Şimdi Ara

Huntkey 650w Yeterli Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir sistem topluyorum. Bazı arkadaşlarla parçalar üzerine konuşmuştuk ama pek önemsediğim PS'den bahsetmemiştim.

Konusu da tam burası olduğu için sizlere sorayım. (İç ses: umarım yeni ps al demezsiniz)

AMD Ryzen 1800x
    MSI x370 Gaming Titanium
    Saphire Nitro+ 8gb Rx580
    M2 SSD
    2 tb HDD
    16 GB ram (marka model unuttum)

Epey süredir kullandığım ve şu anda imzamda olan İNtel sistemde kullandığım işçiliğini pek beğendiğim Huntkey 650w kasa kullanıyorum.

Acaba yeni sistemimde bu kasa (ps) benim işimi görür mü? Yoksa hiç mi takmayayım bu sistemi kasaya?

• UP'layayım belki gören bir arkadaş çıkar.
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    Bence risk alma ve degistir, belirttigin sisteme bu psu yu takman riskli olacaktir. Butcen ne kadar? amazon'dan alisveris senin icin sorun olur mu?@haQQo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

Bence risk alma ve degistir, belirttigin sisteme bu psu yu takman riskli olacaktir. Butcen ne kadar? amazon'dan alisveris senin icin sorun olur mu?@haQQo

Almanyadayım hocam 2-3 gün daha.
    Ama maalesef benim kredi kartını sadece mağazalarda kullanabildik. Ne amazon ne de Ebay'da çalıştı.

Hatta Amazon'un tarihi kadar eski kullanıcı adımı bile banladılar :(
  • bütçen ne kadar?
  • Rahat yeter hocam. En çok ekran kartı harcar, o bile RX580 için 200W civarı.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.

ama 5 yılllık olduğunu da belirtmeliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bütçen ne kadar?

yani baya bir parça aldım buralardan ve dibe vurdum.
    max 250 Euro olabilir.
    1000 watt civarı çok çok fazla olur hiç gerek yok o kadar harcamaya. 650W bile fazlasıyla yeter. Aşağıdaki model Seasonic üretimi, tam modüler ve 80+ gold sertifikalı.

http://www.mediamarkt.de/de/product/_xfx-p1-650b-befx-pro650b-2216589.html

İncelemesi ve skoru:
    http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story6&reid=434

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    sağolasın zahmetin için.
    hocam bari yeni bir şey alacaksak en azından 750'lik bir şey önersen.

Giren girdi zaten :/
    mediamarkt'da 750'lik yok. amazon.de olsaydı bir çok markanın 750lik modelleri 120-130 euro arası. Başka bilgisayar parçası satan yer yok mu?
  • quote:

mediamarkt'da 750'lik yok. amazon.de olsaydı bir çok markanın 750lik modelleri 120-130 euro arası. Başka bilgisayar parçası satan yer yok mu?

Saturn var ve genelde mediamarkt'lanaynı ürünleri satıyor.
    Conrad.de var ve yakın mesafede ama dünyanın bence en kazıkçı yeri.

Anakartı ve Cpu soğutucunu aldığım "notebooksbilliger" var o da biraz uzak ve sipariş versem ancak Pazartesi malı teslim ederler.

Ben pazar dönüyom :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, Türkiye'ye döndüm birazdan sistem toplayacağım ama benim PS meğer 650 değil 500w'ymiş.

Acaba riske girip sistemi toplayayım mı?

(Eski sistem: i5 6600, Gigabyte Gaming 7, GTX 750 vga. Bı parçalarlamsorunsuz çalışıyordu)

• Haklısın hocam ama bem bu sistemi şimdi kurmazsam çatlarım 😑

Huntkey'in kasasını ve işçilik kalitesini görsen cidden etkilenirsin.

• huntkey bildigim kadar kotu bir marka degildi hatta nir yerde incelemesinide okumustum,eger o sisteme 600watt yetmesin kafami keserim la millet ucuyor ha bire o sisteme 500watt alsan o nile yeter rahat rahat hic para harcama dostum tak kullan elin bollasinca yenisini alirsin keyfe keder yeni parcalarda olsa o pwerin asiri yuk korumasi kisa debra korumasi gibi korumalari var en fazla powerin bozulur,tak kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Nasıl gaz verdin ha :)))
    Sağolasın. Bu arada imzamdaki parçaları kullanacağımı biliyorsun dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 16 Mayıs 2017; 22:28:41 >
  • yok hocam ne gazi belki 10 senedir bu o power yetmez bu yetmez deyip kapagi 600wattdan aciyorlar anlamiyorum ki yeter kafani yormahttp://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/ gir hesapla bak kac watt cikiyor 370-380 watt sistemin maksimum cekecegi guc
  • Siz şu forumda gtx 1080 mi rx580 mi diye son 3 ayın konusunu açandınız sanırım, neyseo psu beş para etmez o kadar para harcayıp yeni anakart işlemci almış sın bırak PSU da değişsin hatta mecbur >https://www.amazon.de/Corsair-CP-9020093-EU-RM850X-Modular-Netzteil/dp/B00ZRL7LUE/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1495009006&sr=8-1-fkmr1&keywords=corsair%2Brm%2B850w&th=1 bunu al Type 3 cable ve ripple çok iyi kafanı başka şeyler le karıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 17 Mayıs 2017; 11:22:2 >

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    GTX 1080'nin Rx580'nin önünde olduğunu biliyorum.

Ps tavsiyesi için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.