Şimdi Ara

Zzx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykeskin38 -- 20 Eylül 2023; 0:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al kaçağı bak keyfine... Xiaomi resmi garanti dediğin de garanti falan değil aslında sadece adı garanti.

• şahsen 2.000tl verip garantisiz telefon almam. ama herkesin kendi bileceği iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bykeskin38

Bu mesaj silindi.
    O durumda en kötü THH’ye giderek paranızı geri alırsınız. Diğer türlü 2000 TL=çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak alırsın çöp olursa bir daha alırsın aynı paraya gelir

Çöp olmayı da üstteki mesajlara göre yazdım

Sıkıntı olmaz , o kadar insan alıyor

O kadar fiyat fsrkı varken 2 katı verilmez

Mi9se ye 3-4 k vermek yerin e redmi note 7 alınır

Veya kaçak mi9se

Bu arada kaçak dediğiniz ürünler yolcu yanında getirilen ürün olarak geçiyor yani tam kaçak değil. Yanlış anlaşılmasın

• ben olsam kaçağı alırdım.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Farzedin cihazda sorun oluştu. Garantiye gönderdiniz ve size kullanıcı hatası deyip geri verdiler ya da herhangi bir sebeple garanti hizmeti alamadığınız durumlarda THH’ye baş vurmanız yeterli. Eğer hata sizden kaynaklı değilse yüzde yüz siz haklı bulunursunuz ve para iadesi alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tmj
    7 yıl önce açıldı
    SWM G01 G01F
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4000’e garantili alacağımıa yurtdışı telefonu 2000’e alır,paşalar gibi kullanırım. Eminim hiçbir sorun da yaşamazsınız. Donanımsal sorun dışında garanti kapsamında olan birşey yok ki; arkadaşların dediği gibi Xiaomi ‘nin Tr’deki garantisinde beklentiniz sıfır olsun.

Ha diyelim ki bozuldu , 2000’e yenisini tekrar alırım, bozulanı da yedek parça niyetine elimde tutarım

• İmede sorun yoksa alin keyif ile kullanin.
    O kadar samsung ve lg nin en ust duzey tellerini kullandim ama su anki note5 ai model kadar hicbirinden memnun kalmadim.Umarimki sorun cikmaz.Roottan anlayan o sekilde kullanan biri degilim ancak herahlde rootlu ki acik gordum kilidini,herseyi bayagi hizli pili iyi son guncellemeden sonra tunelde bile hic kesilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 14 Haziran 2019; 11:37:14 >
  • Ben şuana kadar yurt dışı alınmış telefonları hala kullandığım var ama garantili aldığım 3 tane telefonun para iadesi aldım :)
  • Kaçakçılık şubeye bildirdim

• İmei sorun çıkarmıyor mu nasıl oluyor bu iş anlamış değilim.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sebeplerden dolayi para iadesi aldiniz

• quote:

Ne gibi sebeplerden dolayi para iadesi aldiniz
    Lg G5'te hayalet ekran vardı. Gönderdik garantiye. 20 iş gününde hala yenisi verilmediği için aldım.
    Htc 10 almıştım. Işık sızması vardı kapasitif tuşların olduğu kısımda. Gönderdim servise. 1.5 ayda cevap verilmedi. Para iadesi istedim aldım.
    Htc u11 almıştım. Ekranda ölü piksel vardı. Kamera ile ilgili sıkıntı falan vardı. Gönderdim teleservice'e. Ekran değişimi söylediler. Kabul etmedim. Yeni cihaz istedim. Bunu da onlar kabul etmedi. Cihazı istedim. Tüketici hakem heyetine başvurdum. Para iadesi çıktı. 2 ay vermediler neredeyse parayı. Ben de cihazı aldığım telekom bayisini icraya verdim. 1 hafta geçmeden paramı aldım.
    Arkadaşımda general mobile 5 pro vardı. Kronik sarj sıkıntısı var. Kullanan bilir. Bir de kasasında zamanla sökülme, çıkma gibi şeyler olmuştu. Götürdü servise. Kullanıcı hatası dediler arkadaşıma. Ben de telefonu getir dedim. Dilekçe yazdırdım. Tüketici hakem heyetine başvurdu. Para iadesi çıktı ve aldı.
    Ya adam gibi doğru düzgün telefon yaparlar ya da sonuna kadar ben de bu firmalara ıstırap olurum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.