Şimdi Ara

kacak telefonlara son tarih 13 aralık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 ralıka kadar kacak ttekefonları kayıt ettirmemiz gerekiyormus haberiniz olsun.
    ama benim anlamadıgım nereyenasıl yapcaz
    5ytl ile basvuruluyor diyorlarnereyebellidegil
    adamlar kacagaönlem olsun diye hikayeden bir yolbuldular bunun yerine adam akıllı kacagı önleyici tedbir alan yok

• bana da aralık sonunda 6230i gelecekti yurtdışından
  • yaw benim tel kaçak değil fauralı ama kaçak gözüküo nette ne yapıcam yaw?

bu arada bu adrese imei numaranızı yazarak kontrol edebilirsiniz

http://imei.tk.gov.tr/
  • bende anlamadım hıc bıse bı telefonumuz var oda kapancak seyı seyıne
  • haberiniz olsun bu arada ögrendiğime göre egerhttp://imei.tk.gov.tr adresinde numaranızda bulunamadı diye yazıyorsa tam hapı yutmus bulunuyorsunuz cünkü bu tr telefonlar klonlanmıs telefon oluyor ve kayıt işlemi yapmıyorlarmıs benimki gibi
    okadar para verdik bi halta yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral32 -- 22 Ekim 2005, 13:30:32 >
  • koyundan sonra telefonuda mı klonladılar...yuh artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: astral32

13 ralıka kadar kacak ttekefonları kayıt ettirmemiz gerekiyormus haberiniz olsun.
    ama benim anlamadıgım nereyenasıl yapcaz
    5ytl ile basvuruluyor diyorlarnereyebellidegil
    adamlar kacagaönlem olsun diye hikayeden bir yolbuldular bunun yerine adam akıllı kacagı önleyici tedbir alan yok

Eğer telefonlar kaçaksa başvurular Gsm bayilerine yapılacakmış dün gazetede okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 21 Ekim 2005, 15:08:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TARİHLER 5 EKİM GÖSTERİNCE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imei numarası telefonun neresinden okunur
  • *#06* bu tuşlara bas yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: savasay

*#06* bu tuşlara bas yazar

hayır *#06#
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

quote:

Orjinalden alıntı: savasay

*#06* bu tuşlara bas yazar

hayır *#06#

buymuş sağolun beyler

almanyalı akrabam yenisini alınca bana hediye etmişti bu telefonu ve bulunamadı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 21 Ekim 2005, 15:32:42 >

• bence böyle bişi yok çünkü benim telefon faturalı bunu klonlama biraz *öt ister herhalde!
    quote:

Orjinalden alıntı: astral32

haberiniz olsun bu arada ögrendiğime göre egerhttp://imei.tk.gov.tr adresinde numaranızda bulunamadı diye yazıyorsa tam hapı yutmus bulunuyorsunuz cünkü bu tr telefonlar klonlanmıs telefon oluyor ve kayıt işlemi yapmıyorlarmıs benimki gibi
    okadar para verdik bi halta yaramıyor
  • walla ben ntv de programa katılan bi herif söylüyordu.sistemi ayarlayan kişilerden yönetici yani

faturalı faturasız farketmiyor cogu yer naylon fatura düzenliyormus ona göre
    klonlamada ise aynı imei nodan bircok telefonda oldugundan vergi kacırıyorlarmıs böyle duydum bu yüzdende kayıt altına alınamayacak bu tür telefonlar

ben böyle işin... telefondanda olduk iyimi.........
  • cep telefonlarına mesaj gelecekmiş..Henüz mesaj falan gelmedi..
  • Bişi sormak istiyorum arkadaslar ya .Ben simdi amerikadan pda almak istiyorum ama aklım bayagı bi karısık.Bi fikri olan varsa yardım edebilir mi?
  • 5 YTL Turkcell,Telsim,Avea yetkili bayilerinden birisine yatırılacak.

Eğer telefonun faturası varsa faturayı bayilere gösterirseniz ücretsiz olarak kayıt altına alınacak.
  • ya beyler evde 3 telefon var biri kaçak şindi biz o telefon için nereye para yatıracaz bide tabi kaçak oldugu için fatura falan yok bulunamadı dio kayıt nolcak şindi
  • ya bulunamadı diyor şimdi bunu kayıt da mı yapotiramayacağız?
    ben sadece yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren (13 temmuz) alınan tellerin kayıt ettirilemeyeceğini sanıyordum???
  • Dün Telekominikasyon kurumunun (Demirtepe/ANKARA) önünen geçerken kapıdaki yazıları okudum. Kayıt almaya henüz başlamamışlar. Yakında kaçak telefonu olanlara mesaj yollayacaklarını yazmışlar. Henüz yapacak birşey yok.
  • Jakoben emin misin yani simdi ben amerikadan fetirttiğim pdayi (faturalı olacak) bu vakitten sonra hala gidip kayıt ettirebilir miyim.Bosuna gommeyelim parayi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.