Şimdi Ara

kacc watt psu almam gerek?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte ep35 ds4 anakart
    Intel core2duo e8400 3.00ghz islemci
    Palit 9600gt sonic 512 mb ekran karti
    Seagate (320+80) sata II harddisk
    6gb ram (2*1 a-data +2*2 hi-level) ddr2 800 mhz ram
    Aopen h600b atx kasa 400 watt psu

Psu kasayla birlikte aldim od aopen marka ve 2 yili gecti yeni harddisk almayi dusunuyorum 4 gb ramide alali bi hafta oldu.. Sonucta yeni bi psu ya ihtiyacim var fakat psular hakkinda fazla bi bilgiye sahip degilim... Bana onerebileceginiz 100-150 lira arasi sistemimi rahat bi sekilde calistiracak guvenli bir psu varmi yoksa eski psu yu kullanmaya devam etmelimiyim...

Cevaplar icin simdiden tesekkurler...

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• ekran kartini degistirmeyecemde yalniz soyle bi durum var uygun bi kart bulursam bir ekran karti daha alip sli ile birbirine baglayacam da uygun bi kart bulamadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 25 Ekim 2011; 21:08:47 >
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • anakartın sli desteği var ondan öyle dedim yoksa sli yapacam diye anakartı değişterecek kadar yitirmedim aklımı :) dediğiniz gibi yapayım o zaman ekran kartını satıp 1 gb lık bi ekran kartı alayım yapacak bişey yok sli önermediğinize göre. o zaman 1 gblık ekran kartı alsam ne akdar lık bi psu da almam gerek..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.