Bildirim
KAÇ PARA ULAN Bİ MERCEDES AMG GTR ! !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
IBAN yolla fakir seni -
mercedes mi haha, fakir arabası. -
-
İşlem masrafı olmasa yapardım gerçi günlük havale limitim yetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sende taktın ha -
Istersen bir tur verebilirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o değil de hocam, sen bu arabayı bana hediye etsen yine yıllık vergisini ödeyemiyecegim için yine alın kullanamam, en az 40 bin -
Lan bu arabayla TÜRKİYE de polis seni çeviremez hangi bakanın oğlu falan diye düşünür canlı cinayete dokunamıyorlar liyakatın 0 olduğu bir ülke dert etme gazlamana bak yarın kargoluyorum. Artık bir kutu açılışı yaparsın
2 hafta önce canlı canlı yanımdan geçti,ceylan gibi sekiyor yolda ya -
abi be ne olurdu şöyle bir arabamız rahat bir düzenimiz olsaydı bizim ülkede mafyalar siyasetçiler müteahitler krallar gibi yaşıyor bak şu arabayı ne hakim ne doktor ne pilot ne emniyet müdür hiç biri alamaz düz 3 milyon lira de gitsin arabaya -
yapma işte bunu yapma anlatma ! -
arzu köleliktir moruqquote:
Orijinalden alıntı: -Hattori-
abi be ne olurdu şöyle bir arabamız rahat bir düzenimiz olsaydı bizim ülkede mafyalar siyasetçiler müteahitler krallar gibi yaşıyor bak şu arabayı ne hakim ne doktor ne pilot ne emniyet müdür hiç biri alamaz düz 3 milyon lira de gitsin arabaya
bi tane hatcback kullanabileceğim bir araba olsa yeter bana
kapıda bizim kango var süremiyorum öküz gibi araba park etmek zor oluyor bu sene ufak bir şey alabilsek bunu satıp Allah bin bereket versin -
-
120 YIL ÇALIŞSAK YETMİYOR ALAMIYORUZ -
nedense hep ezik büyüyenler böyle spor arabalara sahip olmak istiyor. facebook kapak fotoğrafına bugatti falan koyuyorlar çok itici. oysa doğuştan zenginler böyle arabalara binmiyor. hep sonradan görmeler yada trabzonlu mütahittler biniyor. herkeste bir kendini kanıtlama ihtiyacı var tiksinç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 31 Ağustos 2019; 20:59:21 > -
neyaplım yani sevmek suç mu sen git youtube'da zengin çokları nasıl hayat yaşıyor bir bak PORSCHE GT2 RS almaya adam GT3 RS'LE GİDİYOR !! -
Asla bir Nissan GTR değil
BMW i8 roadster varken de Mercedes GTR alan ne biliyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İşlem masrafı olmasa yapardım gerçi günlük havale limitim yetmez
|
Benzer içerikler
- türkiye"den yurtdışına hediye ne gönderilir
- jöle saç döker mi
- mewing nedir
- casio orjinallik sorgulama
- tuvalet kağıdı nasıl takılır
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- penis nakli
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X