Şimdi Ara

Kabus problemleri çözümü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Son birkaç aydır sürekli kabuslar görüyorum bu gece gördüğüm kabusu sizinle paylaşmak istiyorum:
    Rüyamda iç savaş çıkmıştı ve ben de askerdim savaş bitmişti eve dönecektim dönüş yolunda şerefsiz bir herif bana yalan söyledi evinde şuan başkaları var ve aileni öldürdü dedi tabi ben de büyük bir sinirle tabancamı çekip eve gittim. Evdeki adamı, karısını ve 4-5 yaşlarındaki çocuğu öldürdüm. Sonra bir baktım ailem eve geldi meğer savaştan evi yıkılan bir aileymiş ve babam da yardım için eve almış babama onlar sivilleri öldürdü bu yüzden vurdum dedim babam da " lan itherif 5 yaşındaki çocuk da mı öldürdü ondan ne istedin" dedi . Sadece bu da değil aynı zamanda poşete koyup denize atmak için cesetleri parçalamıştım , o ufak çocuğun kesilmiş kafasını gördüm ve kafamı yere vurup ağlamaya başladım en sonunda cesetleri kayalıklardan denize atıp sonra da kafama sıkıp intihar etme kararı aldım ve uyandım.
    Evet arkadaşlar bu sadece dün gece gördüğüm kabus bunun gibi bir sürü kabus gördüm varın siz düşünün. Bu kabus sorununun nedeni ne olabilir, bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim? Tecrübesi veya bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aga ben kabus görmeyi seviyorum. Beleş korku filmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunu ben de çok yaşıyodum korkunç bi şey. Bunu düzeltmek için yapabileceklerinden bikaçını yazayım

    1-Uyku düzeni. Saat 10'da uykunun gelmiş olması, 11'de uyumuş olman lazım. Sabah 5 6'ya kur alarmını, her sabah ne olursa olsun aynı saatte uyan. Uykun da bi süre sonra bu düzene adapte olacaktır. Bi de uyumadan bi iki saat önce su haricinde hiçbi şey yiyip içme. Mavi ışık kaynaklarından da uzak durmaya çalış, bilgisayar, telefon ekranı falan.
    2-Beslenme. Beslenmene çok dikkat et, makrolarını mikrolarını iyi ayarla. Çer çöple beslenir vücudun ihtiyaçlarını karşılayamazsan bu da senin için ciddi sorunlara sebep olabilir.
    3-Spor. Çok ağır olmak zorunda değil ama gün içerisinde fiziksel olarak aktif olmaya çalış. Ağırlık egzersizi yapabilirsen çok iyi, yapamazsan vücut ağırlığıyla yap, onu da yapamam dersen cardio, HIIT falan yapmayı dene. Sabah erkenden kalkıp koşu yapmak olabilir, ip atlamak olabilir.
    4-Zararlı stimülelerden uzak dur. Sürekli kâbus görüyosan illa ki bir nedeni vardır, sana bu nedeni anımsatacak ne varsa hepsinden uzak durmaya çalış.
    5-Sosyal ol. Diğer insanlarla iletişim kur, gez, toz, konuş, paylaş. Mutlu olmaya çalış.
    6-Kendine meşgale bul. Kafanı meşgul edecek başka işlerin olursa, bilinçaltın daha temiz kalır.
    7-Meditasyon. Meditasyon şimdiye kadar üzerinde en çok araştırma yapılan konulardan biridir. İnternette arat, milyar tane bilimsel makale bulursun.

    Yapabileceğin daha bir sürü şey var ama aklıma ilk gelenler bunlar. Ben de çok muzdaribim bu problemden, kâbus görmemek için uyumamaya çalışırdım vaktinde. Şimdi gayet iyi durumdayım. Arada bir kâbus görüyorum ama, problem oluşturmuyor. Kendine iyi bak dostum




  • Yataği yan yatir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş beynine veri girişini kontrol et ne izliyorsun ne dinliyorsun neler işitiyorsun neler hissediyorsun, ne düşünüyorsun. korku filmi falan izliyorsan yada bilgisayar oyunu oynuyorsan bırak. + yukarıdaki arkadaşın verdiği bütün tavsiyelere katılıyorum sonuna kadar beslenme dahil. beslenme çok önemli.
  • Sallaa gordugun ruyalari wattpade felan yaz bi senarist begenip telif ister parayi kirarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.