Şimdi Ara

kaç gün arabasız kalabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç yıldır otomobil vs kullanıyorsunuz.?
    kaç gün arabasız kalabilirsiniz .?
    3 gün dayanabildim resmen ızdıraptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp-tr -- 15 Mayıs 2007; 21:48:12 >

• 2001'deen beri otomobil kullanıyorum ve sadece 1 gün otomobilsiz kalabilirim. O da pazar günleri. Evden çıkmadığım için.
  • 2 gün arabasız kalamıyorum
  • Param olmadığı zaman kalıyorum... Para bitti mi belediye otobüsü...
  • valla arkadaşım arabamı inşallah 1 ay içinde alacağım ama ben yaklaşık 29 yıl 3ay 20 gündür arabasızım galiba alışkanlık oldu fazla dokanmıyor .

not: bu arada 1978 şubat doğumluyum
  • Bende arabasız durmam :) En fazla 15gün ayrı kaldım kazadan dolayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

hayatımda en fazla 43 gün arabasız kaldım kafayı sıyırtacaktım çok kötü günlerdi.

43 gun boyunca asker mıydın de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neredeyse tuvalete bile arabayla
  • tamam sigara,alkol vb alışkanlık war ama demekki artık araba alışkanlıgı da war..
    "10/85"
    araba benim için sadece arabadır. Gereksiz yere sadece dolaşmak için asla pinmem.
    Sadece gerekli zamanlarda kullanırım geri kalan zamanlarda garajda durur(kaldırım)
  • hiçbir zaman o benim parçam olmuş artık hehe
  • Bakıma bile bırakmak zor geliyo
  • Benim arabam yok,evim vapur iskelesine ve otobüs durağına 20 metre uzaklıkta..Araba kullanmak sizin için zevk olabilir ama benim için eziyetten başka bir şey değil bu İstanbul'da..Arabaya vereceğim parayı bir ömür boyu taksiye vermem..20.000 tane arabam var İstanbul'da :)
  • 98 yılında ehliyet aldım o günden bügüne arabasiz kalmadim
  • arabay alıştıktan sonra arabasız kalmak kötü bir sey
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuz6677

arabay alıştıktan sonra arabasız kalmak kötü bir sey

O konuda haklısın ister Ferrari ister Tofaş olsun alıştınmı arabaya bırakamazsın..Ama ben hala arabanın İstanbul'da eziyet olduğuna inanıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuz6677

arabay alıştıktan sonra arabasız kalmak kötü bir sey

Haklısın ama ya benim gibi araban kapının önünde duruyorsa ve 45 gündür mecburen kullanamıyorsan.....
  • Ben daha tam arabalı olamadığım için pek bir yorum yapamıcam ama babam kalamıyor, onu biliyorum. Arabayı servise sabah bırakır eve döner, servisten çıkcağı zaman alır. Araba olmadan yapamaz. Tahtakaleye filan taksiyle gider gerçi. İstanbul'da gündüz vakti işlek yerlere gitmek arabayla tam bir işkence. Bugün Nişantaşı'na gittim. Araba duruyodu cillop gibi ama almadım, otobüsle gidip geldim. Trafiği ayrı dert park sorunu ayrı dert..

Ama haftasonları arabasız olmaz
  • arabasız kalınca insan hacı muratı bile limuzin gibi görüyor beyler....
  • Abi elim alışmış bakkala giderken bile anahtarı alıyorum bazen
  • 206 pert oldu. 28 gun sonra kasko parayi odedi. parayi aldigim gun stilo yu aldim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.