Bildirim
Kaçak Akım Rölesi Sürekli Atıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Son zamanlarda tessiatta herhangi bir işlem yapılmadıysa tek ihtimal, evde prizlere takılı tüm cihazların fişlerini çekin. O halde deneyin. Yine atarsa röleyi değişin. -
quote:
Orijinalden alıntı: aktuz
Son zamanlarda tessiatta herhangi bir işlem yapılmadıysa tek ihtimal, evde prizlere takılı tüm cihazların fişlerini çekin. O halde deneyin. Yine atarsa röleyi değişin.
yani bunu cihazlar yapardiyorsun hangi cihazlar yapar mesela su ısıtma gibi cihazlar yaparmı apartmanda olduğumuz için herkez kendi kafasına göre ama bizden kaynaklanmadığı %100 -
Merlin Gerin en iyi markalardandır. Kaçak Akım Rölesinden kaynaklandığını sanmıyorum. Su ısıtma cihazından yapması yüksek bir ihtimal. Cihazların fişini çekerek veya sigortaları kapayarak deneyip bulmanız lazım. Özellikle topraklı fişi olan cihazlara bakın. -
Tüm apartman için ortak röle kullanımı ne kadar doğrudur bilemiyorum. Her evin kaçak akım rölesi kendi sigorta kutusunda olmalıydı. Elektrik kaçıran bir bilgisayar kasası vea buzdolabı buna sebep olabilir. Röle bozulduğu zaman da gereksiz yere devreye girer.
Apartmandaki her haneyi tek tek kontrol etmek zor olduğu için, öncelikle röleyi değiştirip denemekte yarar var. -
valla şuan sabah açtım kendim zaten komşular kavga ediyordu bi sigorta yüzünden ben kaldırdır daha atmadı bakalım atarsa zaten elektrikci ünleyip yenisi taktıralım diye kara almişlar herhalde bende tam bilmiyorum bakalım değiştircez gibi ondan sonra yine aynı sorun devam ederse garanti biri evinde ısıtıcı lı dengesiz bi cihaz kullanıyor demektir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X