Bildirim
KAC BIN OLUR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yerlestirme puanlari ile birlikte 8k derim ama su fiziginin birazcik iyi olmamasi yuzunden.
quote:
Orijinalden alıntı: AtakanCelikkol
Ben yerlestirme puanlari ile birlikte 8k derim ama su fiziginin birazcik iyi olmamasi yuzunden.
Sen ciddi misin hocam? Mf4 420 falan yapiyor anca ilk 10binde kalabilir miyim cidden
250 mf4 kaç bin olur ve 240 mf4 kaç bin olur ? 332 k kişi arasından ???
Okul puaniyla beraber kesin ilk 10k dasin da 8k civari olur gibime geliyor ama fizigin aklimi kurcalamiyor degil yani, digerleri cunku idare ediyor bence
quote:
Orijinalden alıntı: AtakanCelikkol
Okul puaniyla beraber kesin ilk 10k dasin da 8k civari olur gibime geliyor ama fizigin aklimi kurcalamiyor degil yani, digerleri cunku idare ediyor bence
Kurcalasin ya onun payiyla da 9k olsun raziyimcok sagol moral oldun
hocam geçmiş olsun, ilk 10kdasın kesin. bencede 8-9k arası olursun.benzer yapmışız ya. bende 8k civarı olcam galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: Schlaf Schön
hocam geçmiş olsun, ilk 10kdasın kesin. bencede 8-9k arası olursun.benzer yapmışız ya. bende 8k civarı olcam galiba
Insallah hocam fizik cok uzdu ya mattan sonra bi darbe de o oldu. Sen nereyi istiyodun?
quote:
Orijinalden alıntı: idk18
quote:
Orijinalden alıntı: Schlaf Schön
hocam geçmiş olsun, ilk 10kdasın kesin. bencede 8-9k arası olursun.benzer yapmışız ya. bende 8k civarı olcam galiba
Insallah hocam fizik cok uzdu ya mattan sonra bi darbe de o oldu. Sen nereyi istiyodun?
ben tıp istiyorum hocam, 3k hedefim vardı, ilk 10k iyi diyorum şimdi. aynen fizik benimde gitti ya..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X