Şimdi Ara

kaçarken vurma !!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar genellikle ad carry oynarken hani rakiple kapışırken geri kaçar vururuz sonra tekrar kaçar tekrar vururuz bunu otomatik olarak yapan bi tuş veya bi ayar varmış galiba bunun ne olduğunu bilen var mı ??

• yok zevki orda zaten yoksa niye oynuyorsun ki
  • Ezreal bu iş için en uygun adc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampyrotheutis

arkadaşlar genellikle ad carry oynarken hani rakiple kapışırken geri kaçar vururuz sonra tekrar kaçar tekrar vururuz bunu otomatik olarak yapan bi tuş veya bi ayar varmış galiba bunun ne olduğunu bilen var mı ??
    oyun içinde tuş atamalarına gir ''Oyuncu saldırı Hareketi Tıklaması'' kısmına bi tuş ata veya atanmış tuşu kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 2 Ocak 2013; 8:07:18 >
  • Shift sag tik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalga mı geçmişler tam kavrayamadım :D
  • Neden burada her sorulan soru ile dalga geçme ihtiyacı duyuyorsunuz ? Siz ananızın karnında mı öğrendiniz adam bir şey sordu yardımcı olmayacaksanız kalabalık yaratmayın arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araya yeniler yorum yapınca gülüp eğleniyorum mhuahah :D Not : ez için seri q - w - e -r tuşları atayabilirsin key ayalarından shift + q - w - e -r yerine sadece q-w-e-r tuşlarını ata seri seri kes adamları eğer yetenekliysen tüm herolar için kullan ben alıştım range çok iyi tutturuyorum
  • sen çok yanlış gelmişsin kardeşim seni metin 2 forum bölümüne alalım
  • Kardeşim bak eğer a ya basıp bi yere tıklarsan oraya yürür ve en yakın target a atak yapar. Senin sorduğun gibi bi tuş yok ama minion yoksa arkana a basarsan en yakında adc ise öle vurabilirsin. Kovalarken de vuracagın adamın önüne a basarsanda atak yaparken durma işi olmuyor. Bi arkadaş video koymuştu izle anlarsın.
  • bilmiyorum ama bu konuda ashe çok başarılı değil mi ? slow slow slow
  • Evelyn oyna ad ap fark etmez iki şekildede aynı ratioya sahip uçar kaçar yine vurursun.
  • singed da aynı şekilde q bas kaç
  • düz vururken D'ye basarsan otomatik olarak vuruyor. F'ye basarsan da minionlara otomatik vuruyor
  • Farmını da başkası yapsın mı kardeş? Üşeniyosan minion falan kesmeye ayarlıyım bi aadam. Oyuna da girer senin için sen yorulma hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37jj -- 2 Ocak 2013; 20:34:53 >
  • Yine bilmeyenler anlamayanlar zıplamış konuya klasik 13 yaşındayım herşeyin farkındayım insanları

bende yanlış anlamadıysam;
    A tuşuna basıp target seçiyosun ardından charı durdurdugun zaman direk o target'a oto attack yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 2 Ocak 2013; 20:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

Farmını da başkası yapsın mı kardeş? Üşeniyosan minion falan kesmeye ayarlıyım bi aadam. Oyuna da girer senin için sen yorulma hiç.

ne alakası var anlayamadım.. adam gibi soru sorduk var mı böyle birşey diye biliyosan cevap ver bilmiyosan atlama ordan kendini beğenmişlik yapma.. varsa böyle bi durum millet kullanıyosa ben neden kullanmayayım... ne kadar meraklısınız milletle uğraşmaya gereksiz gereksiz yorum yapmaya... ister farmımı başkasına yaptırım ister başkasına oynatırım bu senin sorunun değil keyf benim istediğimi yaparım... got it?????
  • o kadar saçma yorumlar var ki içlerinde doğru birşey varsa dahi kimse anlamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampyrotheutis

quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

Farmını da başkası yapsın mı kardeş? Üşeniyosan minion falan kesmeye ayarlıyım bi aadam. Oyuna da girer senin için sen yorulma hiç.

ne alakası var anlayamadım.. adam gibi soru sorduk var mı böyle birşey diye biliyosan cevap ver bilmiyosan atlama ordan kendini beğenmişlik yapma.. varsa böyle bi durum millet kullanıyosa ben neden kullanmayayım... ne kadar meraklısınız milletle uğraşmaya gereksiz gereksiz yorum yapmaya... ister farmımı başkasına yaptırım ister başkasına oynatırım bu senin sorunun değil keyf benim istediğimi yaparım... got it?????

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.