Şimdi Ara

kaçak telefonlara telsim den tık yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaçak telefonlara telsimden hiç mesaj gönderildiğini duymadım.telsim geçmi kaldı acaba

• Telsimde de kapananlar olduğunu duymuştum forumda ama bu kayıt olayının bitmesine rağmen telsim sadece faturayı ibraz edenlerin kaydını yapıyor ve telekom a yolladığını söylüyor telekom ise sadece faturayla kayıt yapılamadığını söylüyor nasıl iş anlamadım madem kapanacak o zaman telsim neden insanlardan para alıp da kayıt işlemi yapıyorum diyor ilginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gubidikkk

Telsimde de kapananlar olduğunu duymuştum forumda ama bu kayıt olayının bitmesine rağmen telsim sadece faturayı ibraz edenlerin kaydını yapıyor ve telekom a yolladığını söylüyor telekom ise sadece faturayla kayıt yapılamadığını söylüyor nasıl iş anlamadım madem kapanacak o zaman telsim neden insanlardan para alıp da kayıt işlemi yapıyorum diyor ilginç...

Bu söylediğim kaçak telefon statüsüne girdiği söylenen gsm ler için yurt dışından alınmış faturayı ibraz etmekten bahsediyorum yani y.dışından bir şekilde gelmiş gümrüğe uğramamış vergisi ödenmemiş ve gümrük beyannanesi onaylanmamış cihazlar
  • Bana gelmişti
  • hayırlısı yine paralar dönüyor bu işlerde
  • geldi arkadaşım bugün kız arkadaşımın teline geldi kayıt dışıdır kullandığınız tel diye. almanyadan getirmişti telini. malesef olmuyor hiç birşey telsime turkcelle her yere gittim ama kayıt yapılmıyor almanyadan gümrük çıkışı onay alıp telekoma gönderecekmişiz bişeyler olacakmış. tele acıdım daha 3 günlük 3230.
  • geçmiş olsun hat telsimmi?alican55555
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.