde kurallardan biri ; Kullanıcı adımın bir kereye mahsus değiştirileceğini biliyorum ve o yüzden bu ilk ve son isteğimdir. Zaten sistemin çalışması gereği başka istekte bulunamam.

Eğer değiştirebiliyorsak yetkili biri pm atabilirmi ?
  • Peki bu ne oluyor ? Bu uygulamanın deneme yapılacak bir sistem olmadığını fark edecek olgunluktayım. O yüzden deneme yapmak için bir isim seçtiğimde kazara bu isim kabul edilir de tekrar geri alınması icap ederse, geri alındığı taktirde 15 gün forumdan mahrum kalacağımı ve isim değiştirme hakkımın dolacağını biliyorum. Adam 4 kere değiştirmiş ben 1 kere mi değiştireceğim ? Admin in feykimi ?
  • kendi yazmıştır imzasına
  • Yönetimde tanıdıkların varsa, 2-3 kere değiştirebilirsin.
  • @en birinci ben oldum
    Sistem otomatik yazıyor onu değiştiremezsin.Altına yazı yazabilirsin ama değiştiremezsin sen bilerek mi yaptın o eski kullanıcı adını ?

"Forumda herkes beni çok fazla tanıyor" diye isim değişikliği yapmıyorum. Çünkü kullanıcı adı değişikliğinde eski mesajlarımın üzerinde de bu yeni ismimin görüneceğinden ve imzamda eski kullanıcı adımın uzunca bir süre bulunacağından haberdarım.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: InteR

@en birinci ben oldum
    Sistem otomatik yazıyor onu değiştiremezsin.Altına yazı yazabilirsin ama değiştiremezsin sen bilerek mi yaptın o eski kullanıcı adını ?

"Forumda herkes beni çok fazla tanıyor" diye isim değişikliği yapmıyorum. Çünkü kullanıcı adı değişikliğinde eski mesajlarımın üzerinde de bu yeni ismimin görüneceğinden ve imzamda eski kullanıcı adımın uzunca bir süre bulunacağından haberdarım.''

Ben tanımıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @radyasyo_N
    Uyarı puanım yüksek.!
  • quote:

@radyasyo_N
    Uyarı puanım yüksek.!

Tanımadığım için küfür mü ediceksin
  • kendisi yazmıştır derken font 1 boyutunda yazmıştır demek istedim.. yani link veri gibi mavi renkle tıkla yazıyoruz ya onun gibi bir şey yapmıştır dedim.. ama biraz önce kendimden denedim bu eski kullanıcı adı yazısı font 1den de küçük sanırım olmuyor, ben yanlış anlamışım..
  • @en birinci ben oldum
    Dediğim gibi sistem otomatik koyuyor onu yetkililerden bi pm gelse güzel olucak

@radyasyo_N
    Araştırda gel bak yukarda ne var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 9 Ekim 2010; 12:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

@radyasyo_N
    Uyarı puanım yüksek.!

Bir şey olursa elim butonda
  • quote:

@en birinci ben oldum

quote:

quote:

@en birinci ben oldum

Ben tanımıyorum

quote:

quote:

@radyasyo_N
    Uyarı puanım yüksek.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigrA -- 9 Ekim 2010; 12:37:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

quote:

quote:

@radyasyo_N
    Uyarı puanım yüksek.!

Bir şey olursa elim butonda

Bu konuda bilgin yoksa gidermisin ?

• kendini kamyonların önüne at
  • Rahat rahat mizahta yaptırmıyorlar ağız tadıyla
  • @flavis
    Bak liseli harbiden dün açtığın konularla kafanı gözünü dağıtmak istiyorum yürü git şurdan

@radyasyo_N
    Önemli bi konu bu hakkımı arıyorum (Başka konuda yaparız )
  • Up UP
  • quote:

@flavis
    Bak liseli harbiden dün açtığın konularla kafanı gözünü dağıtmak istiyorum yürü git şurdan

@radyasyo_N
    Önemli bi konu bu hakkımı arıyorum (Başka konuda yaparız )

dün konu açmadım ağır liseli
  • 2 kere değiştiriliyor en fazla 2009'da af gelmişti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.