inanamıyorum ezik kasıyodum çok ucuza cleaver +5 buldum aldım taktım 30 lvldim onun sevincini yaşarken birden clan teklifi geldi bide baktımki pelerinli clan:D 30 lvlde pelerinli clana girdim
bende bi ara 30 lvl de girdim geri attılar:d bi de abimi civciv olarak kasarken bi adam clana aldı pelerinli zevkini hevsini al öle çık dedi 10-15 lvl felandık
lwl 10 da girdim. bizim clan sahibi vardı kırmızı pelerinli,ejderha sembolu vardı. toplam 15 kişi felanık clanda adam tek başına +70 900k sabit np si var warrior. baya durdum clanda sonra kendim çıktım.
1 Lvlde
1de girdim kendi clanıma xD
1 LwL de qirdim cunku ßaska id iLe char acıp cLana aLıp kasmıstım
50 lwl olduk hala pelerini bırak normal clana bile teklif gelmedi :P
İlk girdiğim zamanı hatırlarım daha yeni başladım pelerin hastasıydım 21 levelim npc den silah alıyorken bi clan teklifi ama bilmiyourm clan teklifi olduğunu öyle kabul ettim bi baktım pelerin size yemin ederim patlıcak gibi oldum kalbim küt küt atmaya başladı mutluluğum uzun sürmedi 2dk sonra attılar
1 lwl de arkadaşımın kasması için 1-9 seek açıp bekliodm TR_OZGUR_CAFE_TR clan attı G0 cLandaydım tabi anında atıldım
Oyunda ilk kez 53 levelde girdim pelerinli clana hey gidi hey pathos ilk açılmıştı o zamanlar sonrası geldi zaten tanındık 1 levelde bile pelerinli clana girmeye başladık ağlayacam şinci
aynen lwl 1 de yan çarımı arklar kasarken girdim
1 level de G1 clana girdim edana hemde üst clan çünkü başkan cafeden arkadaşın kankasıydı.. Edana da ImmortaL baskanı da mimmim di hatta.. charı sonradan satmış .. Ben SunTheWitch inanmayan inanmasın.. 31 levl. oldum aşağıdaki kız açılmamıştı daha worm kesmeden Apostle kesioduk
quote:
1 level de G1 clana girdim edana hemde üst clan çünkü başkan cafeden arkadaşın kankasıydı.. Edana da ImmortaL baskanı da mimmim di hatta.. charı sonradan satmış .. Ben SunTheWitch inanmayan inanmasın.. 31 levl. oldum aşağıdaki kız açılmamıştı daha worm kesmeden Apostle kesioduk
+1 O Char BEnimdii ..
1 LwL de emc ye gittim kasacak adam ariyodum sordum birine gel kasim dedi pelerin li clandi aldi 40 a kadar kasti sonra atti
22 lwl de girdim adam mage mi aldı...Sonra attı bende pm attım " Saol bir kerede olsa giydim ya o da yeter dedim saol " adam dedi gel lan clanıma dedi böle oldukça durursun clanımda dedi bana
1 lvl de g1 clana girdim ya charımla benim clana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme