Ayıptır söylemesi ben saatlerdir uğraşıyom 10 level olamadım hala.Belki oyunda yeni olmamın da etkisi var.Gerçi görevleri yaparak ilerlemeye çalışıyorum ama bir türlü 10 level olamıyorum can sıkmaya başladı gerçekten.
quote:
Orjinalden alıntı: undertow
Ayıptır söylemesi ben saatlerdir uğraşıyom 10 level olamadım hala.Belki oyunda yeni olmamın da etkisi var.Gerçi görevleri yaparak ilerlemeye çalışıyorum ama bir türlü 10 level olamıyorum can sıkmaya başladı gerçekten.
abi sana söyleyebilcek bişey yok ki şimdi questlerin hepsini yapıp lvl alıcan işte yapçak bişey yok.
2-3 saat played
Ben tam 1 ayda 20 oldum. Ama 1 ay öncesine kadar wow'un w'sini bilmiyordum. Sağolsun arkadaşlar bu forumda yardım ettiler. Birde günde 1 2 saat anca oynuyorum. Aama hiç sıkmadı
Hiç kasmadan 4 saatte lvl 10 oluyorum. Mesela şu an BE paladin yapıyorum, dün akşam 2 saatte lvl 6 oldum. Tabi questleri ve haritaları bilmek gerekli.
Aynen 2-4 saatte level 12 olunur, hele çinliysen 1 saatte olursun 1 haftada level 60 yapıyolar, charı hazır edip teslim ediyolar... Bizim arkadaş vaktim yok deyip 200 dolar verdi, çinli bi firmaya level 49a kadar kastırtmıştı.
quote:
sen 10lvl olana kadar sıkıldıysan 70 i unut bence.
quote:
Orjinalden alıntı: killerdevill
quote:
sen 10lvl olana kadar sıkıldıysan 70 i unut bence.
Aynen 2-4 saatte level 12 olunur, hele çinliysen 1 saatte olursun 1 haftada level 60 yapıyolar, charı hazır edip teslim ediyolar... Bizim arkadaş vaktim yok deyip 200 dolar verdi, çinli bi firmaya level 49a kadar kastırtmıştı.
200 dolara 49 mu???adamlar 150$ a mavi item dizili 60 lwl adam teslim ediyolar
Ben Ally Olarak 30dk Lvl6 Olurum Sanırım 1:30 Dk da Lvl 10 Olurum Tabi Bu Sure Classtan Classa Deişir Ama Gecen Gun Actıgım NE Hunterı 8 Saatte 20lvl Yaptım Tabi Petim Tanka Cevrilmiş Ravagerdı :D
humansam max 2 saat de 10 olurum gnome-dwarfsam 2-3 saatde hordsam yada yenı ırklardan bırı ıse bol bol wowhead-thottbot kullanacagımdan questlerde 5 saatı bulur sanırım
Yapma ya 1 ayda 20 level mi...2 bilemedin 3.5 günde alınıcak level o 1 ayda nasıl yaptın onuda tebrik etmek gerekir doğrusu.O da ayrı bir beceri...Sindire sindire oynadın demekki
6 saatte 11 olmuştum ilk gün bc çıktığında
Bende iki aylık wow oyuncusuyum 2 ayda lock'umu 34 yapabildim. tabi haftada 15 saati geçmedim. Şunu sölemeliyimki millet hazır gruplar oluşturup zindan instance falan yapıyo hem sağlam item hemde exp kazanıyo. biz bunu beceremedik. millet bizi yarı yolda bıraktı çoğu kez...
quote:
Orjinalden alıntı: eudimonia
Bende iki aylık wow oyuncusuyum 2 ayda lock'umu 34 yapabildim. tabi haftada 15 saati geçmedim. Şunu sölemeliyimki millet hazır gruplar oluşturup zindan instance falan yapıyo hem sağlam item hemde exp kazanıyo. biz bunu beceremedik. millet bizi yarı yolda bıraktı çoğu kez...
o zaman ne duruyonki o serverda değiştir server'ı oyunun keyfini cıkar
Questleri ve başlangıc mekanlarını iyi biliyorsan yaklasık 2-2.5 saatte lvl 10 olablrsn..
quote:
Orjinalden alıntı: darkwarrior
quote:
Orjinalden alıntı: eudimonia
o zaman ne duruyonki o serverda değiştir server'ı oyunun keyfini cıkar
Valla dostum şöle adam akıllı Türk Hord Guild ve server bulsam inan durmam ama bulamıyorum... Hangi gruba üye olsam adamlar kendi dillerinde konuşuyorlar lootmastereri kendilerinden oluyor ve elimiz boş zindanın ortasında yalnız kalıyoruz. Tavsiyeniz varsa hemen rica ediyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme