Şimdi Ara

Kablosuz Sabit hat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ev telefonunu superonline a taşıdım. Onaylanmasını bekliyorum. Şimdi sorun modemim telefonun oldugu yerle çok alakasız bi yerde kablo cekmem mümkün değil. Bunu dediğimde telefon baglantısını kablosuz yapan modem tipi oldugundan bahsettiler.
    Bunu deneyen varmı nasıl oluyor acaba ev telefonuna bi anten flnmı takılıyor konusmada baglantı problemi oluyormu.
    Bilgisi olan acıklayabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyberkesh........

Arkadaslar Ev telefonunu superonline a taşıdım. Onaylanmasını bekliyorum. Şimdi sorun modemim telefonun oldugu yerle çok alakasız bi yerde kablo cekmem mümkün değil. Bunu dediğimde telefon baglantısını kablosuz yapan modem tipi oldugundan bahsettiler.
    Bunu deneyen varmı nasıl oluyor acaba ev telefonuna bi anten flnmı takılıyor konusmada baglantı problemi oluyormu.

Telsiz telefonunuz varsa eşleştirerek kablosuz kullanmanız mümkün. Telefonu kullanacaksanız zaten dakika paketi almanız hem bütçe açısından daha sağlıklı hem de dakika paketlerinin yanında telsiz telefon hediyesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

quote:

Arkadaslar Ev telefonunu superonline a taşıdım. Onaylanmasını bekliyorum. Şimdi sorun modemim telefonun oldugu yerle çok alakasız bi yerde kablo cekmem mümkün değil. Bunu dediğimde telefon baglantısını kablosuz yapan modem tipi oldugundan bahsettiler.

Telsiz telefonunuz varsa eşleştirerek kablosuz kullanmanız mümkün. Telefonu kullanacaksanız zaten dakika paketi almanız hem bütçe açısından daha sağlıklı hem de dakika paketlerinin yanında telsiz telefon hediyesi var.

telsiz telefonum var + telefonda verdiler zaten o sıkıntı değilde suan kullandıgım modem (pirelli modem) bu olayı desteklemiyomus galiba yeni modem siparişi vericem..

Yani telefona extra bişi takılmıcak bu haliyle eşleştirebiliyorum modeme ölemi? sadece elektrik bağlantısını yapıp evin istediğim yerine koyabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

quote:

telsiz telefonum var + telefonda verdiler zaten o sıkıntı değilde suan kullandıgım modem (pirelli modem) bu olayı desteklemiyomus galiba yeni modem siparişi vericem..

Yani telefona extra bişi takılmıcak bu haliyle eşleştirebiliyorum modeme ölemi? sadece elektrik bağlantısını yapıp evin istediğim yerine koyabilirim

Aynen öyle. Modem değişimini müşteri hizmetlerinden yapabilirsiniz. Sorun olursa özel mesaj atabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.