Şimdi Ara

KABLOSUZ MULTİMEDYA KLAVYE + MOUSE SET = 15 TL (YANIYOR!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
11.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    moneyclub kart ile denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptim 5 tane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kart ile denettirdim.
  • Açıkçası sıcak fırsat. Raks markasını vantiratör ile biliyoruz. Fiyat güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavişehire bakan oldu mu
  • Bu raksin 90larda otomatik fisfis parfumu vardi kaset falanda yapiyolardi heralde

• Kaptım 2 tane
  • yalnız raksın vantilatörünü kullanıyoruz, kalitesine diyecek yok seneler oldu :D . bu ürün de fiyatına göre bedava. en kötü kablolu mauselar bile 5 liradan başlıyor. fiyat olarak gayet iyi ama işte çekim mesafesi, pil kullanımı bir de malzeme kalitesine göre almak lazım. sıkıntı alıp köşede durması değil ihtiyacı tam karşılaması. yoksa pil çok kullanır, çekim mesafesi az olur. bunları bedava bile verseler çektiğin sıkıntılara deymez.
  • Şu an kullanıyorum. Ürün tek kelime ile ŞAHANE. Bulabiliyorsanız düşünmeden alın!

Bu arada 5-10 tane alan arkadaşlar aferin size

Dip not: Alet ANDROID cihazda da çalıştı. Klavye de, fare de. Android stickler/boxlar/tabletler için klavye arayanlara ilaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 30 Ağustos 2015; 23:37:47 >
  • İhtiyacım olsa alırdım. Bu fiyata kaçmaz arkadaşlar. Fiyat çok iyi.

• Lg smart tvde çalışır mı acaba

• ayıp ya, gelmiş brada hiçbir karı olmaksızın fırsat paylaşıyor ki uygun. buna rağmen eksiklik bulup dalga geçenler. yazıklar olsun. iki üç kişi dalga geçiyor diğerleri de koyun sürüsü gibi dalga gemeyi devam ettiriyor. daha ne diyelim, donanım forumun ruhunu kaybettirdi bu soysuzlar. çek saol kardeşim konu için. güzel fırsat teşekkür ederim tekrardan.
  • dostum öncelikle sağol paylaştığın için, etikette 30 tl yazıyormuş kasaya götürdüğümde 30 tl kesmesinler benden :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

ayıp ya, gelmiş brada hiçbir karı olmaksızın fırsat paylaşıyor ki uygun. buna rağmen eksiklik bulup dalga geçenler. yazıklar olsun. iki üç kişi dalga geçiyor diğerleri de koyun sürüsü gibi dalga gemeyi devam ettiriyor. daha ne diyelim, donanım forumun ruhunu kaybettirdi bu soysuzlar. çek saol kardeşim konu için. güzel fırsat teşekkür ederim tekrardan.

Millete çek satana adam lazım maalesef. Eğer arkadaş fırsatı parayla satsaydı ondan iyisi olmayacaktı dediğiniz gibi :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

SADECE MİGROS MAĞAZALARINDA !!!

evet arkadaşlar . bugün migrosta denk geldim . hiç ihtiyacım yoktu aslında ama alıp smart tv kullanan bir arkadaşıma hediye edeceğim . elektronik reyonunu gezerken çalışan eleman söyledi , kasada okuttum teyit ettirdim . sanal markette 29 TL fiyatı . mağazadaki etiket ise 30 TL idi . kasalarda 15 lira görünüyor . kalitesi vırtı zırtı hiç hikaye okumasın kimse . daha ucuzu çin malı(çin sitelerinde) bile varsa getirsin koysun , yoksa boş muhabbet yapmayın . bu arada kutu içeriğinde PİLLERDE DAHİL . toplam 3 tane alkalin pili içerisinde . ayrıca tasarımı çok güzel , mouse ve klavye seti çizgileri keskin ve ergonomik . 15 liraya kablolu klavyeler satılıyor .

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/28902737-32323-raks-kablosuz-multimedya-klavye-rk770

KABLOSUZ MULTİMEDYA KLAVYE + MOUSE SET = 15 TL (YANIYOR!!!)

çok teşekkürler dostum.benim ısrarla görmek istediğim donanım haber ruhu bu işte.millet kıllısını bulup da kılsız arayan abazalara dönmüş.sıcak fırsat işte daha neyini tartışıyorsun.ihtiyacın varsa alır teşekkür edersin yoksa da gölge etmez çekilir gidersin.15 liraya bu set mi var daha başka yerde?

• Sanal markette mouse gözükmüyor bir de stok yazmiyor nerede var nasıl bilecegiz

İzmirdeyim nerede var bilen var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat 15 tl ama mause gözükmüyor arkadaşında dediği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

ayıp ya, gelmiş brada hiçbir karı olmaksızın fırsat paylaşıyor ki uygun. buna rağmen eksiklik bulup dalga geçenler. yazıklar olsun. iki üç kişi dalga geçiyor diğerleri de koyun sürüsü gibi dalga gemeyi devam ettiriyor. daha ne diyelim, donanım forumun ruhunu kaybettirdi bu soysuzlar. çek saol kardeşim konu için. güzel fırsat teşekkür ederim tekrardan.

rica ederim kardeşim, o karaktersizlere yöneticiler müsamaha gösterdiği sürece buradan çok birşey olmaz ama birkaç kişi faydalanır Allah razı olsun derse o yeter bize. bu arada bulunduğunuz yerde kipa var ise ve mısırözü yağı kullanıyorsanız acaip fiyat var. bak istersen

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109602825

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

SADECE MİGROS MAĞAZALARINDA !!!

evet arkadaşlar . bugün migrosta denk geldim . hiç ihtiyacım yoktu aslında ama alıp smart tv kullanan bir arkadaşıma hediye edeceğim . elektronik reyonunu gezerken çalışan eleman söyledi , kasada okuttum teyit ettirdim . sanal markette 29 TL fiyatı . mağazadaki etiket ise 30 TL idi . kasalarda 15 lira görünüyor . kalitesi vırtı zırtı hiç hikaye okumasın kimse . daha ucuzu çin malı(çin sitelerinde) bile varsa getirsin koysun , yoksa boş muhabbet yapmayın . bu arada kutu içeriğinde PİLLERDE DAHİL . toplam 3 tane alkalin pili içerisinde . ayrıca tasarımı çok güzel , mouse ve klavye seti çizgileri keskin ve ergonomik . 15 liraya kablolu klavyeler satılıyor .

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/28902737-32323-raks-kablosuz-multimedya-klavye-rk770

KABLOSUZ MULTİMEDYA KLAVYE + MOUSE SET = 15 TL (YANIYOR!!!)

çok teşekkürler dostum.benim ısrarla görmek istediğim donanım haber ruhu bu işte.millet kıllısını bulup da kılsız arayan abazalara dönmüş.sıcak fırsat işte daha neyini tartışıyorsun.ihtiyacın varsa alır teşekkür edersin yoksa da gölge etmez çekilir gidersin.15 liraya bu set mi var daha başka yerde?

sizler sağolun kardeşim, bir faydamız oldu ise ne mutlu. ben gördüğüm gerçekten ucuz birşey var ise sırf birilerinin işine yarasın sebeplensin diye paylaşıyorum, benim paylaşım anlayışım bu. gidip kimsenin üzerinden para kazanmıyorum. Allah'a şükür ihtiyacımda yok zaten. yukardaki mesajımda yağ fırsatının linkini verdim. amacım birileri sebeplensin,et olmuş 40 lira ay çiçek yağı 22 lira, yazık bu millete. o b.k atan itlerin modeminin fişini çeksen yaşam destek ünitesinin fişlerini çekersin. asosyal, geçim derdinden bi haber, tamamen ziyan israf tipler. onlara inat buradayız kardeşim.

• bitirdim ne kadar varsa bilginiz olsun diye söylüyorumhttp://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/29016103-32323-logitech-mk330-klavye+mouse-set bu üründe çok uygun ve pilleri uzun süre giden çok kalite bir üründür alacaklara bunu öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.