Şimdi Ara

Kablotv ile uydu yayin kutu farki.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, yeni evimde tv izlemek icin tek secenegim kablo tv. Oldu olacak internetide uydunet ten aliyim ucuza getiriyim dedim.
    12 ay taahhut ile, uydu net + kablo tv hd (39+9 tl) dediler.
    Modem ve televizyon kutusunu disardan temin etmem gerekiyormus..
    Hd kutu 210 liraymis. Normal kutu fiyatlari 80-90 liraymis, musteri hizmetlerinden ogrendim.
    Benim elimde next nextstar marka uydu alicisi var, acaba bu kutuyu kullanamazmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brsoktay

Herkese merhabalar, yeni evimde tv izlemek icin tek secenegim kablo tv. Oldu olacak internetide uydunet ten aliyim ucuza getiriyim dedim.
    12 ay taahhut ile, uydu net + kablo tv hd (39+9 tl) dediler.
    Modem ve televizyon kutusunu disardan temin etmem gerekiyormus..
    Hd kutu 210 liraymis. Normal kutu fiyatlari 80-90 liraymis, musteri hizmetlerinden ogrendim.
    Benim elimde next nextstar marka uydu alicisi var, acaba bu kutuyu kullanamazmiyim ?

Hocam uydu alısını kablo tv yayınlarında kullanamazsınız maalesef...

Yalnız kablo tv'nin iki tür yayını vardır. Digital ve analog olmak üzere...

Analog kablo tv yayınları bahsettiğiniz gibi 9 TL gibi bir ücreti var bildiğim kadarıyla... İşte analog kablo tv yayınlarını izlemek için, kutu filan gerekmiyor. Kabloyu tv'nin anten girişine takıp, TV'yi taratınız. 20 - 25 tane analog kablo yayını var. O analog yayınları izleyebilirsiniz.

Eğer digital kablo tv yayınlarını izlemek istiyorsanız, teledünya aboneliği gereklidir. Teledünya yayınları, ya kendi kutusu ile yada C tuner'li bir alıcı ile izlenebilir.

Benim tavsiyem; ikide bir cihaz değiştirmektense, SUNRAY SR4 cihaz edinip rahat etmektir. Bu cihaz ile uydu yayını, digital teledünya yayını, 2014'te başlayacak digital karasal yayınlar izlenebilir. Yani cihazı bir defa alıp, rahat etmekte fayda var. Değilse, her bir yayın sistemine göre yeni baştan cihaz edinmek v.s. daha pahalıya mal olmaktadır.

Cihaz adını Google taratınca, çok sayıda satan yere ulaşılabilir.

Kolay gelsin.

• Hocam cok tesekkurler benim aldigim 9 liralik analog yayindi madem kutusuz kullanabilicem daha iyi olur.. Konu kapatilabilir.

• brsoktay kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam eğer büyük led lcd plazma bir tvniz varsa 39 tl 10mb+teledünya hd 24 ay taahhütlü aboneliğine geçmenizi tavsiye ederim taahhüt sizin için önemsiz ve destekli tvniz var ise pişman olmazsınız.
  • şu an 12 ay kampanyalı hangi teledünya paketi en uygunu dersiniz açıkçası 12 ay taahhüt verebilirim , hd box ve kurulum ücreti ödemem ve ayda 20 tl çok sıkıntı olmaz ..sinema falan da tv'den izlemem (orjinal dilde internetten zaten izleyebiliyorum ..)
  • Hocam elimde Uydunet hd cihaz var eski evde kullanıyordum evi değiştirince boşa çıktı dilersen uygun fiyata verebilirim.

• onu alırsam hangi paket en uygunu olur dostum onda da yardımcı olda ona göre konusalim

http://turksatkablo.com.tr/tv-kampanyalar.aspx (yukarıdaki mesajta az çok belirttim kıstasları)
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

onu alırsam hangi paket en uygunu olur dostum onda da yardımcı olda ona göre konusalim

http://turksatkablo.com.tr/tv-kampanyalar.aspx (yukarıdaki mesajta az çok belirttim kıstasları)
    Edit ; yanlış oldu sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 29 Eylül 2013; 23:18:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.