Şimdi Ara

kaçak tel işi bitiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yakında crackerlar bu engellemeninde çaresine bakarlar
  • inanmayın böyle haberlere , kaldı ki imei numarasını bile değiştirebiliyorlar.
  • ewt bencede inanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliekmel

yakında crackerlar bu engellemeninde çaresine bakarlar

Böyle birşeyin olması saçma. Nokia 6600 Türkiyedede aynı Avrupa dada aynı. Bu daha çok Nokianın işine gelir!!!
  • En azından kaçak telefon satışında çok büyük düşüş yaşanacak.
  • Abi kaçak tel hiç te iş bitirmez.Haberlerde gördüm bi adam her ay yurtdışından kaçk tel getiriyomuş!!!!!!Polisler onu yakalayamıyo ve tam 40 senedir bu işi yapıyor!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: NETWORK 1

Abi kaçak tel hiç te iş bitirmez.Haberlerde gördüm bi adam her ay yurtdışından kaçk tel getiriyomuş!!!!!!Polisler onu yakalayamıyo ve tam 40 senedir bu işi yapıyor!!!!!!!!

• Herşey zamanla.
  • Bizim sorunumuz KDV değil. Telefon yurtdışında 400 euro ya satılırke bizim burda 700 euro+KDV olay bundan kaynaklanıyor
  • haberlerde ben de seyrettim bunu
    gerçekten büyük cezalar gelecekmişşşşş
  • bana göre iyi oldu ama gerçekten garantili fiyatlar çok pahalı fakat ben kaçak tel alırsam o tele ısınamam hep bir şey eksik kalır tele bir şey olsa at gitsin ben o kadar riske giremem...
  • sana katılıyorum....kaçak telefonlar çok ucuz....bu gibi forumları yazanlar ya reklamcı yada diğer firmaların sahipleri.....sakın inanmayın....kaçak tel yasakmış,bu yalanları her sene çıkartıyorlar.....
    quote:

Orjinalden alıntı: Melik

üff ya 3 yıldır diyolar zaten, artık kaçak tel falan yok....

TIRAŞŞŞŞŞŞ.....
  • eee şimdi sonuç ne yani bizdeki ital tlf lar ne olacak???
  • 40 seneyi biraz abartmışlar....
    quote:

Orjinalden alıntı: NETWORK 1

Abi kaçak tel hiç te iş bitirmez.Haberlerde gördüm bi adam her ay yurtdışından kaçk tel getiriyomuş!!!!!!Polisler onu yakalayamıyo ve tam 40 senedir bu işi yapıyor!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwllocabbar -- 29 Ocak 2005, 19:47:29 >

• elindeki kaçak teli bir miktar ücret ödeyerek yasal hale getirebiliyorsun fakat belli bir tarihten sonrakiler olmuyor bu elinde tel olanlar için adamlar yut dışından garantili tel alanlarda ödesin kdv sini kullansın kardeşim sonuçta o malda gümrükten geçiyor herkes kerizde onlar akıllı mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karizmatik

arkadaşlar türkiye de 33 milyon telefondan 12 milyonu kaçak imiş yeni uygulama ile telefonu getirenlere ve kullananlara yüksek para cezası gelecekmiş bu telleri imei numarası ile tespit edilecekmiş hayatımda hiç spot tel almadım almayı da düşünmüyorum.sizde düşünmeseniz ii olur herkese duyrulur

bu uygulama ne zaman geçerli olacak hemen cevap

• magicool ben bu haberlerde duydum ama kararlı gibi gözüküyorlar ama ben tam dinleyemediğim için tarihini bilemiyorum ama sen yinede bir araştır şimdi olmazsa yalancı konumuna dişmek istemem
  • bu yasadan sonra umarım garantililer olması gerektiği fiyatlara düşer..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.