Şimdi Ara

Kablosuz paylaşım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Panasonic viera 37et5e modeli televizyonum var. Kablosuz bağlantı sayesinde bilgisayarımdaki resim müzik ve videoları her hangi bir kablo kullanmadan televizyondan oynatabiliyorum ya da oynatabiliyordum. laptop a yüklediğim bazı filmleri aynı yöntemle tv den açmak istediğimde tv nin ağ bağlantısından bilgisayarımı filmlerin bulunduğu d klasörünü seçerek video listesine ulaştığımda söz konusu filmlerin tv nin gördüğü listede olmadığını farkettim. Format uyumsuzlugu olabilecegini dusundum fakat listede gözüken bazı videoların oynatılamadığını gördüm.

    laptopta onlarca benzer formatta videolar varken sadece 1 tanesini gösteriyor. Aynı telefonla çekilmiş onlarca video arasından sadece 1 tanesi tv listesinde göözüküyor. aynı dosya içerisinde, aynı formatta olmalarına rağmen.

    sorun tv den mi, laptop tan mı, dosyaların paylaşım ayarlarından mıdır bilemedim. ama onlarca videoyu birden aynı klasore koymusken birini paylasıma acıp digerlerini acmamak gibi bir ayar da yapmadım. neden olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitrocay -- 26 Haziran 2014; 14:02:10 >







  • Sorun zor da olsa çözülmüştür arkadaşlar. Türkçe kaynaklardan bulamadığım sorunu 2 günlük araştırma neticesinde ingilizce kaynaklardan öğrenerek hallettim. benzer sorun yaşayan ya da yaşayabilecek arkadaşlar için paylaşayım. Öncelikle sorunu tekrar anlatayım;

    Sorun: bir klasörde 30 tane aynı formatta video var. Fakat tv den kablosuz bağlantı ile laptopa bağlanıldığında o klasördeki sadece 1 video gözüküyor. ya da hiç biri gözükmüyor.

    Çözüm: Söz konusu paylaşım laptoptaki windows media player aracılığı ile sağlanıyor. media playerin listesinde yer alan videolar sadece tv de gözüküyor. Bu listeyi düzenleyerek sorunu çözebilirsiniz.

    * Klavyedeki bazı harfler basılmıyor. Yazım hataları için özür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.