Şimdi Ara

Kacak akim icin sigorta taktirdik elektrikler calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taktirdik sigortayi asagida belirttigim aletleri acinca calismiyor acaba sigorta mi bozuk dediler degistirdiler ayni durum sigortayi devreden cikarinca elektrikler geri geliyor ne yapmaliyim

3gun once havyanin kablo pat etti firladi yerinden korktum taktiriyorum ama bu seferde olmuyor

Asiri guc ceken alet olarak
    Supurge 2000w
    Sac kurutma 2000w
    Bilgisayar 500w
    Su isiticisi 1000w

Baska guclu bir alet yok yukardakilerden herhangi biri devreye girince sigorta atiyor yami sadece su isiticisi degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 20:17:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Role mi bilmiyorum bana sigorta dedi elektrikci yuksek voltaj diye ugrasmadimda acikcasi :)

Yani marka belli degil calismayinca goturduler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Taktirdik sigortayi asagida belirttigim aletleri acinca calismiyor acaba sigorta mi bozuk dediler degistirdiler ayni durum sigortayi devreden cikarinca elektrikler geri geliyor ne yapmaliyim

3gun once havyanin kablo pat etti firladi yerinden korktum taktiriyorum ama bu seferde olmuyor

Asiri guc ceken alet olarak
    Supurge 2000w
    Sac kurutma 2000w
    Bilgisayar 500w
    Su isiticisi 1000w

Baska guclu bir alet yok yukardakilerden herhangi biri devreye girince sigorta atiyor yami sadece su isiticisi degil :)

Toprak ve nötr hattını ters bağlamışlarsa kaçak akım rölesi mandalı tutmaz, kaldırdığınız anda atar.(Yük varsa)

Saygılar...
  • bina tümden mi sorunlu ozamana bugun sabah başka elektrikci cağırdım oda yapamadı :)

edit: bina30-35 yıllık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 24 Temmuz 2014; 15:24:56 >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    30-35 yıllık binalarda %90 nötr iletkeni izolesiz çekilmiştir. Bu durumda artık akım anahtarının tutması mümkün değildir veya izoleli olsa dahi nötr/toprak bağlantılarında hata yapılmıştır. Eğer nötr izolesiz ise elektrik tesisatının evin sayaç panosundan itibaren komple baştan yapılması veya nötr izoleli ise tesisatın komple elden geçirilmesi gereklidir. Kablolar değişirse 2000-3000 TL arası bir masrafınız olur. Diğer türlüde elektrikçiye 50-250TL arası bir ödeme yaparsınız.
  • sybertecno S kullanıcısına yanıt
    Hic ellemeyeyim ozaman :)
    Gecenlerde dogal gaz borusunun ordan kivilcim atti dogalgaz sirketi geldi apartmanin notr kablosunda sorun var dedi cikartti ordakini binanin demirlerine bagladi (betonun icindeki demir)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigorta yaptiricam yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.