benim 5 gundebir falan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kac gundebir evden cıkıyorsunuz.calısan haric

-
-
Son zamanlarda haftada bir, bugün de iş için çıktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çalışıyorum. ona rağmen karantina başladığından beri nisan mı mayıs mı artk hangi aysa, toplam 3 yada 4 kere çıktım.
-
Bende pek çıkmıyorum dışarı çıkmak para demek
Birde piskolojim bozuluyor dışarı çıkınca
Millet başarılı altında lüks arabalar , kimisi okula gidiyor geleceği için , bende başarısız biriyim
haftada alışveriş hariç en fazla 4 en az 3 gün çıkıyorum.
İstanbul'dayım çok fazla covid işittim azalttım çıktığım gün sayısını.
-
150 günde bir falan
-
Her gün yürümeye çıkarım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eğer dışarı çıkmamı gerektirecek durum olmazsa birkaç haftasonunda bir çıkıyorum. Kış geldi daha haftasonları da çıkmam 7/24 evdeyim.
Arkadaşlardan çağıran oluyor, gitmiyorum. Dün onun taziyesine gittim, şunun şuyu ölmüş diyip sonrasında da buluşmaya çağırıyorlar anlamıyorum
-
Çıkıp dolaşıyorum ara sıra
Haftada 5 gün spor için çıktığımda kendime jest yapıp evin yolunu uzatarak yürüyorum, arkadaşlarla da ayda 2 kez filan buluşuyorum oda spordan sonra bir kafe de kahve içmek.
İş ve market icin dışarıya çıkıyorum arkadaslarla discorddan gorusuyoruz ve ayda bir kez birimizde toplanip pizza yiyoruz. Covid geldiginden beri hic dışarda bulusmadik.
Çok zorunlu ihtiyaçlar dışında evden çıkmıyorum ne kendi sağlığımı nede ailemin sağlığını riske atamam ben bu kadar dikkat edip, dikkat ederken dikkat etmeyen birinden yada sürekli gezen birinden bulaşırsa çok üzülürüm.
-
Her gün çıkıyorum, hasta mısınız siz?
-
3 hafta önce hastaneye gitmiştim en son
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X